38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

sevgılı arkadaslar dun sıze yazamadım muthıs streslı ve gergın bır gun gecırdım ama cok sukur ıkısıde dolu cıktı..eve donup butun gun yattaım..lokal anestezı oldu ama oncesındede cok gerıldım amelıyata gırer gıbı prosedurler bırde sonuc ne olacak derken ...artık bıldıgım ne dua varsa ettım ...doktor sonucu mukemmel buldu sanırım onunda pek umıdı yoktu ..ne komık degılmı doktor bıle umıtsız ama bız devam edıyoruz umutla...her neyse bugunde az once ıkısının dollendıgını haber aldım ama ınanın sab ahtan buyana kalbım duracaktı ...bu heyecanlar artık cok fazla gelıyor ..kısmetse yarın transfer var anneme mecburen soyledım son asamada cunku onda kalmam gerekecek ....cok uzun yazamayacagım hepınızı cok opuyorum dualarınızı esırgemeyeın cok azıcık sansla ılerlıyorum cunku..sevgıler gırebılrısem yıne yazarım

defnecim çok sevindim ben sana söylemiştim.benimde transferim oldu .üç tane koydular. inşallah tutar.şimdi bekleme sıkıntısı var.hiç bitmiyor bu beklemeler.:CüvCüv:

Kızlar bugün ne güzel haberler verdiniz çok sevindim inanın ..
Defnecim inşallah bu defa bebişlerin gelecek ben inanıyorum..
Aray seninde durumun çok iyi görünüyor .genetik test yapılması çok çok iyi..
Geçen seferki gibi olumsuz sonuç olmadan bu defa sorunsuz şekilde bebişine kavuşacaksın inşallah ...
Dualarım sizinle.

Kızlar bugün ne güzel haberler verdiniz çok sevindim inanın ..
Defnecim inşallah bu defa bebişlerin gelecek ben inanıyorum..
Aray seninde durumun çok iyi görünüyor .genetik test yapılması çok çok iyi..
Geçen seferki gibi olumsuz sonuç olmadan bu defa sorunsuz şekilde bebişine kavuşacaksın inşallah ...
Dualarım sizinle.

canım arkadaşım sizler bizim dert ortagımızsınız.en yakınımızdakine bile söyleyemedigimiz duygularımızı endişelerimizi sizinle paylaşıyoruz.bu ne güzel bir dayanışma çok çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için inşaallah herkesin güzel haberlerini alırız ve bu süreçte birbirimizden kopmadan iletişimi çok güzel bir şekilde devam ettiririz.öpüyorum hepinizi hoşçakalın.iyi haberlerle dönecegim inşallah.

canlarım benimde yumurtalarım toplandı.tam 18 tane 16 tanesi olgunlaşmış ve bunlardan 13 tanesi döllenmiş.transferi bekliyorum.inşallah bu sefer olur çünkü ne vaktim kaldı ne maddi açıdan durumumuz.çünkü yaşım 42.zaman daralıyor.ve ilaçlarda benim psikolojimi bozmaya başladı ilaç görmek istemiyorum.hepimiz inşallah mutlu sona ulaşırız .çünkü dayanılacak gibi degil.bir olumsuz sonuç daha kaldıramayacagım ve bu son olacak artık

aray cım hadi gözün aydın yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin,,inş 13-14 gün sonrada müjdeli haberini burdan verirsin:Saruboceq:,,,dilerim kullandığın ilaçları bir daha görmek zorunda kalmazsın(tedavi amaçlı),,,,,evet zor canım bizlerin durumu!...ama ne yapalım bizim VELETLER böyle bize 40 takla attırarak gelecek nazlılar ne yapalım?,,,,,,,kendine çok iyi bak,,,kolay gelsin

defnecim çok sevindim ben sana söylemiştim.benimde transferim oldu .üç tane koydular. inşallah tutar.şimdi bekleme sıkıntısı var.hiç bitmiyor bu beklemeler.:CüvCüv:

elif su arkadaşım seninde gözün aydın,,,,,,,dilerim sende burdan müjdeli haber verirsin:Saruboceq:,,,,,,kendinize iyi bakın ne olur,,,,,hareketlerinize dikkat edin kendinizi UZAY daymış gibi hayaledin yavaş hareketler,,sevgiler,,bol ananas kivi yiyin

kızlaaar merhabaaa
hepinizi çok özledim,,geçen hafta perş.den beri evdeyim işe gitmiyorum dr.riskli dedi,,bende işten ayrıldım evde dinleniyorum,,foruma çok sık giremiyorum,,,
yazdıklarınızı okumaya çalıştım,,,
hepinizin Allah yardımcısı olsun,,inş.bu sayfa bebiş haberleriyle dolar,,sakın moralinizi bozmayın ,,bakın bana ben 2 yum.hamişim vee 2 kese var,,birinin kalp atışını duyduk diğeri biraz geriden geliyo olabilir dedi dr.4 şubatta tekrar kont.var,,

moneta canım bu genç bayanların buluştuğu sayfa sana emanet ,,bayrak sana teslim,,moral kaynağıı

ŞİMDİ,,ŞİMDİİ,,ŞİMDİİ dicez vee anne olucaz
hepinizi çook öpüyorum,,dualarım sizinle

BEN hayatım boyunca hiç kimseye küsemedim,,buna aptallık mı denir?bilemiyorum,,,,,BEBİTOCUM senin adına çok sevindim allah tamamına erdirsin 23 ocakta bende umut tüp bebekli oldum enver bey doktorum,,,,öyle işte

aray cım hadi gözün aydın yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin,,inş 13-14 gün sonrada müjdeli haberini burdan verirsin:Saruboceq:,,,dilerim kullandığın ilaçları bir daha görmek zorunda kalmazsın(tedavi amaçlı),,,,,evet zor canım bizlerin durumu!...ama ne yapalım bizim VELETLER böyle bize 40 takla attırarak gelecek nazlılar ne yapalım?,,,,,,,kendine çok iyi bak,,,kolay gelsin

moneta canım teşekkür ederim.evet inşallah o tonlarca ilaçlardan kurtulurum.o igneleri ilaçları gördükçe sinirlerim alt üst oluyordu.halen bazılarına devam ediyorum transferden sonra azalacak.ama sonuca dogru yaklaştıkça heyacanda artıyor.herkes inşallah bebitocum gibi mutlu sonla tanışır.sıra sende bak ne güzel se de başlangıç yapmışsın.başladın mı bir bakıyorsun ki sona gelmişsin.allahım kimsenin emegini boşa çıkarmasın.

Bebito cok sevindim.
Kizlar hepinizin adina cok sevindim ne guzel haberler verdiniz. Umarim sizlerin guzel haberlerini 12 gun sonra da test sonuclarinizla duyariz.

Bebito cok sevindim.
Kizlar hepinizin adina cok sevindim ne guzel haberler verdiniz. Umarim sizlerin guzel haberlerini 12 gun sonra da test sonuclarinizla duyariz.

canım sende yeterli olan aralığı ver ve tekrar lütfen fazla ara verme hemen hemen,,,daha var zamanın araştır soruştur,,güvendiğin bir merkeze başla,,,,,,ben inanırmısın?kaç yer gezdim sadece muayene paralarına dünya para döktüm,,,,,,,sevgiler canım

gadasını aldığımmm!...dilarem nirdesin baccımmmm!.....hoşşiklikmi yapıyonnn???canım biliyom gılligıllicik hatın kızla uğraşıyon,,,,,,canım sana sevgiler,,,,,güzel cadıya benden kokulu öpücük kondur ne oluuurrrrrr:1hug:

Kizlar Ben Amerikada yasiyorum ve maalesef burda bu isler cok pahalli. Sizin gibi cok deneme sansim olmayacak. Burda sigorta hicbirseyi karsilamiyor. Bir denem 15 000 dolar. Ben iki kez denedim. Artik moralimin kalmadigi gibi maddi durumumuz da su an buna musait degil. O yuzden artik dusunmemeye calisiyorum. En fazla belki bir kez daha dener sonra bu defteri kapatirim. Ikincisini turkiyede denemistim ama o da olmadi. Hem istanbulda kayinvalide evinde cok da rahat olmuyor bu isler. Yol parasi falan derken hemen hemen ayni fiyata denk geliyor. Neyse ben artik sizlerin guzel haberleriyle teselli olurum. Ne yapalim benim kismetimde anne olmak yokmus.

elif su arkadaşım seninde gözün aydın,,,,,,,dilerim sende burdan müjdeli haber verirsin:Saruboceq:,,,,,,kendinize iyi bakın ne olur,,,,,hareketlerinize dikkat edin kendinizi UZAY daymış gibi hayaledin yavaş hareketler,,sevgiler,,bol ananas kivi yiyin

cooooook sağol.iyi dileklerin için.çevremde kimse bilmiyor sizlerle paylaşıp rahtlıyorm.inş olumlu sonuç alırız.:CüvCüv:

Kizlar Ben Amerikada yasiyorum ve maalesef burda bu isler cok pahalli. Sizin gibi cok deneme sansim olmayacak. Burda sigorta hicbirseyi karsilamiyor. Bir denem 15 000 dolar. Ben iki kez denedim. Artik moralimin kalmadigi gibi maddi durumumuz da su an buna musait degil. O yuzden artik dusunmemeye calisiyorum. En fazla belki bir kez daha dener sonra bu defteri kapatirim. Ikincisini turkiyede denemistim ama o da olmadi. Hem istanbulda kayinvalide evinde cok da rahat olmuyor bu isler. Yol parasi falan derken hemen hemen ayni fiyata denk geliyor. Neyse ben artik sizlerin guzel haberleriyle teselli olurum. Ne yapalim benim kismetimde anne olmak yokmus.
arkadaşım ne kadar moralsiz konuşuyorsun .dur bakalım bir kere daha dene .sonra kısmette anne olmak yokmuş dersin. sen hamile kalabiliyorsun ben ne yapayım 4 tedavidede başaramadım:CüvCüv:

Elifsu inan bana boylesi daha kotu.Bebeginin kalbinin attigini gormek sonra da durdugunu gormek cok kotu. Sonra dusurmeye calismak daha da aci verici. Keske hic olmasaydi diye dua ettim. Yani anlayacagin en bastan tutmasa daha iyi olurdu. En azindan sizler hamile kaldiginizi ogrendiginizde sevinip umutlanacaksiniz. Ben maalesef sevinemiyorum ya yine aynisi olursa diye korkup endiseleniyorum. Neyse boyle tatsiz seylerden konusmayalim. Umarimsenin icin en iyisi olur. Haberlerini bekliyorum.

gadasını aldığımmm!...dilarem nirdesin baccımmmm!.....hoşşiklikmi yapıyonnn???canım biliyom gılligıllicik hatın kızla uğraşıyon,,,,,,canım sana sevgiler,,,,,güzel cadıya benden kokulu öpücük kondur ne oluuurrrrrr:1hug:

Uyutuyorum uyutuyorum geri uyanıyor hatın kız.O yüzden giremedim bu aksam.Bugün niyeyse nane molla.Dis cıkıyo galiba.Söz ilk Moneta teyzesini ısırtcam.
Umut tüp bebeke gelin gelmissin kııız.Hadi bakem hayırlı olsun.Kucagında iki sırtında bir bebekle günlerin dolsun.Dua mı beddua mı anlamadım ama...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Uyutuyorum uyutuyorum geri uyanıyor hatın kız.O yüzden giremedim bu aksam.Bugün niyeyse nane molla.Dis cıkıyo galiba.Söz ilk Moneta teyzesini ısırtcam.
Umut tüp bebeke gelin gelmissin kııız.Hadi bakem hayırlı olsun.Kucagında iki sırtında bir bebekle günlerin dolsun.Dua mı beddua mı anlamadım ama...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım kardeşim böyle beddua ya can kurban sen etmeye devam et,,,
dilareemm kız ne tatlı şey o öyle moneta teyzesinin her santimi kurban olsun ona,,,ne kötü ısırır oda:roflol:valla bırakmazda zilli(öyle masum durduğuna bakma),,,olsun mutlu olacaksa bırakmasın,,,,,,,
diş çıkarıyorsa evet huysuz hırçın olur dişlik kullanıyormu arkedeş,,,mümkünse beni dişlikle yorulduktan sonra alsın dilarem,,
ne iyi gelirki???rahat çıkarması için???araştırdınmı???

arkadaşım ne kadar moralsiz konuşuyorsun .dur bakalım bir kere daha dene .sonra kısmette anne olmak yokmuş dersin. sen hamile kalabiliyorsun ben ne yapayım 4 tedavidede başaramadım:CüvCüv:

canım eski anılarla yola çıkılmaz(özellilede bu konuda )sayfayı kapatıp yola devam,,,canım İSTEK li olman ŞART yılmayacaksın,,,,anlıyorum maddi boyutu zor kolay değil,,,,,bulduğun doktora merkeze lop diye atlamayacaksın araştır soruştur,,,,,en önemlisi GÜVEN şart bak nasıl hamile kalıyorsun??çünkü vücudunu bırakmış oluyorsun,,,,,daha evvel nerelerde yaptırdın ve bu seferki nerde

canım kardeşim böyle beddua ya can kurban sen etmeye devam et,,,
dilareemm kız ne tatlı şey o öyle moneta teyzesinin her santimi kurban olsun ona,,,ne kötü ısırır oda:roflol:valla bırakmazda zilli(öyle masum durduğuna bakma),,,olsun mutlu olacaksa bırakmasın,,,,,,,
diş çıkarıyorsa evet huysuz hırçın olur dişlik kullanıyormu arkedeş,,,mümkünse beni dişlikle yorulduktan sonra alsın dilarem,,
ne iyi gelirki???rahat çıkarması için???araştırdınmı???

Canım,bi jel verdi dr.Ara sıra elimle disetlerine masaj yapıyorum.Dr.a göre daha yedi aya kadar cıkmazmıs ama sıkıntısı bile kötü.Bir sürü disligi var.Ama en güzeli annesinin memesiyerimseniben.Cok canım yanıyor coook.En kısa zamanda memende birden fazla dis olur insallah.Seni çooook öpüyoruz,Kızım da diyo ki Moneta Teyze hiiic stres yapmasın,annem hep dogruyu bilir.Valla benim hislerim de senin gibi kuvvetlidir.Hazır ol maratona.:1hug:

Canım,bi jel verdi dr.Ara sıra elimle disetlerine masaj yapıyorum.Dr.a göre daha yedi aya kadar cıkmazmıs ama sıkıntısı bile kötü.Bir sürü disligi var.Ama en güzeli annesinin memesiyerimseniben.Cok canım yanıyor coook.En kısa zamanda memende birden fazla dis olur insallah.Seni çooook öpüyoruz,Kızım da diyo ki Moneta Teyze hiiic stres yapmasın,annem hep dogruyu bilir.Valla benim hislerim de senin gibi kuvvetlidir.Hazır ol maratona.:1hug:

sağol canım moneta teyzesi onu lokum gibi yutar (bende onu dişlik yapıcam kendime),,,,evet dualarınız hep üstümde(üstümüzde)olsun CAN sağolasına.s.

X