herkeze hayırlı sabahlar kaımı verdım sonucunu beklıyorum allah herkeze hayırlı evlatlar nasıp etsı INS....
amin canım inşallah , öncelikle sana pozitif sonuçları nasip etsin, mutluluğunu daim etsin...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkeze hayırlı sabahlar kaımı verdım sonucunu beklıyorum allah herkeze hayırlı evlatlar nasıp etsı INS....
amin canım inşallah , öncelikle sana pozitif sonuçları nasip etsin, mutluluğunu daim etsin...
2,08( yıne olmadı
inşallah bidahakine ilaydacım üzülme demiyorum ben bana denilmesinden hoşlanmıyorum çünkü benim cmts 162 di bugün 209 çok iyi değil dedi dr çrş bida yapılacak dr ümütli konuşmadı bebişim hemen gidiyor heralde çok kötüyüm
inşallah bidahakine ilaydacım üzülme demiyorum ben bana denilmesinden hoşlanmıyorum çünkü benim cmts 162 di bugün 209 çok iyi değil dedi dr çrş bida yapılacak dr ümütli konuşmadı bebişim hemen gidiyor heralde çok kötüyüm
sağol canım bu üzgün halinle moral veriyosun inşallah en kısa süre sende kavuşursun dr niye moral verme gereği duymadı ona moralim bozuldumoralını yuksek tut ne vakalar gorduk yurde 60 artış yeter sen uzme kendını bebegınıde uzersın burda cok kadınlar gordum yavas yavas artış atıgını....
Yarin amerikan hast. ikili teste giriyorum gerci sakinim biraz yuksek riski kabullenmiş halim var :))
Eh yas 44 pardon daha 45 e alışamadık , durum bu olunca zaten risk yuksek cikacak biliyorum ama ne yapalım korkunun ecele faydası yok , bu yuzden pişkin bir rahatlık icerisindeyim :))
Gerci benim minis bastan beri cokkkkk dayanıklı cikti birazda ondan rahatım eeeeee adam olacak cocuk kalasindan belli olurmus :))
Bana dua edin Kizlar , aslinda bana degil zıp zıp bebege :))
kızlar hepinizden bol dua istiyorum çok ihtiyacım var bu kadar yaklaşmışken kaybetmet istemiyorum
En az 24 saat gecsin testi tekrarlamak icin. Bana doktorum demisti.
Insallah guzel haberler verirsin. Progestan aliyor musun?
Naz73, uzulme sakin..bebegin su anda seninle ve gitmeyecek, benim ikiz kardesimin de 1 hafta cok az artmisti degeri, ustelik rahminde kanama bile baslamisti ama yine de tutundu bebegi ve dogdu, simdi cin gibi 7 yasinda bi kucuk kocakari kendisi :) sakin olumsuz dusunme, sakin ol..doktorlar insan psikolojisinden pek anlamiyorlar, o yuzden cok da takmamak lazim..insallah degerin kat kat yukselir bu hafta, sen de rahatlarsin..stres yapmamaya calis lutfen..
Puffy, dualarimiz seninle ve tatli minnakla:) merak etme hersey yolunda gidicek..nedense senin bebek kiz gibi geliyor bana, minnak diyoruz ya ondan herhalde..benim ablamin bir kizi var Melisa, ablam 40 inda dogurdu onu, oyle guzel, yumusak, seker gibi bi kiz ki..Allah hepimize oyle bebekler versin insallah:)
Maicim, ne zaman basliyorsun senin bebisleri dogurmaya?
2,08( yıne olmadı
2,08( yıne olmadı
nazcım bence biraz iyi tarafı var değer yükselmiş durmamış yada düşmemiş.hep beraber dua edelim senin kuzu için.inşaAllah annesiyle kacak küçük meler.inşallah bidahakine ilaydacım üzülme demiyorum ben bana denilmesinden hoşlanmıyorum çünkü benim cmts 162 di bugün 209 çok iyi değil dedi dr çrş bida yapılacak dr ümütli konuşmadı bebişim hemen gidiyor heralde çok kötüyüm
doğurmaya şimdilik benle kalsınlarinşaAllah doğum ne zamn diye soracağınız vakitte gelir benim için,tabi hepimiz için.yaaa benim bir problemim var doğru dürüst burda anlatamadım sakıncası olur diye.ama bakıyorum donasyon topiğinde benimle aynı durumda biri var ve bebek bekliyor hemde iki çok çok güzel bişey bu.o yüzden sorularınıza tam yanıt veremiyorum.etrafımdakilerin sorularında tabi:18:Naz73, uzulme sakin..bebegin su anda seninle ve gitmeyecek, benim ikiz kardesimin de 1 hafta cok az artmisti degeri, ustelik rahminde kanama bile baslamisti ama yine de tutundu bebegi ve dogdu, simdi cin gibi 7 yasinda bi kucuk kocakari kendisi :) sakin olumsuz dusunme, sakin ol..doktorlar insan psikolojisinden pek anlamiyorlar, o yuzden cok da takmamak lazim..insallah degerin kat kat yukselir bu hafta, sen de rahatlarsin..stres yapmamaya calis lutfen..
Puffy, dualarimiz seninle ve tatli minnakla:) merak etme hersey yolunda gidicek..nedense senin bebek kiz gibi geliyor bana, minnak diyoruz ya ondan herhalde..benim ablamin bir kizi var Melisa, ablam 40 inda dogurdu onu, oyle guzel, yumusak, seker gibi bi kiz ki..Allah hepimize oyle bebekler versin insallah:)
Maicim, ne zaman basliyorsun senin bebisleri dogurmaya?
maicim canım merak ettim ne sakıncası olurki anlat paylaşalım hayat paylaşınca güzelnazcım bence biraz iyi tarafı var değer yükselmiş durmamış yada düşmemiş.hep beraber dua edelim senin kuzu için.inşaAllah annesiyle kacak küçük meler.
doğurmaya şimdilik benle kalsınlarinşaAllah doğum ne zamn diye soracağınız vakitte gelir benim için,tabi hepimiz için.yaaa benim bir problemim var doğru dürüst burda anlatamadım sakıncası olur diye.ama bakıyorum donasyon topiğinde benimle aynı durumda biri var ve bebek bekliyor hemde iki çok çok güzel bişey bu.o yüzden sorularınıza tam yanıt veremiyorum.etrafımdakilerin sorularında tabi:18:
:18::18::18: ımmm ımmmmmaicim canım merak ettim ne sakıncası olurki anlat paylaşalım hayat paylaşınca güzel
:18::18::18: ımmm ımmmm
özelden mesaj at soran arkadaşa , burada aleni anlatmaktan çekiniyorsan. bu kadar sıkıntıya sokma kendini canım...
ama paylaşırsan şu faydası olur , seninle aynı sorunu yaşayanlar varsa , kader ortaklığı yaparsınız ve birbirinize yardımınız bile dokunur belki.