37+5 hafta gebelik kafamdaki sorular

caglayankara

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2022
75
88
8
31
Merhaba arkadaşlar danışmak istediğim şeyler var . 37+5 haftayım ama sürekli bir hafta gerideydi . Geçen haftaki kontrolde yetiştiğini söyledi doktorum kilosu da 3100dü. Bugün gittiğimde yine bir hafta geri kilosu da 2850 dedi . Kafam karıştı artık iyice sinirlerim bozuldu. Bugün için çatı muayenesi yapacaktı ama haftaya erteledi tekrar benim gibi olan var mı merak ediyorum . Yemediğim şey kalmadı artık eşimle gitmedim bugün sorduğunda da aynı dedim o da çok stres yapıyor neden neden diye . Doktorum da bişey söylemiyor .

Merhaba arkadaşlar danışmak istediğim şeyler var . 37+5 haftayım ama sürekli bir hafta gerideydi . Geçen haftaki kontrolde yetiştiğini söyledi doktorum kilosu da 3100dü. Bugün gittiğimde yine bir hafta geri kilosu da 2850 dedi . Kafam karıştı artık iyice sinirlerim bozuldu. Bugün için çatı muayenesi yapacaktı ama haftaya erteledi tekrar benim gibi olan var mı merak ediyorum . Yemediğim şey kalmadı artık eşimle gitmedim bugün sorduğunda da aynı dedim o da çok stres yapıyor neden neden diye . Doktorum da bişey söylemiyor .
40-41-42 haftaya kadar yolu var uzulmeyin. Hergun iki muz kaşar 3 ceviz bir avuç badem bir kase kabak çekirdeği iki üç kuru incir iki bardak süt bir büyük bardak kefir her sabah iki haşlanmış yumurtali bı kahvaltı kırmızı et ağırlıklı beslenin köfte olur ızgara et olur vsdiğer öğünleride guzel güzel yiyin vitaminlerii de sabah ac karna alıp iki saat sonra kahvaltı yapın iyi bı balık yağı tek başına omega olarak bı hapa baslayn bence marincap ınnate ocean gbi. bir hafta uygulayn bunlara dikkat ederek bakalım bişey fark edecek mi kilosunda. 40 Haftaya giderse zaten en az 3200-3300 doğar ki oda yeter bence kilosu geri değil ki

40-41-42 haftaya kadar yolu var uzulmeyin. Hergun iki muz kaşar 3 ceviz bir avuç badem bir kase kabak çekirdeği iki üç kuru incir iki bardak süt bir büyük bardak kefir her sabah iki haşlanmış yumurtali bı kahvaltı kırmızı et ağırlıklı beslenin köfte olur ızgara et olur vsdiğer öğünleride guzel güzel yiyin vitaminlerii de sabah ac karna alıp iki saat sonra kahvaltı yapın iyi bı balık yağı tek başına omega olarak bı hapa baslayn bence marincap ınnate ocean gbi. bir hafta uygulayn bunlara dikkat ederek bakalım bişey fark edecek mi kilosunda. 40 Haftaya giderse zaten en az 3200-3300 doğar ki oda yeter bence kilosu geri değil ki
İnanın ki bunların hepsini en başından beri yapıyorum bi hafta geriden gelmesini kabul etmiştim geçen hafta kilo aldığı duyunca çok sevindik. Eşim bir sürü alışveriş yaptı adam bizim için . Ama bu hafta böyle geri düşme anlayamadım gitti . İnsan kafasına takıyor ister istemez

Son hafta ölçümleri yanıltıcı oluyor bebekten artık net poz alınamadığı için ya hatta size şöyle söyliyim kanlı canlı oğlumu 1 yaş kontrolünde 77 cm ölçtüler bugün 16 ay kontrolünde 76 ölçtüler 1 cm kısalmış 😃 ben evde 80 81 ölçtüm başkalarına ölçtürdüm onlarda öyle ölçtü düşünün yani bunda bile hata yapıyorlar anne karnında olması çok doğal 1 hafta sorun değilki kendinize zehir etmeyin hamileliği 2 kilo olması yeterli bir bebeğin sağlıkla doğması için benim doktorum hep böyle dedi. Çatı muayenesi doğumu tetiklediği için 38 in dolması beklenir genelde zaten daha iyi olmuş ertelenmesi.

Bebeğin kordonunda bi sıkıntı plesenta yaşlanması fln yoksa kafaya takmayn çok da yapılacak birşey yok ozmn normalde gelişim geriliklerinde bebeğe kan akışı hızlansn kilo alımı da aynı oranda hızlandığı için kan sulandırıcı baslanyor diye biliyorum ama sizin artık sona gelmiş 3 kg da doğsa yeterli bı kiloya sahip bazen olmaynca olmyr üzmeyin kendnzi dışarı çıkınca daha güzel beslenir büyür inşallah 🥰

Her biseyler yedikten sonra solunuza yatıp bir saat istirahat edin oda kan akışını olumlu etklyomus bende hep soluma yatmaya calsyorm uyurken de gündüz evdeykende

Back
X