Oooo kimler gelmis kimler... Meger herkes arada bakiyormus bu sayfaya, hala isi bitmemis :) Cok sevindim ya! Eger hala deneyenler varsa eskilerden, biraz canlandirin sayfayi. Gerci 40 yas ustu hanimlar sayfasi var ama, burasi daha bir 'eskilerin' sayfasi seklinde nostaljik kaldi. Yazan herkesi kocaman kucakliyorum.
Keske gorusebilsek hayatimizin bir doneminde. Belki o da olur. Aman kardesim ne zormus bebek bakmak, bana da zor olani denk geldi, uykusuz zombi gibi dolasiyorum. Ama coook sukur, boyle uykusuz gecelere.
Asudamla cok tesekkurler dileklerin icin, darisi basina! Ben hamileligime inanamadim, bebek erken dogdu hic beklenmedik bir zamanda geldi ona da inanamadim, 3 hafta yogun bakimda kaldi, zaten ilk 2 gun gostermediler bana, kaybediyoruz zannettim, ne hallere girdigimi sen dusun artik. Sonra 1-2 aylik oldu, bebegime bakiyordum ama bir yandan da bir tedirginlik yasiyordum, sanki gercek degil gibi, nasil travmalar yasadiysak icimizde artik, sanki bir sey olacak diye korkuyordum. Aylar aylar sonra artik anne oldugumu icime sindirebildim. Yani o 13 kere denemenin verdigi ince sızı uzuca sure birakmadi pesimi. Annem telkin ediyordu, bu gercek, bu bebek senin diye. E tabi ki biliyorum, ama iste o ince sızı hop diye yerini sevince birakmadi bende. Yavas yavas adapte oldum, huzur sevinc sonradan geldi yani. Sen beklemede misin??Kampacim bebeğini sagsalim kucağına aldin mi diye ara ara bakıyordum.
Çok şükür almışsin. oğluna, anne ve babasina sağlıklı birlikte gecirecekleri uzun bir ömür diliyorum.
Darısı başımıza.
Bunca mesakkatten sonra anne olmak nasıl bir duygu imiş dinlemek isterim senden :)
ALISALIS cook tesekurler. Yazacak durum pek yoktu. 34 haftalik dogdu, yukarda yazdim biraz. Sonra belki dogum hikayemi yazarim burada. Ne panik ne panik... Yapayalniz, dil bilmeden, bir karmasik dogum hikayesi, gulermisin aglarmisin seklinde hallere girdim. Neyse hersey saglikla bitti. Darisi senin basina. Sen ne durumdasin?Kampa aylardır seni merak ettim, sen yazmadikca korkarak merak ettim, şükürler olsun ki mutlu sona ulaşmissın. Güle güle sağlıkla huzurla büyüt oğlunu. Darısı biz bekleyenlerin başına. Kocaman öpüyorumikinizi de.
Lee26 ne kadar guzel bir karar vermissin, harikasiniz, kocaman yurekli guzel arkadasim. Kendi bebegim olduktan sonra daha iyi anladim, aslinda sevgi genetikle falan alakali degil, emekle buyuyen bir sey, emek verdkce buyuduklerini gordukce sevgin de buyuyor. Sana hayirli evlatlar olsunlar insallah. Cok begendim kararinizi.merhabalar eskilerden beni hatirlayan varmi bilemiyorum ...ama ben ozellikle alkan i kampa yi cok iyi hatirliyorum..ikinizinin adina cok sevindim... insaallah diger arkadaslarda meleklerine kavusmuslardir. dilegim herkesin saglikla bebislerine kavusmalari..ben meleklerini gobusunde degilde kalbinde buyuterek kavusan rabbime bundan dolayi sukreden bir anneyim biz 3. denemeye basladigimizda kurumdan cocuklarimizin mujdesiyle tup denemesinden vazgectik.dunya tatlisi yakisikli oglum suan 9, prensesim 4 yasinda anneligin guzelligini evlatlarim bana yasatiyor.. dilegim herkesin bu guzel duyguyu bir sekilde
yasamasi..saglikla kalin.yuvaniz mutlu civiltilarla dolsun
DenizGeldi, Deniz ismi ugurdur demistin, rumuza ekledik, oldu bak. Oglumun adini da Deniz koyacaktik, sonra karar degisikligi ile kendi soyadimi ona isim olarak verdim. Yoksa Deniz oluyordu.kampa uğramana 38 in kıpırdanmasına çok sevindim...ben de eskiyi hiç unutmadım.ara ara bakıyordum.uzun zamandan beri çok sessizdi.umarım herşeye ,,,hayata rağmen bir selam için de olsa devam eder...
ben denizden fırsat buldukça yazıyorum zaten..oğlana maşallah....23 nisanını kutlar adıma öpmeni isterim yanaklarından.
hayattan....herşeyden....bahsetmeye misafirliğini beklerim.böceğimin sayfasına.....buraya......sevgi ile....
Keske gorusebilsek hayatimizin bir doneminde. Belki o da olur. Aman kardesim ne zormus bebek bakmak, bana da zor olani denk geldi, uykusuz zombi gibi dolasiyorum. Ama coook sukur, boyle uykusuz gecelere.
Yagmursesi, sen ne yapiyorsun? Kimse unutmamis bu topigi, herkes arada bakiyor galiba.Merhaba ben de bir bakayım dedim topiğe. Ne çok yazdık,çizdik. Sanırım herkes te kavuştu yavrusuna. Alkan demek 45 yaşında ikiz doğurdu maşallah. Herkese maşallah diyelim. Dileyen herkese versin rabbim. Sevgiler...
Merhabalar, bu sayfalar gercekten altin degerinde tavsiyelerle dolu, ama binlerce sayfadan sana uyacak bilgiyi ayiklamak cok zor, geriye dogru cok okumak gerek. Ben 13 kere denedigim ve sonunda da hic ozel olmayan bir zamanda tesaduf ettigi icin, ne desem bilemiyorum. Bu surecte ogrendigim birkac sey varsa; Kendi vucudunu cok iyi takip etmen, doktorlardan bile daha iyi anlaman gerekiyor, en dogru yontemi dusune dusune, doktorlarla konusa konusa kendin zaten buluyorsun. Bir de denemeye moral bozmadan devam etmek, cok uzun bir yol, her yolu degerlendirmek lazim, isteyen herkesin cocugu oluyor. Kimisi tedaviyle hamile kaliyor, kimisi evlat ediniyor, kimisi donasyon yapiyor, illa ki oluyor. Ve bu donem kapaniyor, baska bir donem aciliyor hayatta. Delirecek gibi oldugumuz zamanlar, uzuntuler bitiyor. Detayli bilgileri daha aktif yazanlardan alabilirsin sanirim. Cok kolay gelsin, sevgiler.Kizlar özellikle hamile kalan bayanlar bize önereceğiniz yontem varmi ne asamadan gectiniz kisaca bilgiledirirmisiz... Yanlis yada eksik yaptigimiz bisiy varmi belki siz vesile olursunuz yanlisimizi eksigimizi görmeye... :
Son düzenleme: