375 cc 400 cc mi cok kararsızım :(

yuvarlak 375 cc sol ,350 cc sağ high profil, pütürlü yüzey. bende bıraz bı memem dıgerıne gore 25cc kadar vardı ondan drum boyle yaptı. ben 8. senemdeyım ve cok memnunum. hıc sıkıntı yaşamadım. damla zaten hıc memesı olmayana ustte cok dolgunluk vermıyo. yuvarlagın her yerı eşit.

375 cc kas altı damla protez taktiranlar bana uygun bir resim atarlarsa çok sevinirim.Gormek fikir sahibi olmak istiyorum.Atan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Göğüs çapın kaç cm? İnternette protezlerin çapı yazıyor, örneğin 11 cm bi göğüs çapın varsa 350 cc gayet iyi durur

merhaba öncelikle biz arkadasımla silikon taktırmaya karar verdik o dün ameliyat oldu ben cuma günü olucam arkadasım cok zayıf ama doktor ona 325 cc mentor marka yuvarlak silikon taktı dün ameliyattan cıktıgında cok agrısı vardı bugun iyi taburcu oldu evinde dinleniyor ben 350 cc yuvarlak yaptırmayı dusunuyordum ama arkadasıma 325 cc takınca kararsız kaldım kızlar 68 kiloyum boyumda var 1.70 falan sizce kac cc taktırmalıyım ?? doktor deniyormus ama ben abartı olmasın ama buyuk olsun istiyorum

Merhaba ben bu gün ameliyat olalı 1 hafta oldu doktorum 485 cc takmış.Göğüs ölüme göre hesap etmiş.Bence beden ölçülerinize göre yaptırın.Bu arada boy ve kilomuz aynı sayılır.Benim hiç dokum yoktu doku da önemli.Çok ağrılı bi ameliyat küçük yaptırıp keşke demeyin büyük yaptırıp pişman olmayın derim

evet ya genelde kucuk yaptıranlar pişman olmuş burada daha sonra şişlik inince bayanların gözüne küçük geliyor galiba benimde hiç dokum yok sayılır aslında arkadasımın hiç göğsü yoktu ve cok zayıf ama ona 325 cc yi koyabildilerse benimkini en az 375 cc yapar heralde

merhabalar ben de ameliyat düşünenlerdenim.Ve şu an 70 b yi ancak dolduruyorum 350 aşağısı düşünmüyorum 1.68 55 kiloyum 350 ve 375 olanlar bana resim atabilir mi ya da her nereden bakıyorsak az önce üye oldum. 350 de mi küçük benim neredeyse hiç meme dokum yok zaten.

burada şu boy küçük, bu boy büyük diye yorum yapmayı çok yanlış buluyorum
insanlar 250 taktırıp mutlu oluyor, siz burda 350 küçük derseniz (veya sorarsanız) o kişi mutluluğunu nasıl yaşasın?

boy, kilo, kas yapısı, meme dokusu, deri esnekliği hatta kemik yapısı bile her şey sonucu etkiler

bendeki 300 cc size takılsa benimki gibi durmayacak, keza bir başkası için de öyle
burada insanlar size kendi ölçülerini yazarak + geniş omuzluluk vs da varsa fikir verebilir sadece

şu ana kadar genel yorumlar 300ün büyük durmadığı yönündeydi ve instagramda baktığım kadarıyla da benim büyüklük isteğimi karşılamıyor bunun için böyle söyledim. omuzlarım dar.göğüs altım 69 göğüsüm 75 cm . bilgi için teşekkürler

zaten siz ne kadar büyük isteseniz de, doktorunuz derinizin maksimum alabildiği kadar büyük takacaktır.
sırt ölçüsü de eğer inceyseniz cebi fazla büyük açamaz ve bu da çok büyük takamaz demektir
anlatamamış olabilirim yani koltuk altınıza kadar silikon olduğunu düşünün
benim doktorum da 350 deneyip sığmadığını söylemişti
deri kapasitesi çok önemli rol oynuyor bu konuda
o yüzden doktorunuzun daha önceki ameliyatlarını ve kaç cc kullandığını fotoğraflarda görerek ve kendisinden fikir alarak daha net karar verirsiniz

çok teşekkürler cevap için kafamda bir ton soru var kimse de bilmediği için çevremde sormak istiyorum herşeyi :) peki istanbulda devlet hastanesi. önerebileceğiniz doktor ve fiyat bilgisi var mıdır ?

çok teşekkürler cevap için kafamda bir ton soru var kimse de bilmediği için çevremde sormak istiyorum herşeyi :) peki istanbulda devlet hastanesi. önerebileceğiniz doktor ve fiyat bilgisi var mıdır ?
ben 2017 de ameliyat oldum mersinde
çoğu şehirde doktor araştırdım
mersinde 6 bine yaptırmışken istanbulda bana 12 bin demişlerdi
ankarada 8 bin.. tabi bu o zamanın fiyatları şimdi daha pahalıdır
istanbuldaki o doktor bi akrabamıza göbek gerdirme ve silikon yapmıştı benden daha önce
fulya terrace gibi bişeydi adı heralde özel orası
ama dr. ismini hatırlamıyorum malesef

bu arada devlet daha ucuza yapmıyor bence bilemiyorum ama, bana araştırma hastanesinde 7 bin dediler o sene
özel daha ucuzdu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…