38+2 sezeryan çokmu erken??

neden çocuğun günü dolmadan alıyorlar..bu da türk modası oldu..birde sanki dişçiden randevu alır gibi randevu ile alıyorlar..bu sadece türkiyede mi oluyor..anlamadım gitti..o_O

Burda ( amerikada) 42. Haftasına kadar bekletilmiş ve normsl doğurmuş arkadaşım var
Özel bi durumunuz varsa birşey diyemem Ben keyfi durumlar için söyleyeceğim :
Allah 40 hafta tutuyorsa bir bebeği anne karnında bir bildiği vardır,tabiki de daha öncesinde sağlıklı doğabilir ama bı doğal bir süreçtir,tamamlamak daha faydalı olacaktır.

Slm arkadaşlar haftaya salı sabah 6bucukta sezeryan olucam doktor gün verdi .yanliz 38+2 oluyorum öğün çokmu erken acaba yada normal mi? Gelişim olarak bebeğim 2 hafta önde gidiyor allaha Şükür geçen hafta kilosu 3200du. Bugün 37+1 deim.cok korkuyorum ilk bebeim.kesilmek biçilmez önemli değil tek dusundugum sağlıklı olması.
Canim bende sezeryan dusunuyorum gecenlerde doktoruma sordum 38 39 gibi yapiyoruz dedi

43. haftaya kadar bekledim. 43 te mecburi sezaryen oldum.
eğer tekrar evlenirsem ve hamile kalırsam yine 43 hatta 44 ü beklerim.
normal doğum her kadının yaşaması gereken doğal bir süreç olduğunu düşünüyorum.
44 du beklersiniz ama bebegim suyu bulaniyo kireclenme olusuyo herseyin zamani var bebek donmedimi sezeryana evet demek zorundayiz

neden çocuğun günü dolmadan alıyorlar..bu da türk modası oldu..birde sanki dişçiden randevu alır gibi randevu ile alıyorlar..bu sadece türkiyede mi oluyor..anlamadım gitti..o_O

o_O çok tuhaf ama bi o kadar da güzel olsa gerek doğum işi. helal valla nasıl doğum yapıyorlar ben hiç düşünemiyorum kendimi Allah yardım etsin tüm anne adaylarına. Normal doğum, doğum esnasında fena olsa gerek sezeryan de doğumdan sonra

Normal dogumun ceyregini sezeryana degistirmem....2 normal dogum .3.acil sezeryan oglumun nts de kalp ritminde problem çıktı...
ben sezeryana karsiyim mecburi durumlar hariç tabi...ddoktorlar turkiyede en rahat yolu seciyorlar kes bic dik 10 dk bitti gitti yurt disinda saglik problemi olmadikca sezeryan yapmazlar asla kişi kendi istese bile...bbebek ters olsa bile cevirip yinede normal dogumu yaptirirlar....rrahim açılmadi ilacını verirler gevsetici....bbebek gelmedi makineyle cekerler yinede normal yaptirirlar tabiki hepside isinin ehli riske asla atmazlar....rriskliyse zaten direk sezeryan...

Eğer vücut normal doğuma müsaitse,bile isteye sırf korku dolayısıyla sezeryan olmak doğru değil diye düşünüyorum.Normal doğum vücuttaki tüm toksinlere atma, memeden hemen süt gelmesine katkı sağlama, vücutta çabuk toparlanma gibi avantajları beraberinde getiriyor.

Arkadaslar öncelikle ilginize tesekkür ediyorumbende normal doğum için can atıyordum fakat bebeğimin kafa çapından dolayı doktorum sezeryan olacağımı söledi tabi çatı muayenesinden sonra bu karara vardık. Yadırgamamak gerek bence sağlık bu sonuçta doktorumda sonuna kadar normal olarak istiyordu kontrolümde böle bir şeye karar verdik.bunun yanı sıra Yaşadığım sağlık problemleri ve psikolojik bazı sebeblerden ötürü ayrıcada Bebeğin Allah'a sukur Gelişimi önde ve normal oldugunu sölediği için buna karar verdik bende kesilip biçilmek taraftarı asla Değilim ama olmayınca olmuyor

Sıkıntı olarak söyle dislerimde problem oluştu ve müdahale edemiyorlar çok ağrım olduğundan dolayı geçen gün dgum sancisi gbi sancim oldu nst de şansım çıktı bayan hirpaladim kendimi ole solim.ve bu Bebeğimi çok etkiledi buna inanıyorum. Doktordaydim fazla bekl3meyelim dedi
Sağlıkla kucaginiza alın inşallah

X