Normal doğum düşünmüyorsanız doktor da onay verdi ise sorun olacağını sanmıyorum.Slm arkadaşlar haftaya salı sabah 6bucukta sezeryan olucam doktor gün verdi .yanliz 38+2 oluyorum öğün çokmu erken acaba yada normal mi? Gelişim olarak bebeğim 2 hafta önde gidiyor allaha Şükür geçen hafta kilosu 3200du. Bugün 37+1 deim.cok korkuyorum ilk bebeim.kesilmek biçilmez önemli değil tek dusundugum sağlıklı olması.
Sıkıntı yoksa neden beklemiyorsunuz ilk bebek 40 haftayida bulabilirSlm arkadaşlar haftaya salı sabah 6bucukta sezeryan olucam doktor gün verdi .yanliz 38+2 oluyorum öğün çokmu erken acaba yada normal mi? Gelişim olarak bebeğim 2 hafta önde gidiyor allaha Şükür geçen hafta kilosu 3200du. Bugün 37+1 deim.cok korkuyorum ilk bebeim.kesilmek biçilmez önemli değil tek dusundugum sağlıklı olması.
Sıkıntı olarak söyle dislerimde problem oluştu ve müdahale edemiyorlar çok ağrım olduğundan dolayı geçen gün dgum sancisi gbi sancim oldu nst de şansım çıktı bayan hirpaladim kendimi ole solim.ve bu Bebeğimi çok etkiledi buna inanıyorum. Doktordaydim fazla bekl3meyelim dediSıkıntı yoksa neden beklemiyorsunuz ilk bebek 40 haftayida bulabilir
Ben de Oğlumu tam olarak 38+2 de doğurdum erken değil canım merak etmeSlm arkadaşlar haftaya salı sabah 6bucukta sezeryan olucam doktor gün verdi .yanliz 38+2 oluyorum öğün çokmu erken acaba yada normal mi? Gelişim olarak bebeğim 2 hafta önde gidiyor allaha Şükür geçen hafta kilosu 3200du. Bugün 37+1 deim.cok korkuyorum ilk bebeim.kesilmek biçilmez önemli değil tek dusundugum sağlıklı olması.
Teşekkür ederim çok sagolbenim arkadasimi 38. haftada aldilar sezeryana,gayet saglikli dogdu bebegi.
Çok Sağol valla teşekkür ederim çok uzuluodum erkenmi olcak acaba dieBen de Oğlumu tam olarak 38+2 de doğurdum erken değil canım merak etme
Teşekkür ederim sagolun cvp icn37 den sonrasi dogum zamani olarak kabul ediliyor yani erken dogum sayilmiyor.
Çok teşekkür ederim aslında geçen gün arkadaşım isteğe bağlı 37 haftada sezeryan oldu şükür sağlıklı bebeği ama kişiden kişiye değişiyor sanırım ilk bebeğin olduğundan çok pimpirikliyim38 ile 42 hafta arası normal kabul edilir. Ortalamayı 40 diye bulup ille 40 hafta diye biliniyor halk arasında. Ama aslında 38'den 42'ye kadar yolu var. Erken değil yani.
Ben olsam normal dogurum demekle olmuyor malesef. Buna vucut kendisi karar veriyor. Ben 42. Haftaya kadar bekledim normal dogurucam diye 2 gece sanciyla hastanede bekledim bebek inmeyince mecburen sezeryan oldum. Kimse sizin tabirinizle kesilip bicilmek istemez ama buna biz degil bebek kendi karar veriyor.neden normal doğum yapmazsınız anlamış değilim.. ben olsam normal doğururdum yanii bu bayanlar neden normalden kaçıp, kesilmeyi tercih ediyor anlamış değilim...
Benim bebeğim 37.haftalik normal dogumla dünyaya geldi 2.800gr dı Allaha Şükür cok sağlıklı oldu.Slm arkadaşlar haftaya salı sabah 6bucukta sezeryan olucam doktor gün verdi .yanliz 38+2 oluyorum öğün çokmu erken acaba yada normal mi? Gelişim olarak bebeğim 2 hafta önde gidiyor allaha Şükür geçen hafta kilosu 3200du. Bugün 37+1 deim.cok korkuyorum ilk bebeim.kesilmek biçilmez önemli değil tek dusundugum sağlıklı olması.