• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

37. Haftadayım bebeğim yan duruyor

leylaklaracar

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2024
2
0
1
40
Merhaba hanımlar. 2 hafta önce bebeğimin baş aşağı dönmediğini öğrendim. Suyum da yeteri miktarda vardı. 37+4 üm ve bebeğim hala yan yatıyor ve asla dönesi yok. Sezeryanımı 39+5 de yapacak doktor daha öne almıyor. Suyum erken gelirse diye ödüm kopuyor. Benim durumumu yaşayan var mı? Sezeryandan önce suyu gelen?

Merhaba hanımlar. 2 hafta önce bebeğimin baş aşağı dönmediğini öğrendim. Suyum da yeteri miktarda vardı. 37+4 üm ve bebeğim hala yan yatıyor ve asla dönesi yok. Sezeryanımı 39+5 de yapacak doktor daha öne almıyor. Suyum erken gelirse diye ödüm kopuyor. Benim durumumu yaşayan var mı? Sezeryandan önce suyu gelen?
Ben normal doğuma gittim gün suni ile doğum yaptım. Benimle birlikte suyu gelen bir hasta vardı. Bir hafta sonra sezaryen olacakmış fakat suyu gelmiş. Sezaryen gününü öne çekmişler. Su geldikten sonra hemen hastaneye yatışı yapılmış. Onu da o gün sezaryene aldılar direk.

Acil bir durum olmadığı sürece kalabildiği kadar anne karnında kalması bebek için iyi bir şey korkma. Pat diye doğmuyor zaten. Normal doğum da korkunç bir şey değil sezaryen de. Sen ve bebek iyi olsun sağlıkla kavuşun da gerisi hallolur bir şekilde stres yapma

Önden suyun gelmesi sorun değil , sezaryene alınırsınız yine . Benim ilk hamileliğimde 37+5 de suyum geldi. Hastaneye gittik yatış yapıldı ,normal doğum istiyordum ama sabah sancilara dayanamayinca isteğe bağlı sezeryan oldum suyum geldikten 10 saat sonra . İkinci hamileliğimde 37+1 de suyum geldi , 12 saat sonra normal doğum yaptım. Önemli olan suyunuz gelir gelmez hastaneye gitmeniz

Back