Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bende sezeryan dusunuyorum gecenlerde doktoruma sordum 38 39 gibi yapiyoruz dediSlm arkadaşlar haftaya salı sabah 6bucukta sezeryan olucam doktor gün verdi .yanliz 38+2 oluyorum öğün çokmu erken acaba yada normal mi? Gelişim olarak bebeğim 2 hafta önde gidiyor allaha Şükür geçen hafta kilosu 3200du. Bugün 37+1 deim.cok korkuyorum ilk bebeim.kesilmek biçilmez önemli değil tek dusundugum sağlıklı olması.
44 du beklersiniz ama bebegim suyu bulaniyo kireclenme olusuyo herseyin zamani var bebek donmedimi sezeryana evet demek zorundayiz43. haftaya kadar bekledim. 43 te mecburi sezaryen oldum.
eğer tekrar evlenirsem ve hamile kalırsam yine 43 hatta 44 ü beklerim.
normal doğum her kadının yaşaması gereken doğal bir süreç olduğunu düşünüyorum.
neden çocuğun günü dolmadan alıyorlar..bu da türk modası oldu..birde sanki dişçiden randevu alır gibi randevu ile alıyorlar..bu sadece türkiyede mi oluyor..anlamadım gitti..
Tesekkür ederim cok sağoltam 38/2 de doğurdum gayet iyiyidi bebeğin gelişimi bitiyor zaten o haftada
Sağlıkla kucaginiza alın inşallahSıkıntı olarak söyle dislerimde problem oluştu ve müdahale edemiyorlar çok ağrım olduğundan dolayı geçen gün dgum sancisi gbi sancim oldu nst de şansım çıktı bayan hirpaladim kendimi ole solim.ve bu Bebeğimi çok etkiledi buna inanıyorum. Doktordaydim fazla bekl3meyelim dedi