Herkese merhaba,
Bende haberler iyi değil, 2 ay önce 5.8 olan FSH bu ay 19 çıkarak, deneme yapmamıza izin vermedi.
İlaç kullanacağım bu ay önümüzdeki ay FSH değerine göre deneme yapacağız. Cumartesi günü yıkıldım desem yeridir,önce bir kist olduğunu söyledi doktor kan tahliline göre hareket edelim dedi. Kan verdim ve ben deli gibi ağlamaya başladım, hissettim birşeyler ters oysa o kadar sakin ve o kadar emindim ki herşeyin yolunda gideceğinden, yaşadığım şok sonucunda muslukları açtım. Hemşire geldi yanıma beni teselli ediyor, canım acıdığından ağlamıyorum dedim, güldü bana:)
Neyse sonra telefon ile verilen bilgi ve tedaviye başlayamama, ne diyeyim o gün kabus gibiydi, akşam arkadaşlarla buluştuk ben direndim ayakta kalmaya ama vücudum iflas etti ve gözlerim karardı kendimi kaybettim. Hastane derken, aşırı adet kanaması da birleşince yaşadığım duygusal çöküntü ile tansiyonum yerlerde geziyormuş. o gece serum ile sersemleşen ben deliksiz uyku ile yeni bir güne başladım ve hemen organizasyonlara ve dolu dizgin yaşama devam :)
Ne zaman tedavi başlayacak ne zaman bitecek ne zaman transfer olacak ince ince hepsini hesaplamıştım. Ne demişler hayat biz plan yaparken başımıza gelendir diye: ) şimdi duruyorum ve sakinleşmeye çalışıyorum. Tüm aldığım notları planları herşeyi çekmeceye tıkıştırdım. Bu ay sessiz sakin yaşamak istiyorum.
FSH nasıl düşer ne yapılır artık düşünmek istemiyorum, ben kaliteli yumurtlayacağım diye kendimi şartlandırdıkça düzgün çalışan sistemimi bozdum ki hiçbir destekleyici kullanmadım sadece omega 3 aldım yediklerime dikkat ettim, bal tarçın çörekotu yedim geçen adet dönemimde.Aman kötü yumurta çıkmasın dedikçe bozdum dengemi, düşünme şeklimi değiştiriyor ve endişelerimden uzaklaşmayı diliyorum. Bahar temizliği yapar gibi kafamın içindeki tüm düşünceleri çöpe atmak istiyorum, bana yardım etmesi için yüce yaradana yalvarıyorum.
Sizleri de sıktım sabah sabah ama bende durumlar budur. Sonucu aldığımdan beri elim bile gitmedi sayfaya bakmaya
Ama sizi habersiz bırakmak istemedim.. Ben buralardayım yine sizleri okumak iyi geliyor:)
Puffy bebişin haberlerini okudum, ay yerim ben o erkeği:)) Allah bahtını açık etsin:) Naz üzülme herşey olacağına varıyor. İlayda sende öyle...
Hepinize sevgiler, huzur sizinle olsun...