• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38+3 haftalık bebeğim doğum kanalına inmedi

Canım daha erken.. Normal doğumda karar verdiysen mutlaka bekle.. Benim arkadaşım 42. haftada doğurdu çok da sağlıklı ikisi de... Benim 39+4 te sancım başlamıştı bir gün boyunca çektim benim bebeğim de hiç inmedi ilerleme açılma olmadı sezaryene aldılar meğerse rahmimde perde varmış bebiş yola girememiş o yüzden normal doğmazmış zaten çok sancı çekmişsin dedi doktor.. İnşallah sen hayırla sağlıkla normal doğurursun... Beklemekten sıkıldığın için seçme sezaryeni.. Ben de beklemen taraftarıyım tabi en doğrusunu doktorun bilir.. Çok isterdim normal doğum yapmak..

Cnm cok sagol
Perde oldugu kontrollerde hiç anlaşılmamış mı

Canım inan ekstra ne yaparsan yap bebişlerin keyfinde o... İnmek istedikleri zaman iniyorlar.. Benim doktorum son iki hafta günde 2 saat tempolu yürüyüş yap diyordu 2 saat olmasa da bir saat yapıyordum ama öyle bir etkisi görmedim.. Gerçi benim rahmimde perde varmış ama bünyeden bünyede değişen şeyler bunlar.. Son haftada artık sıcak sıcak duş almak, çömelip kalkma hareketleri merdiven inip çıkma masada değil de yerde yemek yeme (Bağdaş duruyorsun ya ) vs...

Evet cok yurudum ben de , henuz fayda gormedim

Canim bende 39+1 gunluk hamileyim doktorun demesine gorede onden gidiyor persembe gunu 3800 dedi kilosuna. Inan herkes beklemekten yoruluyor artik benimkide dondu kafasi asagida ama kanala inmedi henuz doktor 11 i dedi ama 1 hafta zaman werdi yine 11 inden sonra. Uyku falan haram suan. Hamama gitsem ayni gun normal dogurucam biliyorum ama esimi ikna edemiyorum erkekler ne aci cektigimizi anlamiyor. Hamamda sicaktan kanallar aciliyor bebek iniyor ama esin razi olursa tabi

Sagol cnm
İyi fikirmiş gercektenn
Ama Ben de ikna edemem gibi geldi

merhaba arkadaşlar benimde bir sorum olucak ya 32 haftalkık gebeyim mantar ve enfeksiyon var bi kaç kişi maydonoz suyu iç dedi bebeğime bi zararı olurmu ?

merhaba arkadaşlar benimde bir sorum olucak ya 32 haftalkık gebeyim mantar ve enfeksiyon var bi kaç kişi maydonoz suyu iç dedi bebeğime bi zararı olurmu ?

Doktora sorcnm mutlaka
Gecmiş olsun
Maydanoz hamilelikte önerilmiyor

Uygun ilaç verir doktor
Enfeksiyon varsa hemen çözmen lazım
Maydanozla vakit kaybetme

Öyle..
Hayırlı dogumlar olsun hepimize

Ayrıca herkesin dogdu mu diye araması da felaket
Dogsa duyarsınız dicem artık :KK12:
Bende ayniyim canim sanki doguyoda ben icimde tutuyorum cok sinir oluyorum bu sefer arayani acmasam mesajlara cevap wermesem tamam dogurdu diye daha cok yogunluk artiyor

Bende ayniyim canim sanki doguyoda ben icimde tutuyorum cok sinir oluyorum bu sefer arayani acmasam mesajlara cevap wermesem tamam dogurdu diye daha cok yogunluk artiyor

Bizde de aynı
Telefon acılmadı mı , sonrasında geri dönünce
"Ayyyy dedim ki bu kız dogumda" tepkilerii

Erken dogsa yok erken mi oldu vs
Gec olsa noldu noldu
İşimiz zor

Bizde de aynı
Telefon acılmadı mı , sonrasında geri dönünce
"Ayyyy dedim ki bu kız dogumda" tepkilerii

Erken dogsa yok erken mi oldu vs
Gec olsa noldu noldu
İşimiz zor
Walla bilmiyorum ayni bendeki durum. Bugum bende biseyler war gibi ama bilmiyorum ilk olduğu icin kestiremiyorum gercekten dogum mu basliycak bilemiyorum :(

Walla bilmiyorum ayni bendeki durum. Bugum bende biseyler war gibi ama bilmiyorum ilk olduğu icin kestiremiyorum gercekten dogum mu basliycak bilemiyorum :KK43:

Belli olmuyo ki
Akşamları cook hareket hissediyorum
Diyorum bu gece bişey olacak
Cunku cok baskı oluyor
Sonra sabaha kalkıyorum normal

İnşallah geliyordur senin bebiş

Back
X