- Konu Sahibi fairylove23
canım sarı olanın bel ölçüsü 55 cm, narçiçeği olan 50cm (esneme payıda var)![]()
tamam canım ikisine de talibim fiyatı ne olur ikisinin ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sarı olanın bel ölçüsü 55 cm, narçiçeği olan 50cm (esneme payıda var)![]()
tamam canım ikisine de talibim fiyatı ne olur ikisinin ?
canım normalde 15er tl demiştim fiyatlarına bu aralar düştüm fiyatları 10ar tlden vercem 20tl yaparım ikisini
diğer eklediğim modellerde aynı şekilde
canım hangi şehirdesin ona göre kargo hesaplıcam da özel mesaj yollayamıyorum.
adanadayım ben canım kargo 5-7 arası bişi tutuyor genelde
canım üçü 25ten olur mu
olur canım ama o lacivert siyah değil bilgin olsun![]()
sen onları bana ayır o zaman canım. hesap numaranı yolla ben de mesaj hakımı doldurup sana adres bilgilerimi göndereyim.
yazdım canım özeline![]()
tamam canım gördüm bi aksilik olmazsA yARIN eft ile gönderirim ...
tamamdır canım![]()
canım kargoyu aldım .. hepsi çok güzelll .. teşekkür ederim![]()
mrb bayanlar. 21 haftalık hamileyim. elinizde 38-40 beden hamile kıyafet veya saten , şifon, salaş , canlı renklerde bulüz ve tunik arıyorum. Elinizde varsa fotoları bekliyorum.
canm bu var birde kot takım var
.......................
canım bende de bunlar var çok rahatlar siyahı efil efil derler ya öyle esnek bi gömlek yarım kol,leoparlısı pull&bear marka çok rahat edersin,kırmızı triko biraz sonbaharlık ama çok hoş satmakta kararsızım bakalım:)Eki Görüntüle 1141212 Eki Görüntüle 1141213 Eki Görüntüle 1141216 Eki Görüntüle 1141219 grisi de ipli askılı penye tarzı çok rahat bi tunik/elbise
kırmızı trikoyu çook beğendim canım ama ben yaz hamilesiyim :) bence sen onu satma . diğer iikisi de hoş ben düşüneyim, sana mesaj atayım .