Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hasta kabul sekreterliği sertifikam var bide sımdı Anadolu Üniversitesi'nden e sertıfıkadan tıbbı sekreterlik sertifikası alıcam mayısta sınavım varBulursunuz tabi niye bulamayasınız... burda yaştan ziyade aradığınız alanda iş alanı geniş bi yerde mi yaşıyorsunuz bu önemli...
Bulursunuz tabii. Her yerde özel hastane var.Tıbbı sekreterlik,bilgisayar uzerıne ıs arıyorum bu yastan sonra is bulabılırmıyım az bır deneyimim var 37 yedı yaşımdayım
bulabılırsınız tabıkı. Ben 8 yasındaydım annem ıs hayatına gerı dönmek istedi yapamazsın devir değişti bilgisayarlar yenılendı dedıler 1993'de cıkmıstı işten. babam cıkartmış o dönem cokta basarılıymış. yaparım dedı ve kımseyı dınlemedı 39 yasında yenıden yenı bılgısayarları ögrendi programları ögrendi inat etti yılmadı. ve gene en ıyı yerlere geldi. ben suan 27 yasındayim annem hala calısmak istiyor. sıkılıyormuş evde. size umut olur ınsallah. yapamazsın dıyenler olacaktır kulak asmayın. Yaparsınız hemde cokta iyisini.Tıbbı sekreterlik,bilgisayar uzerıne ıs arıyorum bu yastan sonra is bulabılırmıyım az bır deneyimim var 37 yedı yaşımdayım
İş bulmanın yaşı yok ki. Arayın bulursunuz elbet.Tıbbı sekreterlik,bilgisayar uzerıne ıs arıyorum bu yastan sonra is bulabılırmıyım az bır deneyimim var 37 yedı yaşımdayım
gençliğinizin baharındasınız, tabiki bulabilirsiniz :)Tıbbı sekreterlik,bilgisayar uzerıne ıs arıyorum bu yastan sonra is bulabılırmıyım az bır deneyimim var 37 yedı yaşımdayım
Sag olun cok guzel moral verdiniz tesekkurlerbulabılırsınız tabıkı. Ben 8 yasındaydım annem ıs hayatına gerı dönmek istedi yapamazsın devir değişti bilgisayarlar yenılendı dedıler 1993'de cıkmıstı işten. babam cıkartmış o dönem cokta basarılıymış. yaparım dedı ve kımseyı dınlemedı 39 yasında yenıden yenı bılgısayarları ögrendi programları ögrendi inat etti yılmadı. ve gene en ıyı yerlere geldi. ben suan 27 yasındayim annem hala calısmak istiyor. sıkılıyormuş evde. size umut olur ınsallah. yapamazsın dıyenler olacaktır kulak asmayın. Yaparsınız hemde cokta iyisini.