38 hafta hamilelikde adet sancisi

benim sancilarim gece tutacak icime dogmuş :) herkes uyku sersemi kalkin bebek geliyo diye uyandirmayi cok istiyorum :)

Aynen canım hayırlısı 40 haftaya da bişey kalmadı zaten hemen bayram sonrası tekrar kontrolüm var ama malum her an tetikteyiz artık bebşşler iyi olsunda dayanırız 2 hafta daha
bebeklerin yalnizca 5% i 40 haftalik dogar 70% dogumlar 38 haftada oluyormuş yani bizim zamanimiz başşlamiş peşpeşe doguralim artik :)

benim sancilarim gece tutacak icime dogmuş :) herkes uyku sersemi kalkin bebek geliyo diye uyandirmayi cok istiyorum :)
SÜPER OLUR.SANCILARIN İYİCE SIKLAŞTIĞINDA GİT DRA 5 DK BİR DÜZENLİ GELDİĞİNDE EVDE CEKMİŞ OLURSUN AGRILARINI HASTANEYE GİTTİĞİNDEDE ŞIP DİYE DOGURUVERİRSİN.AMA SUYUN KANAMAN GELİRSE BEKLEME HİÇ

keşke nişan gelse once diyorum en azindan dogumadek hazirlarim kendimi telas yapmam nişandan 24-48 saat sonra olurmuş dogum evet kv de diyor evde cekersin sancini o daha kolay

keşke nişan gelse once diyorum en azindan dogumadek hazirlarim kendimi telas yapmam nişandan 24-48 saat sonra olurmuş dogum evet kv de diyor evde cekersin sancini o daha kolay
BİR GELİŞME OLURSA HABER VER VALLAHA MERAKTAN CATLARIM.KENDİ DOĞUMUMUDA COK MERAK EDİYOM.BİR AN ÖNCE ZAMAN GEÇSİN İSTİYOM.HAYIRLISIYLA Bİ 30 OLAYDIM SONRASI GELİR

dogum sancısı diye biliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…