37 yasindan sonra ögretmen olmak

Canim okul oncesi ogretmenligi mesleknlisesinden cocuk gelisimi mezunlarini aliyor

32 yaşında 4 ve 6 yaslarinda 2 çocuk annesiyim..aof adaletten dgs ile hukuka gecmeyi düşünüyorum nasipse inşallah.. su sözü kendime prensip edinip düştum bu yola..kismetimde varsa varirim insallah.

Müthiş bir adanmislik yoksa,muhteşem bir başarıda yoktur!

Insallah sende basarirsin canim

peki siz hangi bölüm mezunusunuz ? ücretli öğretmenlık yaptıgınızı söylediniz ?hangi bransta ogretmenlık yapıyorusnuz ?

Okumanın yaşı yoktur.Çalış azmet elbet olur.

Öğretmenlikte yaş sınırı kalktı 2 sene kadar oldu sanırım.
Açıköğretimde öğretmenlik bölümleri yok.
Hangi bölümü istiyorsunuz bilmiyorum ama okul bittikten sonra kpss, mülakat, kim bilir nereye atanacağınız ve bir süre çakılı kalacağınız ayrıntılarını da düşünün derim. Bütün bunlar karşısında yılmam diyorsanız neden olmasın, geç bir yaş değil.

AÖF de öğretmenlik yok.bolum olarak İstanbul üniversitesi Anadolu ve Atatürk te AÖF var. İstanbul da tarih sosyoloji coğrafya var hatırladığım. İki yıllık mezun oldugun için direk kayıt olmuyor YGS ve LYS puanı ister.
Bence hazır sınava girmisken iyi çalışıp direk öğretmenlik olsun ikinci öğretim olursa iş de devam edebilir. Sonra formasyon için vakit kaybı olmaz. KPSS mülakat vs biraz sıkıntı olur belki. Ama bence denemeye değer

Siz önce kazanın okuyun bitirin en azından bir hayalinizi gerceklestirmis olacaksınız. Birisi de 42 yas çok yaşlı bir yaş değil demiş ne yaslisi yahu dünyaya bir kez geliyoruz hayallerinin peşinden koş. Kimseye de fikrini sorma kimseyi ilgilendirmez sen iste yeter

Eger gercekten istiyorsaniz gec degil hayallerinizi gerceklestirin aklinizda kalmasin eminim cok basarili olacaksınız

okuyun tabii okumanin yasi yoktur bende mezun olali 1 yil oldu ,ingilizce ogretmeniyim. Univ.de sinifimizda 45 yasinda sinif arkadasimiz vardi hepimiz takdir ederdik, ona sorardik cogu seyi hatta...ama atanmak ne yazik ki yeni sistemle iskence gibi, 6 sene zorunlu dogu gorevi var ve es durumuyla gelmek artik kalkti..yani zor, ben sahsen dusunmuyorum atanmayi kolejde daha mutluyum, ama atanmasaniz da okuyun bence icinizde kalmasin.

Bu sistemin kalkma ihtimali Yok mu acaba ?
Bu şekilde aileler dağılır

Memuriyette 41 yaş sınırı var diye biliyorum.

Ne güzel bir hedefiniz var yaş sınırı da yokmuş elbette bırakmayın peşini..

Ben de hemşirelikte yaş sınırı var mı çok merak ediyorum bir bilen var mı acaba?

Eczacılık mezunu biri hayali olan doktorluğu bitirip 60 yaşında doktor oldu hiç bir şey için geç değildir. Gidip okuyun bence hayallerinizden vazgeçmeyin.

Ben de 30 yaşındayım.once İşletme bitirdim 2+2. daha sonra hayallerimin mesleği olan çocuk gelişimi bitirdim bu yıl, önlisans. simdi Dgs ye başvurdum. bakalım olmazsa da ücretli,falan basvurmayi düşünüyorum.ikinci üniversiteye 7-8yil sonra başladım.Rabbim yollarımızı açsın. sizin bölüm nedir. inşallah kolaylıkla basarirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…