canım kardeşim,zaten bu topikte bu mucizeleri okumasaydım daha kötü yıkılırdım,iyiki varsınız,2 yıldır hep burayı okuyorum ama bilgisayar pek bilmediğim için bir arkadaş yardımıyla üye olabildim.bizimki öyle bir üzüntü ki çekmeyen anlayamaz,herkese anlatılamaz.seni okudumya ağladım inan..bide puffy vardı bebeği oldu 45 yaşında değilmi..rabbimi bilmeden gücendirdimmi diyorum ama allah bugünlerimizi aratacak belalar vermesin cümlemize.benim fsh 15 lerde 3 aşılama 3 tüp bebek denedik ama olmadı.yumurtam ya 1 ya 2 oluyor onca ilaçla.maddi manevi doktorlar mahvetti bizi.sen kime gittin yumurta sayın nasıldı?
1 aşılama 4 tüp bebek denemesi yapıldı bana. bir ay da sadece bir yumurta oluştu diye tedavi yarıda kesildi.maximum 5 yumurta gördüm bu güne kadar. maximum 3 embriyo. şu an da tahlillerim yanımda değil ama. sanırım fshım 13 idi. izmir irenbede Ahmet zeki ışık doktorum. ama aynı yollardan geçiyoruz seninle. ben de güzelim sarı saçlarımı kahverengine boyattım. 1 ay işyerime hiç gitmedim. insanlar görüp soru sormasınlar diye sokağa bile çıkmıyordum. sabret. sonunda sen de bunları birilerine yazıyor olacaksın. ve kucağına bebişini alacaksın inşallah :)