- Konu Sahibi ikincielci
Sizi okadar iyi anlıyorum ki benim kızım7 aylık karnımda öldü iki gün hareket hissetmedim gittim normal doğum oldu yaşamayacağını bilerek o acıyı çekmek o an hiç unutamıyorum yan odalarda doğum yapanların bebeklerinin ilk ağlama sesleri ve benim tek başıma doğurmam gerektiğini söylediğinde ebenin yaşadığım korku masaya alamayız seni dediğindeki çaresizlik. yüzü elleri bebeğim aklımdan hiç çıkmıyor sonra morka sonra toprağa sütüm bi tarftan aktı kaç gün çektim sonra 6 buçuk aylık bir evladımı daha kaybettim erken doğum oldu doğum başlamaıştı durdurulamadı doğdu ama çok az yaşadı aynı acıyı hatta bu kez daha fazlasını yaşadım. Bu kez olursa dayanamam diyordum ama dayandım herkesi herşeyi suçladım doktorumu kendimi en çok kendimi ama olmayınca olmuyor artık teslim oldum Allahtan gelene yapacak birşey yok geceleri sürekli kabus görüyorum ağlayarak uyanıyorum bebeğim oluyor ölüyor. Şuan hamile kalmak hem en çok istediğim şey hemde en çok korktuğum şey. ama umudumu kaybetmedim inşallah birgün sağlıkla alırım bebeğimi kucağıma sende alırsın isteyen herkese Allah nasip etsin inşallah.