Canim okul oncesi ogretmenligi mesleknlisesinden cocuk gelisimi mezunlarini aliyoruzaktan öğretim yada açıköğretimden bölümler bakabilirsin..bildiğim kadarıyla açıköğretim fakültesinde İngilizce öğretmenliği ve okul öncesi öğretmenliği var..bir kısmı örgün bir kısmı açıktan oluyor..
peki hangi bölümü okumak isityorsunuz ?Canim bilumumden gecis sadece 2 unv var onlarda sehir disinda gitme imkanim yok mecbur ist okumam gerek
artık hiç bir öğretmenlik bölümünde açıköğretim yokuzaktan öğretim yada açıköğretimden bölümler bakabilirsin..bildiğim kadarıyla açıköğretim fakültesinde İngilizce öğretmenliği ve okul öncesi öğretmenliği var..bir kısmı örgün bir kısmı açıktan oluyor..
Insallah sende basarirsin canim32 yaşında 4 ve 6 yaslarinda 2 çocuk annesiyim..aof adaletten dgs ile hukuka gecmeyi düşünüyorum nasipse inşallah.. su sözü kendime prensip edinip düştum bu yola..kismetimde varsa varirim insallah.
Müthiş bir adanmislik yoksa,muhteşem bir başarıda yoktur!
Okumanın yaşı yoktur.Çalış azmet elbet olur.Merhaba 37 yasindan sonra ogretmen olunur mu 2 cocugum var 11 senedir ucretli ogretmenlik yapiyorum 2yillik mezunum tekrar unv okunur mu bu yastan sonra yoksa cok mu gec kaldim ne olur yardjm edin yapabilirmiyim cevrem bana birakiyor ve ben isin icinden cikamiyorum ogretmen olup atanmak hep hayalim ve bunu bunca sene gerceklestiremedim ne yapmam gerek
Bu sistemin kalkma ihtimali Yok mu acaba ?okuyun tabii okumanin yasi yoktur bende mezun olali 1 yil oldu ,ingilizce ogretmeniyim. Univ.de sinifimizda 45 yasinda sinif arkadasimiz vardi hepimiz takdir ederdik, ona sorardik cogu seyi hatta...ama atanmak ne yazik ki yeni sistemle iskence gibi, 6 sene zorunlu dogu gorevi var ve es durumuyla gelmek artik kalkti..yani zor, ben sahsen dusunmuyorum atanmayi kolejde daha mutluyum, ama atanmasaniz da okuyun bence icinizde kalmasin.
Memuriyette 41 yaş sınırı var diye biliyorum.Merhaba 37 yasindan sonra ogretmen olunur mu 2 cocugum var 11 senedir ucretli ogretmenlik yapiyorum 2yillik mezunum tekrar unv okunur mu bu yastan sonra yoksa cok mu gec kaldim ne olur yardjm edin yapabilirmiyim cevrem bana birakiyor ve ben isin icinden cikamiyorum ogretmen olup atanmak hep hayalim ve bunu bunca sene gerceklestiremedim ne yapmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?