37 yaşındayım,anne olmak istiyorum

Aannabell

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
3
0
6
İstanbul
Merhabalar,aranıza yeni katıldım. Eşim ve ben 37 yaşındayız ve 1,5 senedir evliyiz. İlk sene çok borcumuz olduğu için,çocuk istemedik ve hapla korundum. Ama artık istiyorum 5 ay önce ilacı bıraktım.ancak bu defa eşim dışarı çekilme yöntemiyle korunmaya başladı. O bir sene daha çocuk istemiyor. Geçen ay 3 kere korunmasız ilişkiyi başardım,hamile olduğuma çok emindim tüm belirtiler vardı fakat 7 Mayıs'da regl oldum. Moralim çok bozuk. Ne yapacağımı bilmiyorum her geçen gün aleyhime işliyor. Eşimin dediği gibi seneye bıraksam hamile kalma ihtimalim düşebilir diye korkuyorum. 30 günde bir regl oluyorum bugün 4 Üncü günü olduğuna göre hangi günler denemeliyim. Eşimi nasıl ikna edeceğimi bilmiyorum. Böyle birşey yaşayan oldu mu. arkadaşlarım bebek haberini alınca değişir,ister diyorlar.yumurtlama günü için doktora da gidemiyorum.Lütfen fikirlerinizi paylaşın. Ne yapmalıyım

Merhaba öncelikle bende 32 yaşındayım 10 ay önce evlendim evlendikten hemen 3 ay sonra hamile kaldım eşiminde istedigi ve benimde bebek istemem sonuncu çok güzelde bir hamilelik gecirdim hayatta hep isttedigim kızım olması isi ben aslen izmirliyim ama nigdeye gelin geldim kızım olursa bana destek olucanın hayilini kurdum..

neden mi anlatıyorum bunu 23 nisan günü bebegim karnımda öldü hemde herşey yolunda iken konturole gittim kalbi durmuş dediler hemen suni sancı le dogum yaptım ölen bebegim için. 25 haftalık idi..şimdi dr. 6 ay beklemem gerektigini söledi yani toplamak gerekse sen istesende bazen olmuyor inş. en kısa zaman da hamile kalırsın ve bebegini kucana alırsın ben ne hayel ettim ne oldu..dualarım benim gibi acı ceken ve bebek isteyen herkese ALLAHIM sağlıklı bebeişler versin...

Yumurutlama tarihin : 23.5.2013

Çok hızlı sonuç almak istiyosan 3 gün boyunca ilişkiden 5-8 dk önce Eşin Deve Sütü Sen At sütü iç

haram heleli aklına takılırsa: Helaldir. yanlız at sütünün özellikği gereği çok bekletirsen sarhoşluk verir. bundan dolayı haram olur.At sütünü günlük alın. bir bardak yeterlidir. (zaten 1lt = 100TL)

Merhabalar,kaybınız için çok ama çok özgünüm.dualrım sizinle umarım en kısa zaman da tatlı prensesinizi kucağınıza alırsınız. Ben de ailemden birşey anlatmak istiyorum. Kuzenim 2nci bebeğine hamileydi,o sıralar ilk kızı 2 yaşındaydı. 9 ay sonra doğum sancıları başladı hastaneye gittiler ve erkek çocuk sahibi oldu ancak ne yazık ki sadece 6 saat yaşadı ve bilinmeyen bir sebeple bebeği kaybettiler. Kuzenim artık kızına bakamıyordu onunla halam ilgileniyordu. Yemeden içmeden kesildi. Yataklara düşmüştü,yaşamak da istemiyordu. Hayatından endişe ettiğimiz için asla yanlız bırakamıyorduk. İntiharı düşünüyordu.doktor en az 1 yıl hatta 2 yıl bebek yapmasını yasaklamıştı. Ama olacak gibi değildi.kuzenim elden gidiyordu.eşi doktora endişelerimizi anlattı ve 2-3 ay sonra yine hamile kaldı. Sağlıklı bir kızı daha oldu ancak çocuk 7 yaşına geldiğinde durdurulmaz kilo almaya başladı. 10 yaşında 80 kiloydu.doktorlar,tahliller.... En sonunda anlaşıldı ki çok kısa sürede yine hamile kaldığı için bebeği gereğince besleyememiş ve bazı hormonal anormalliklerde doğmuş çocuk. Böbreküstü bezlerinde sorun vardı,ayrıca şeker hastası olmanın eşiğindeydi... Sonra zor bir süreç başladı. Yine testler tahliller rejimler... Rejim stresinden Migren hastası oldu. Ama zayıfladı şimdi 28 yaşında çok güzel bir hanım.o da anne olmaya hazırlanıyor. Tabi kötü geçen çocukluk ve ilk gençlik yıllarını saymazsak....
Sana bunu anlattım çünkü ben de senin bu acı karşısında yıkılmadan ve aceleci davranmamanı istedim. Dr 6 ayı bekleyin diyorsa mümkün olduğunca beklemeye çalış. Kolay olmadığını biliyorum. Çok da acı çektiğini tahmin edebiliyorum. Ama İnan o tatlı kızı kollarına aldığında değmiş diyeceksin. Sevgilerimle....

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Ovulasyon testini bugün aldım. İçinden 2 adet çıktı henüz hangi günler yapmam gerektiğinden emin değilim.. Ama deneyeceğim. Genellikle 14 veya 15 nci günü yapılır diye duymuştum. Üzerinde 13ncü gün yazıyor. İnşallah vücudum hala yumurta yapıyorduk. Şimdi de çift çizgiyi asla göremezsem diye strese girdim . Bana şans dileyin lütfen.
Diğer konuya gelince eşim zaten çocuk istemiyor,dolayısıyla ona bu konuda birşey içirmem mümkün değil maalesef.

Tavsiyen İçin gercekten çok teşekkür ederim beni okadar çok rahatlattın ki bunu sana anlatamam arkadaşım....anlaşılan hiç bir şey için acele etmemek lazım bu hayatta herkesin günü ve zamanı var sanırım inş hakkımızda tüm (kadınlar külübü) üyelerine ALLAH ım gönlüne göre versin...

bol şans strese girme hayırlısı ne ise o olsun hakkında ...

Arkadaşım öncelikle sana allahtan, burda yazılan (iyi niyetinden şüphem olmasa da) korkunç hikayelere dayanma gücü versin diyorum.Sorununa gelince ki emin ol sorun değil , ben 40 yaşımdayım eşimde 42, her ikimizinde ikinci evlilikleri.Yedi yıldır birlikteyiz,beş yıllıkta evliyiz.Eşim hiç çocuk istemedi.Bende çok kararlı değildim açıkcası.Kırk yaşıma geldiğimde dönüm noktası ya olacaktı ya da yeğen sevecektim.Eşimle konuştum biyolojik olarak onu bekleyecek zamanımın kalmadığını söyledim.Anlayış gösterdi.İki ay ovulasyon testi kullandım.Yalnız içinde 2 test olan kitler işini görmez en az 6lı ya da 10lu olanları dene..Gittigidiyordan almıştım ve yanında gebelik testleri hediyeydi.Kullanmayı bilene kadar öyle şak diye iki testle günü tutturamazsın sonra da boşuboşuna strese girersin.Bunu unutma.İkinci ayımda testleri kullanmayı iyice öğrendim ve koskoca ayda tek atışla hamile kaldım.Yaş filan sorun değil yeter ki sağlığın yerinde olsun.Şu aralara doğurmak üzereyim..Hiiiç endişelenme..Öyle toynaklı sütü felanda arama arkadaşım.Hadi hayırlı haberlerle inşallah..

Gittgidiyor da 30 lu testler 26 tl yanında gebelik testleri hediye..link veremiyorum ne yazık ki.Aklında olsun..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…