- 15 Aralık 2011
- 669
- 53
Alarahan! Radikal bir karar ver, bitir bu sorunu. 14 sene dile kolay, yeter artik!!!!!!! Bu kadar cabadan sonra sadece mutlulukla bitecek bu is. Seni cok opuyorum.
Kampacım tebrik ederim.. En çok seni ve Alkanı merak ediyordum ara ara ikiniz için giriyordum. Ikınizinde hamile haberini aldım.Çok sevindim. Allah tamamına erdirsin ve darısı başımıza olsun. çoğu zaman takmamaya çalışıyorum. Bu dünyanın sonu değilya diyorum ama bugün çok hüzünlüyüm nedense ağlaya ağlaya yazıyorum bu mesajı. bende aralık ayında bir tüp denedim olmadı. ayrıca amh 0.01 olduğunu öğrendim. Çoğu zaman takmamaya çalışıyorum. Ama bu akşam aslında takmamaya değil bastırmaya çalıştığımı farkettim. yeniden deneyeceğim temmuzda ama gene olmayacak korkusu ile denemeye bile ayaklarım gitmiyor. temmuzda 40 oluyorum. vakit geçiyor ama ben erteledikçe erteliyorum. daldan dala konuyorum. Çook çoook sevindiğimi tekrar dile getirmek istiyorum. Hayırlı uğurlu sapsağlıklı olsun bebişin inşallah.
Asudamla gunaydin canim. Sabah mesajini okuyunca inan cok uzuldum, hem negatifin icin, ama en cok da gozyaslarina. Hayat cok guzel, her animiz cok kiymetli cunku geciyor ve bir daha geri gelmiyor. Bizim ugrastigimiz konu gercekten cok zor, bu isten psikolojisi saglam cikmak icin cok guclu olmak lazim, ve hayatin sadece bu cabamizdan ibaret olmadigini hatirlamak icin farkli ve anlamli seylerle ugrasmak lazim. Belki en dogrusu bir terapist yardimi almak. Sonucta farkli secenekler de var, biliyorsun ben donasyonu denedim tutmadi, eger bu sefer kendi yumurtam tutmasaydi bir kere daha donasyon deneyip vazgececektik. Belki cocuk evlat edinecektik, belki de hayatimiz boyle de guzel zaten deyip birden fazla cocuga maddi manevi destek olacagimiz bir projeye katilip yine mutlu olacaktik. Karar verdikten sonra, neye karar verirse versin mutlu olur insan. Bizim mutsuzlugumuzun asil sebebi bence cocuksuzluk degil, is ondan cikiyor, daha cok umutlarimizin yukselip yukselip kirilmasindan dolayi psikolojimiz bozuluyor.
Iyi bir doktorla mantikli bir karar vermeye calis. 0.01 amh cok dusuk. Ama ona bakarsan benimkinde bir tanecik yumurta cikti ve tuttu. Senin sabrina bagli nereye kadar deneyebilecegin. Erteleme, ustune git, kimse senin yerine butun resmi goremez, karar veremez. Ozelden de yazacagim sana. Sevgiler.
herkese günaydınlar doğan bebeler ve annelerine sağlıklı uzun ömürler..... birde görüp cevaplasalar ne güzel olur.....
alkan ın prensleri doğdu ikisi de sağlıklı harika bebekler ve neredeyse 6 aylık oldular hamdolsun. durmak yok çalışmaya istemeye devam. allah isteyen her kadına anneliği tattırır sadece inanmalı ve istemeli hanımlar
Alabama senden haber almak cok guzel! Dogru, ne uzulduk ne didindik ama cogumuz hamile kaldi sonunda. Burada yazanlara, ve elbette sana, biz daha cok comezken cesaret verdikleri icin cok minnetkarim. O dostluk baglari ve destekleriniz unutulmaz! Benim hic ama hic umudum kalmamisti, ne yalan soyleyeyim, otomatige baglamis her ay deniyordum keyfimi de bozmadan, nasilsa negatif gelecek falan derken, pozitifi almak da varmis. Darisi butun ugrasanlara. Seni coook opuyorum.
Asudamla gunaydin canim. Sabah mesajini okuyunca inan cok uzuldum, hem negatifin icin, ama en cok da gozyaslarina. Hayat cok guzel, her animiz cok kiymetli cunku geciyor ve bir daha geri gelmiyor. Bizim ugrastigimiz konu gercekten cok zor, bu isten psikolojisi saglam cikmak icin cok guclu olmak lazim, ve hayatin sadece bu cabamizdan ibaret olmadigini hatirlamak icin farkli ve anlamli seylerle ugrasmak lazim. Belki en dogrusu bir terapist yardimi almak. Sonucta farkli secenekler de var, biliyorsun ben donasyonu denedim tutmadi, eger bu sefer kendi yumurtam tutmasaydi bir kere daha donasyon deneyip vazgececektik. Belki cocuk evlat edinecektik, belki de hayatimiz boyle de guzel zaten deyip birden fazla cocuga maddi manevi destek olacagimiz bir projeye katilip yine mutlu olacaktik. Karar verdikten sonra, neye karar verirse versin mutlu olur insan. Bizim mutsuzlugumuzun asil sebebi bence cocuksuzluk degil, is ondan cikiyor, daha cok umutlarimizin yukselip yukselip kirilmasindan dolayi psikolojimiz bozuluyor.
Iyi bir doktorla mantikli bir karar vermeye calis. 0.01 amh cok dusuk. Ama ona bakarsan benimkinde bir tanecik yumurta cikti ve tuttu. Senin sabrina bagli nereye kadar deneyebilecegin. Erteleme, ustune git, kimse senin yerine butun resmi goremez, karar veremez. Ozelden de yazacagim sana. Sevgiler.
alkandan haber var mı ...... keşke yazıp herkese ümit olsalar......
alkan ın prensleri doğdu ikisi de sağlıklı harika bebekler ve neredeyse 6 aylık oldular hamdolsun. durmak yok çalışmaya istemeye devam. allah isteyen her kadına anneliği tattırır sadece inanmalı ve istemeli hanımlar
hoş geldin öncelikle,dr lar genelde 35 yaşın üzerine riskli derler.daha ileri yaşlarda arkadaşlarımız bebeğini kucağına aldı.sende zorlayacak işlerden kaçın beslenmene dikkat et.inşaAllah sağlıkla kucağına alırsın canım.Merhabalar, aranıza henüz katıldım :) Geç evlendim 38 yaşındayım 4 haftalık hamileyim. Geç gebelik ile ilgili internette araştırma yaparken sürekli sorun ve riskleri okumaktan moralim bozuldu. Burada güzel haberleri duymak beni mutlu etti. Umarım herkes için her şey yolunda gider. Sevgiler...
Kampa aylardır seni merak ettim, sen yazmadikca korkarak merak ettim, şükürler olsun ki mutlu sona ulaşmissın. Güle güle sağlıkla huzurla büyüt oğlunu. Darısı biz bekleyenlerin başına. Kocaman öpüyorumikinizi de.Eski dostlar, bu sayfaya hala ugrayaniniz vardir diye umut ederek yaziyorum. Sizler hep aklimda, kalbimdesiniz. Hepinizi cok ozledim, gercekten cok! Kimler hala forumda, merak da ediyorum. Hayatimin en zor doneminde siz vardiniz yanimda, keske kopmadan devam edebilseydik. Benim oglum 7,5 aylik oldu, cok sukur. Darisi denemeye devam edenlerin basina. Hepinizi kucakliyorum.
Eski dostlar, bu sayfaya hala ugrayaniniz vardir diye umut ederek yaziyorum. Sizler hep aklimda, kalbimdesiniz. Hepinizi cok ozledim, gercekten cok! Kimler hala forumda, merak da ediyorum. Hayatimin en zor doneminde siz vardiniz yanimda, keske kopmadan devam edebilseydik. Benim oglum 7,5 aylik oldu, cok sukur. Darisi denemeye devam edenlerin basina. Hepinizi kucakliyorum.