38+3 haftalık bebeğim doğum kanalına inmedi

Cnm cok sagol
Perde oldugu kontrollerde hiç anlaşılmamış mı

Evet cok yurudum ben de , henuz fayda gormedim

Sagol cnm
İyi fikirmiş gercektenn
Ama Ben de ikna edemem gibi geldi

merhaba arkadaşlar benimde bir sorum olucak ya 32 haftalkık gebeyim mantar ve enfeksiyon var bi kaç kişi maydonoz suyu iç dedi bebeğime bi zararı olurmu ?

merhaba arkadaşlar benimde bir sorum olucak ya 32 haftalkık gebeyim mantar ve enfeksiyon var bi kaç kişi maydonoz suyu iç dedi bebeğime bi zararı olurmu ?

Doktora sorcnm mutlaka
Gecmiş olsun
Maydanoz hamilelikte önerilmiyor

Uygun ilaç verir doktor
Enfeksiyon varsa hemen çözmen lazım
Maydanozla vakit kaybetme

Öyle..
Hayırlı dogumlar olsun hepimize

Ayrıca herkesin dogdu mu diye araması da felaket
Dogsa duyarsınız dicem artık
Bende ayniyim canim sanki doguyoda ben icimde tutuyorum cok sinir oluyorum bu sefer arayani acmasam mesajlara cevap wermesem tamam dogurdu diye daha cok yogunluk artiyor

Bende ayniyim canim sanki doguyoda ben icimde tutuyorum cok sinir oluyorum bu sefer arayani acmasam mesajlara cevap wermesem tamam dogurdu diye daha cok yogunluk artiyor

Bizde de aynı
Telefon acılmadı mı , sonrasında geri dönünce
"Ayyyy dedim ki bu kız dogumda" tepkilerii

Erken dogsa yok erken mi oldu vs
Gec olsa noldu noldu
İşimiz zor

Bizde de aynı
Telefon acılmadı mı , sonrasında geri dönünce
"Ayyyy dedim ki bu kız dogumda" tepkilerii

Erken dogsa yok erken mi oldu vs
Gec olsa noldu noldu
İşimiz zor
Walla bilmiyorum ayni bendeki durum. Bugum bende biseyler war gibi ama bilmiyorum ilk olduğu icin kestiremiyorum gercekten dogum mu basliycak bilemiyorum

Walla bilmiyorum ayni bendeki durum. Bugum bende biseyler war gibi ama bilmiyorum ilk olduğu icin kestiremiyorum gercekten dogum mu basliycak bilemiyorum

Belli olmuyo ki
Akşamları cook hareket hissediyorum
Diyorum bu gece bişey olacak
Cunku cok baskı oluyor
Sonra sabaha kalkıyorum normal

İnşallah geliyordur senin bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…