puffiycim şişecekse başımız bundan olsun canım
paylaşmak istediğin her şeyi dinlemeye hazırız(en azından kendi adıma söylim)oooo keseyide görmüşsüzün maşaAllah.günlüğümüzde var,teyzelerini yaz olurmu puffiycim.bellimi olur belki tanışırız,inşaAllah bizimde bebeğimiz olursa tanışılar ilerde.dugusal olman çok normal hormonların değişimindendir.duaların için amin diyor ve teşekkür ediyorum
""""""" Maicigim zaten teyzelerini hep aniyorum , ben bir suru yere giriyorum ama 38'in gulleri baska :)))))
Simdi sirada kalp atisi var birde onu atlatsak biraz daha nefes alacagim, bu arada niye tanismayalimki bir gun bebeklerimizde sahil kenarinda cay iceriz , hayatta ne zaman ne olacagin bilmiyoruz :)))
Bes yil once biri bana evleneceksin birde hamile kalaaksin dese gulerdim , hayatim is uzerine kuruluydu , kariyer kariyer diye tirmalaniyordum.
Bir bakmissin hamilesin sende bizim kafayi sisiriyorsun :))))
Gunaydin herkeseee! Soguk bir sabaha basladik burada. Gidip toplantimi yapip tekrar eve donecegim, ardindan canta hazirla ve havaalanina gidis. Yasasin Istanbuuul :)
Puffy sabah sabah cok guldurdun beni. Servise telefonda aglayan seni ve obur tarafta deliye rastgeldim diyen adami dusundum. Ay ne guzel, ben de hamilelik hikayeleri istiyoruum.
ALIS endometrium kalinligi benim icin de sorun. Buradaki doktorlar ilac destegi ile kalinlastirabiliriz dediler ama bilmiyorum nasil. Zaten Istanbul'da soracagim sorular arasinda bu da var, beni biraz takip et, dort doktordan alacagim cevaplari yazacagim.
Alkan, super olurdu sizin oraya gelmek ama Pazar oglen donuyoruz zaten.
Hepinize sevgiler.
Kampacigim simdisen hosgeldin yagmurlu bir İstanbul gunune :))))
Su gorusmelerini bir an once bitir , bize guzel haberler ver ve sonrada senin hamilelik hikayelerini dinleyeyim.
Bu kadar cabanin sonucsuz kalmayacagina eminim
Bu arada cok dua ediyorum sizlere , en son Eyup Sultandada dualarimda siz vardiniz , bu yasta oluca zaman daraldikca daha cok duaya ihtiyacimiz var gibi geliyor.
Merhaba,
Bana hoşgeldin diyen herkese çok teşekkür ederim. Kampa, Puffy, mai ve ismini unuttuğum diğer herkes:)
Kafam çok karışık.
İncir ve havuç kürüne başladım, dün akşam . %100 nar suyu şekersiz(çok kötü tadı) içmeye de başladım.
Üzüm çekirdeği,keten tohumu, çörek otu, arı sütü, polen, vital bal siparişlerimi şimdi internetten verdim.
Safranlı tablet için araştırmalarımı yaptım. Çok güvenilir bir firma gibi gelmedi, sipariş vermekten çekindim
Omega3-6-9
DHEA
CQenzm10
Dong quai Solgar
SOlgar female
bunları araştırıyorum, hepsini birden içemem ki
Allahım sen aklıma mukayyet ol:) Sakin olmam lazım.
Hem yumurtaları kaliteli yapmam, hem daha çok yumurtlamam, hemde rahim duvarını kalınlaştırmam lazım.
Bu arada preseed jel e-bay dan sipariş verildi:))
Mayıs ayında ikinci denememi yapacağım, o zamana kadar kendimi hazırlamam lazım. Savaşçı zeyna modunda, bunlarda silahlarım , ama inşallah kendi silahlarımla kendimi vurmam::)
hepinize sevgiler...
Cok hosuma gitti bayagi bayagi ortaya karisik yapmissiniz , ben hic kur yapmamis ve ek destek kullanmamis biri olarak cok yorum yapamiyacagim , kizlar bu konuda bayagi bilgili size yardimci olur. Nazcizane bildiklerimi soyliyecegim Maranki diyorki kurleri yaparken asla birbirine karistirmayin birini bitirip digerine baslayin, DHEA kist yapabiliyor diye bana doktorum asla vermedi ve hic bir ek destek kullanmiyacaksin hormonlarin temiz olmali dedi. Sadece saglikli beslenmemi , iyi uyumami , strssiz yasamami birde acik havada spor yapmami tavsiye etti , bunlara uydum yetti.
Birde asla cay , kahve , sigara ve bitki caykalari kullanmayacaksin dedi.
Sevgilerimle...