Doğuma Hazırlık 38 e girdim bebeğim yerinde duramıyo....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

filizerdem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2008
190
1
Slm 38.haftaama girdim sın haftalarda bebeğin yeri daraldığı için fazla hareket edemez derlerdi ve de hep öle okuyodum
ama bizimki bi hareketli bi hareketli sormayın kıpır kıpır sizde de ölemi..

benimki 37+5 çok hareketli doğurmaya yakın azalır sanmıştım ama aksine arttı uykusuz geceler geçiriyorum bazende endişeleniyorum acaba sıkıştı mı kordon mu dolandı diye çok korkuyorum. hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah. Rabbim isteyen herkese versin.

benm de 37im bugün bıtıyo kıprdamayınca odum kopuyo neden kıpırdamıyo falan dye..masallah bnm kızımn hareketlerı gunum yaklaştkca arttı sankı..offf gelse de sevsem artık(cok merak edıyoruuum

bende 38+2 yim. Hareketleri azalır diye bekliyordum ama okadar hareketli ki, sanki karnımdan çıkacak gibi. Bu bebeklerin işine akıl sır ermiyor :)

37+5 haftalık benim bebişimde öyle uyutmayacak kadar hareketli değil ama yine de hareketli tabi artık güçlendiler daha hissedilir oluyor hareketleri Hareket ettiğinde karnımın şeklide değişiyor onun şekline göre ve çok hoşuma gidiyor.Herkese hayırlı doğumlar diliyorum.

Merhaba :) Tek ben böyle düşünmüyormusum demek kaydirigubbakcemile3 biz henüz 32.haftamıza girdik yeni ama artık televizyon yerine karnımı seyrediyorum..artık yumruk yaptığı ellerini bile görür gibi oluyorum.Gerçekten çok güzel oluyor seyretmek..şnun surasında ne kaldı ki ...Her anın ayrı bir güzelliği var kesinlikle..Ayrıca arkadaşlar bana doktorum hareketli bebekler iyidir.Çok hareket etmesi bebekte herşeyin yolunda olduğunu gösterir demişti..Tekmelerine kurban olurum herbirinin..

bizde de durum aynı kaydirigubbakcemile5
özellikle bazı yiyecekleri yediğimde ve süt içtğimde durduramıyoruz :))
ya rodeo yapıyor içeride yada kolbastı oyuyor :))
bazen çok canımı acıtıyor , özellikle de kaburgamın üstünde neredeyse sağ göğsümün altından vurduğunda kıvranıyorum resmen ..
en çok da sabahki gerinmeleri beni mest ediyor :asigim:
bütün vücudu birden hareket ediyor bir bütün olarak ve tekme şeklinde olmayınca keyifli oluyor o hareketleri hissetmek sakin sakin kaydirigubbakcemile3

valla benımde kızlar acayıp hareketlı kolbastı oynuıyor cok hoşuma gıdıyor karnımda dolanmasını seyretmek allahım herkeze hasıp etsın bu duyguları

Bizde 39+2 olduk henuz ses seda yok bugun agrilarim vardi sevindim artyik geliyo diye ama bi dustan sonra birseyim kalmadi..Oglusumda ic durmuyo yerinde cok hareketli ben ne zaman yatarsam o zaman tik bile cikmiyo ama sabah kalktigim anda basliyo tekmelemeye cok hos tabikiii ama bazen canimi cok yakiyo ozellikle gernesmeleri sanki karnimi yirticak gibi oluyo e tabi sessiz kalmaktansa butun gun tekmelerine raziyim saglikli bir bebek fazla enerjisini hareket ederek atarmis suan bile firsat vermiyo karnimda rahat oturamiyorum :)) Ozellikle son haftalar cok zor arkadaslar Allah herkese hayirli dogumlar nasip etsin saglik sihhat versin bebislere.

bende 37+4 düm son bir haftadır felaket arttı gümbür gümbür maşallah benide uyutmuyor geceleri çok hareketli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…