38 hafta hamilelikde adet sancisi

kirgincicekler

❤❤❤❤AzerbaYcaN❤❤❤❤
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
3.508
4.604
kizlar 37+3um bugun.2 gundur adet sancisi cekiyorum cok siddetli olmasada hep var.dogum belirtisimi acaba? yuruyuncede pelvisde baski hissediyorum bide sik idrara cikmam var..acaba bebegim dogum kanalinami yerlesmis.dogum nezaman olur acaba heyecan yapiyorum baya :)

AGRIM HEP VAR YAZMIŞSIN.HİÇ ARA VERMİYORMU.DOĞUM YAPANLARIN ANLATTIGINA GÖRE DOĞUM AGRISI DÜZENLİ ARALIKLARLA GELİYORMUŞ.İDRAR YOLU ENFEKSİYONUMU OLDUN ACABAKİ HİÇ GEÇMİYOR

Bence doguma hazirlik agrilari, bikac gunun kalmisa benziyo hayirli olsun.

Benimde geçen hafta özellikle adet ağrım oldu . Bugünlerde yok ama dün yine hafif bir ağrım oldu. Bende bu ağrıları doğuma hazırlık olarak yorumladim kendimce :) inşallah öyledir de biran önce gelsin bebislerimiz bizi 40 li haftalara kadar bekletmesinler :)

AGRIM HEP VAR YAZMIŞSIN.HİÇ ARA VERMİYORMU.DOĞUM YAPANLARIN ANLATTIGINA GÖRE DOĞUM AGRISI DÜZENLİ ARALIKLARLA GELİYORMUŞ.İDRAR YOLU ENFEKSİYONUMU OLDUN ACABAKİ HİÇ GEÇMİYOR
hep var derken yani 2 gundur gidip geliyo.enfeksiyonum yok temiz cikmişti tahlillerim

bugun gorumcem ve eşim hadi git artik dogur bebegimiZi sevelim deyip durdular :) bi strese soktularki beni belkide ondan başladi agrilar gelsin artik kuzucuklar saglikla

hep var derken yani 2 gundur gidip geliyo.enfeksiyonum yok temiz cikmişti tahlillerim
TMM O ZAMAN DOGUM ÖNCESİ SANCILAR DEMEKKİ.ZATEN ANLARSIN Bİ FARKLILIGIN OLDUGUNU.BENİM İLK GEBELİĞİM TABİ BİLMİYORUZ DOGUM SANCISININ NASIL BİR SANCI OLDUGUNU DOĞUM YAPAN ARKADAŞLARIN SÖYLEDİĞİ ADET SANCISINA BENZEDİĞİ BELDEN VE KARINDAN BAŞLADIGI.BUGÜN NASILSIN ARTMA VARMI

belimde hic agri yok yalanci sancilar galiba benimki

SENİN HAMİLELİK TAKVİMİNDEDE YAZIYOR BAK ADET AGRILARI GİBİ GELEN KRAMPLAR ERKEN DOGUM BELİRTİLERİNMİŞ.SEN ÇANTANI EŞYALARINI HAZIR OLSUN.
SENİN HAMİLELİK TAKVİMİNDEDE YAZIYOR BAK ADET AGRILARI GİBİ GELEN KRAMPLAR ERKEN DOGUM BELİRTİLERİNMİŞ.SEN ÇANTANI EŞYALARINI HAZIR OLSUN.
evet canim gordum onu cantami 34 haftamda hazirladim nrolur neolmaz diye 3-5 gune kalmaz dogururum gibime geliyor karnim baya kasiliyor bugun

Benim bir hafta 10 gündür var doğıma yakın başlarmış ama özellşkle ilk bebekse 1 ay önce bile başlayabilirmiş benşmde sürekli devam ediyor ama daha dün kontrolünm vardı bayramı atlatırsın nstde nprmal herşey dedi

kasilmalarinda varmi canim? benim kasilmam bugun cok fazla saatte 3 kez bilr oldu

kasilmalarinda varmi canim? benim kasilmam bugun cok fazla saatte 3 kez bilr oldu
Çok nadir sancım olmuyor benim pek bir tek vajina ve kuyruk sokumu ağrım olıyor ara ara sırt ve bel ağrıları başladı ama adet sancısı gibi olanı daha yoğun
hayırlısıyla bie alsak bebeklerimizi kucağımıza

senin belirtilere bakarsak dogumun yakin gibi hadi hayirlisi :)

evet canim gordum onu cantami 34 haftamda hazirladim nrolur neolmaz diye 3-5 gune kalmaz dogururum gibime geliyor karnim baya kasiliyor bugun
İNŞALLAH.BU AGRILAR DOĞUMA HAZIRLIK.DÜŞÜNSENE TVDEKİLER GİBİ DOGUM SANCILARI BİRDEN BİRE GELMİŞ OLSA ONDA HİÇ MÜSAİT OLMAYAN BİR YERDE OLSAN MESALA ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE NE OLUR HERKESİN İÇİNDE DOĞURUVERİRSİN.RABBİM O KADAR GÜZEL AYARLIYORKİ DOGUM ÖNCESİNDE YALANCI DOGUM AGRILARI VERİYOR BAK DOGUM AGRILARINDA BUNDAN BİRAZ DAHA ŞİDDETLİ OLACAK KENDİNİ YAVAŞ YAVAŞ ALIŞTIR DİYE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…