• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

merhaba Deniz;Yağmur sanırım kendini sildirmiş.biryerlerde görmüştüm.hani silik oluyor ya isimleri.onun da öyleydi.belli mi olur.belki başka bir isimle tekrar çıkar karşımıza

selam evet canım ben geldim herkes yokoldu. tatil yorgunluğu bitti şimdi kardeşime kız istemeye gidicez onun telaşı var. cumartesi pazar yokuz. sana geçmiş olsun erverdi iyisin umarım.
dün bende bişiler yazmaya çalıştım ama biraz sıkıntılı oldu siteyi bi türlü değiştiremediler. yani yeni sistemi oturtamadılar. yine eskiye dönmüş. aynı sistemle tasarımı değiştiremiyorlar sanırım.

eee başka başka ?

Merhaba Arkadaslar, hihoyyyt

Degismis forumla yazdiklarim kaybolmus, anlamadim. Simdi forum geri pembe olmus. Bu aralar yazdiklarimizi kaybetme olasiligimiz yuksek galiba....

Umarim herkesin keyfi yerindedir.opuyorumnanaktan

Alabama, kardesine simdiden hayirli ugurlu olsun, hemen bebek yapsinlar!:emir_bebek:

Erverdi, toparlandigina sevindim.kaydirigubbakcemile3

Deniz bulut, sen de bir daha yaz guzelim, benimkilerde gitmis!

Yagmur,
basladiysa hayirli ugurlu olsun.

Hakikaten Altinyunus yazmaz oldu, umarim iyidir.

Ugrayamayan arkadaslara da opuyorumnanaktan

Arkadaslar aranizda hic ko-kultur yaptiran oldu mu?

Bizim yeni tedavi planimizda: ko-kultur, IMSI ve gelişen embryoların transfer öncesi 3. günde RA-CGH denilen bir teknik var.( Kaliteli embriyo secmek icin kullanilan ve FISH'ten daha ileri bir teknik)

Tedavi tarihimiz kesinlesmemekle birlikte Eylul sonu gibi dusunuyoruz. Ayrica OHSS yasamamak icin daha az stimulasyonu tercih ettigimi de soyledim, onlar da size soft bir stimulasyon saglariz dediler. Hakkimizda hayirlisi artik, dualarinizi o zaman bekleyecegim.kaydirigubbakcemile5:Saruboceq:

Canım ya çok geçmiş olsun, hasta olduğunu bilmiyordum, ya da kaçırdım. Güzel güzel iyileş emi?
Evet inşallah son haftam çabuk geçer, iple çekiyorum valla....

patikler dün iyi bir tatil dilemiştim. umarım iyi dinlenirsin.

selam
zarpandit evet malesef şaşıyor vücüt ama reglimin olması gereken günden 17 gün geçti mafoldumben akannehir

kindersms ne zaman gideceksin doktora? ya da en azından telefonla görüşebilecek misin? sanırım adet 40 gübü aştıysa bir gidip sormak gerekiyormuş. inşallah bugune olmuşsundur

saol zarpandit. eylül sonu bol bol dualar etcez sana hiiç merak etme. bu arada gelin hanımın da niyeti o valla bıraksan hemen bu ay evlenip çocuk yapcak o kadar yani. inşallah allah onları uğraştırmaz.

absynth koyup kaldırdığın kediyi çok sevdimdi demiştim. ben çok kedi baktım. bir ara 3 kedim vardı şimdi teke düştü. siyah yeşil gözlü kedileri de çok zarif bulurum. siyah kedilere uğursuz diyenlere de çok kızarım. ortaçağdan kalma bir düşünce. o zaman zencileri de asıp yakmaya devam edelim :jeyyar: ama erverdi korkmuş bari beyaz mavi gözlü bir kedi bul da içimiz açılsın yerimseniben

Arkadaslar aranizda hic ko-kultur yaptiran oldu mu?

Bizim yeni tedavi planimizda: ko-kultur, IMSI ve gelişen embryoların transfer öncesi 3. günde RA-CGH denilen bir teknik var.( Kaliteli embriyo secmek icin kullanilan ve FISH'ten daha ileri bir teknik)

Tedavi tarihimiz kesinlesmemekle birlikte Eylul sonu gibi dusunuyoruz. Ayrica OHSS yasamamak icin daha az stimulasyonu tercih ettigimi de soyledim, onlar da size soft bir stimulasyon saglariz dediler. Hakkimizda hayirlisi artik, dualarinizi o zaman bekleyecegim.kaydirigubbakcemile5:Saruboceq:

inşallah son olur başka uğraştırmaz. :Saruboceq:sen gelmeden rahim filmi çektirmmiştin değil mi? öyle hatırlıyorum. badenur un başına gelenlerden sonra herkesin bunu düşünmesi lazım.

kindersms ne zaman gideceksin doktora? ya da en azından telefonla görüşebilecek misin? sanırım adet 40 gübü aştıysa bir gidip sormak gerekiyormuş. inşallah bugune olmuşsundur

merhaba deniz;kinderin regli başlamıştı gelmeye kahverengi diyordu en son...17 gün gecikmişti onun.

selam evet canım ben geldim herkes yokoldu. tatil yorgunluğu bitti şimdi kardeşime kız istemeye gidicez onun telaşı var. cumartesi pazar yokuz. sana geçmiş olsun erverdi iyisin umarım.
dün bende bişiler yazmaya çalıştım ama biraz sıkıntılı oldu siteyi bi türlü değiştiremediler. yani yeni sistemi oturtamadılar. yine eskiye dönmüş. aynı sistemle tasarımı değiştiremiyorlar sanırım.

eee başka başka ?

Allah kardeşine hayırlı geçimler versin arkadaşım.tatlı telaşlar bunlar.kolaylıklar gelsin
başka başka?
başka ne olsun arkadaşım.çok şükür daha iyiyim de yavay yavaş evi süpürüyorum balkon yıkıyorum çamaşır asıyorum,çorba yapıyorumbir yandan da kuruyanları topluyorum.az dineleneyim dedim.size bakıyiim dedim.

az daha işim var.sonra da akşamlık. bak gün bitti bile..başka bende bunlar var.haa bir de randevu aldım yarın nöroloğa gideceğim.bakalım ondan tedaviye start çıkacak mıkafamçokkarıştı.

Sağ ol canım benim, c.tesi gidiyorum kısmetse, çok az kaldı çok azzz. Deniz'cim bu arada hani benim herşey yolunda çıkmıştı ya, en son eşimin spermiogram tahlilini istemişti doktor. Spermiogram sonucunu aldık. Doktora mail attım ancak daha okumadı. Daha sonra buradan değerleri yazacağım. Yorumlarsanız sevinirim arkadaşlar.

Waterss canım sen nasılsın?

Merhaba arkadaşlar,
Dün yazdıklarım silinmiş, sinir oldum.kötükedihüso Cümleten sağlık, huzur dileyim bari a.s. Hırsımdan bu saate kadar girip de yazamadım bile bugun :) Oyuncak ettiler siteyi, bir öyle bir böyle... Neyseee...
Hayır birşey değil, dün yazarken ikonları bulacağım diye şaşı oluyordum az kalsın... Neysee...

absynth koyup kaldırdığın kediyi çok sevdimdi demiştim. ben çok kedi baktım. bir ara 3 kedim vardı şimdi teke düştü. siyah yeşil gözlü kedileri de çok zarif bulurum. siyah kedilere uğursuz diyenlere de çok kızarım. ortaçağdan kalma bir düşünce. o zaman zencileri de asıp yakmaya devam edelim :jeyyar: ama erverdi korkmuş bari beyaz mavi gözlü bir kedi bul da içimiz açılsın yerimseniben

Denizcim, dün cevap vermiştim, silinmiş pek tabii. Fotodaki sıpalar bizimkiler. Kendi kedim olursa koyarım ama elalemin kedisinin fotoğrafını da koymam sempatiksalakcinni
Ben her türlü hayvanın siyahına hayranımdır, zaafım var denebilir. Her ne kadar şanssızlık sembolü sayılsalar da kara kedilerin genetik bir özellik olarak mikroplara ve hastalıklara daha dayanıklı olduğuna dair araştırmalar var. Yani aslında şanslılar, ben şans getirdiklerine de inanıyorum. Bizim kara sıpa bize getirmişti sırnaşık şey Bazı kültürlerde de şans sembolüdür, kara kedi başını okşarsan para getirir derler, aklında olsun :1:
Korkuyorum diyene boynum kıldan ince tabii, korku başka birşey...
Benimde sayısız kedi maceram vardır. Sevginin ötesinde büyük saygı duyarım kedigilllere :)

Bebek geldiğinde kedi gitmeyecek değil mi Deniz? Bana örnek olursun, hamilik yaparsın bu konuda inşallah :)

Bende sessiz sakin şafak sayma durumları devam. Kendimi dikişe adadım, yarına biter diktiğim bluz. Oyalanayım diye ne yapacağımı şaşırıyorum vallahi bilmiyorumkismile Bu gidişle milyon tane bluzum olacak. :utangac:
Ayın 19 unda test yapacağım, iğneden sonra 15.gün. Her ne kadar ümidim yok diyorsamda, en ufak belirtide "acaba?" diye heveslenmekten alamıyorum kendimi. Bu ayda karavana olursa yine epey üzüleceğim herhalde. Bazen de belki böylesi hayırdır diyorum çünkü gelecek ay ilk kontrollerim var benim, röntgen filan çekilecek. Bebiş olursa çekilemez. Kısmet bakalım....

Herkesi öperim :asigim: sağlıkla kalın :Saruboceq:

merhaba canlar;yine başlayamadım be güllera.s.

herkes iyidir umarım...memoriale gittim.kan alındı,muayene oldum e2 ve lh ye bakıldı.normal dendi..yalnız sorunlar var.ben geçen hafta tatildeyken bir atak geçirdim.kan pıhtılaşmam vardı ya...en son geçen yıl tedavi sırasında olmuştu.şimdi de geçen hafta.gözler gitti.nesneleri objeleri yarım gördüm.önümde köpek var.kafası yok.korku filmi değil heee.insanların yüzünün sol tarafı yok.arada görüntü gidiyor geliyor.oturuyor yerine.20 dk sürdü.yazı var;atıyorum.anahtarcı yazıyor sadece tarcı sını görüyorum.başı yok yani.

diyeceğim ertelendi.,bir daha ki aya...duruma göre artık....Hale Hanım riske almıyor.tedaviyi.çok riskli bir durummuş.hemen göz dr una gönderdi.bakıldı...temiz....gözlük bile vermedi.yine tatmin olmadı.hematoloğu aradı.yaklaşık 5 10 dk görüştü.çok riskli bir vaka olduğumu,sağılığımın söz konusu olduğunu,hastanın sağlığının önemli olduğunu sağlıklı bir gebelik istediklerini söyledi bir de nöroloğa görünmemi istedi.özellikle de hemotoloğun cebini yazdı verdi.gideceğim nöroloğun mutlaka memorialin dr uyla görüşmesini istedi.bu durumun özellikle tedavi öncesinde olması ve de hiç hormon kullanmadığım halde olması.açıkçası korkuttu onu.herşey olabilirmiş.kalpte olursa kalp krizi,beyinde pıhtılaşma olursa felç olabileceğini anlattı.göz de de körlükten bahsetti.yani bunlar olabilirmiş.ama olmayabilir de...ben de dedim.hiçbirşeyin garantisi yokki..buradan yukarı yola çıkarım araba da vurabilir..savunma işte.....

ömür boyu iğne olabilirmişim ya da ilaç kullanmak zorunda olabilirmişim.olsun dedim alırım.yok ikna olmadı.bu hafta da nöroloğa görüneceğim.bakalım artık.belki bir daha ki aya da iptal olur umuda son yolculuğum bitebilir.aynı eski bir türk filmi konusu gibi.çocuk sahibi olmamalısın olamazsın yoksa kör olabilirsin.vs vs vs .......
önce yumurta ile spermin peşinden koş.sonrasında da böyle olsun..bu hastalık 35 inden sonra belirti gösteriyormuş..genetik...

bende güzel haber yok...
sizler nasılsınız?
Zarpandit;sen ne yaptın?nasıl geçti görüşmen.umarım sende iyi haber vardır.

inşallah bir dahaki aya deneme şansını yakalarım.negatif sonuca hazırım ama hiç olmazsa 12 gün pamukların üzerine olsaydım..kendini hamileymiş gibi hissetmek,şımartmak..çok güzel bir duygu o...bir kere yaşamıştım.kısa sürmüştü.serin serin bir baharda hamileydim.nisanda..şimdi dursaydı16 yaşında bir genç kızdı.....kızdı kızdı eminim...öyle olmalı...
MERYEcim;benim de o zaman göğüsler çok şişmişlerdineredeyse benden önce gidiyorlardı.çok ta acıyorlardı.keseyi de görmüştüm.sonra gitti.belki de kan pıhtılaşmasından beslenemedi ondan gitti.o zaman bilinmedi hiç sebebi.sadece kanımda brusella çıkmıştı.o yıllarda kapı sütü alıyorduk.ondan ve peynirden taze peynirden geçermiş.aman sen sen ol dikkat et.taze köy peynirlerinden yeme.ne olur ne olmaz.açık sütte tabiii.artık kalmadı ya şimdi..

aman ne çok yazmışım.

abcdef; canım üzülme sen.yine yaşıtlarının yanındasın burda.geçer herşey geçer...düzelir.en azından öyle umuyorum...

kinder; uğramamışsın?ne yaptın.varmı gelen giden?

patikler pek ses çıkmıyor bu aralar senden.

deniz;işte böyle ansiklopedi kadın....aç bir sayfa...oku bana bişeyler...

canım çok geçmiş olsun benim bilgsyrda sorun vardı sonrada site de sorun olunca giremedim
inş.noroloğa gidince sana güzel şeyler söyler

benim göğüslerin büyümesi durdu ve pek ağrısıda kalmadı vu beni korkutuyor ama ne yapacağımı biilemedim kliniği aradaım hemş ile görüştüm bana kanamanız olmadığı müddetçe korkmanıza gerek yok dedi bilmiyyorum artık ne olacak sancım sızm da bayağı azalmış başka hiçbir belirtim yok bana ayın 21 de keseyi görmeye gidin dedi

bilmiyorum artık nasip te ne varsa o çıkacak karşımıza ne mide bulantısı ne baş dönmesi sadece çok çabuk yoruluyorum çok korkuyorum ya bir düşüğüm var bide sen inş hala ağrıyorlardır diyince daha da korktum
ya bende kan pıhtılaşması varmı yokm u bilmiyorum o nasl belli oluyor belirtisi neler

canım ya sendeki bu sıtma ateş ne oluyor artık iyi dedin inş iyisin canım

ARADIM CANIM
hemşire dediki istersenz bi gebelik testi yapın beni neresiyle dinlediyse bi kere yumurtaları aldılar nerde varki gebelik oluşşun bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
ben böyle diyincede bi gelin muayene olun dedi laelaelaelaelae laelaelaelaelae

canım ya inş regl oldun inş korkulacak bişey yok herhale oldun erverdi kahverniyi görmüş dedi yanılmıyorsam yu

waterss; nasılsın canım hastaneyi belirdein hayırlsı doğumdan sonra inş bi güzel huzurlu günler geçirisin 10 tatile deysin inş
n

zarpandit selam canm nslsın ben bilmiyorum daha beklemedeyim hayırılısı inş.allah ne takdir edecekse senin olayı kaçırdım mı ne sen niye hemen başlamıyorsumn ki işlemlere bence vakit nakittir burdayken yapın

canım yağmur ve badenur sanki artık uğramıyacaklar herşey gönüllerince olsun

zarpandit; daha iyiyim hocam..iğneleri oldukça diriliyprumsırnaşık şey...yazını okurken dondurma yiyordum zaten.kendimden gizli gizli! amanın hem hastayım hem dayanamam.Merye arada okuyor altta ismini görüyoum.fırsatı olmadı herhalde girmeye.evet ya;

canım yazdım gönd.bir baktım bilg.gitti sonrada ne üzüldüm zaten gözlerimi bile açımıyorudum yorgunluktan

abcdef; senden ne haber canım herhalde fzla girmem dedin bende 21 temmüzda öğrencm kese olup olmadığını
kesenin olup oladığını anlamıyor muyuz anlayabiliyor muyuz accaba

Sağ ol canım benim, c.tesi gidiyorum kısmetse, çok az kaldı çok azzz. Deniz'cim bu arada hani benim herşey yolunda çıkmıştı ya, en son eşimin spermiogram tahlilini istemişti doktor. Spermiogram sonucunu aldık. Doktora mail attım ancak daha okumadı. Daha sonra buradan değerleri yazacağım. Yorumlarsanız sevinirim arkadaşlar.

herşeyin hayırlısı canm

Merye merhaba,
Hamilelik konusunda çok bilgim yok ama yine bu sitede okumuştum baştan itibaren fazla şikayeti olmayan hamişlerin, tüm hamişliği yani 9 ayı rahat geçmiş ama yine de doktorunu arayıp bir danışsan, belki kontrole gitmeden önce bazı hormon testleri ister.

merhaba canım nasılsın nasıl bir farklılık varmı bedensel olarak absynth

merye belirtiler konusunda ne desem yanlış olur. Progestan hapın etkisi de olabilir, psikolojik de ama var birşeyler.

Halsizlik, şişkinlik en belirgin olanları. Biraz eğildiğim zaman karnım şıkıştırıyor, belim tutulmuş gibi oluyor hemen. Birde belden aşağısında kas yorgunluğu, hamlama gibi bir durum var, fazla yürüyemiyorum o yüzden, hemen yoruluyorum. Kasıklarım gerdiriyor gibi oluyor.

Bugün ilk defa ilginç birşey oldu. Kedilerimiz var bizim, onlar zaman zaman midelerindeki tüyleri kusarlar. Bizde paşa paşa temizleriz. Bugün yine kustu bir tanesi, temizlerken kokudan içim kalktı, öğür öğür canım çıktı. Bütün gün o koku gitmedi burnumdan, bütün evi kırkladım resmen. Bunca yıldır temizlerim kedilerin pisliklerini hiç böyle olmamıştı.

Merye merhaba,
Hamilelik konusunda çok bilgim yok ama yine bu sitede okumuştum baştan itibaren fazla şikayeti olmayan hamişlerin, tüm hamişliği yani 9 ayı rahat geçmiş ama yine de doktorunu arayıp bir danışsan, belki kontrole gitmeden önce bazı hormon testleri ister.

hadi ya ne güzel şeyler söyledin inş.canım dediğin gibidir
allah seni hayırlı anne yapar inş.heppimizi

Back
X