Benim de protezlerin 400cc.Operasyonunuz henüz çok yeni suanki halı bir seneye kadar çok değişecek.Meme dokunuz yumusicak,tepede duran memeler olması gereken yere inicek ve elbette biraz küçülecek.Ama 360cc çok küçük bı protez değil.Elbette gösterişli duracak.Yumusama da şöyle anlatim benim bazen yumuşacık pamuk gibi oluyorlar,bazen de semsert ama kesinlikle ilk zamanki gibi değiller.Suan hamileyim daha da büyüdülerMerhabalar, 1 ay önce göğüs büyütme ameliyatı oldum 365 cc şekli yavaş yavaş oturmaya başladı ama boyutu gözüme büyük geliyor, doktor ödemlerin artık kalmayacağını söylese de bana belkide yunuşamadıklarından hala şiş geliyor. Ameliyattan önce doğal duracak kadar büyük olsun isteğim vardı zamanla şekil alacak diyor herkes şu an çok tedirginim yumuşadıkça biraz daha küçülür mü acaba gerçekten bi tık daha küçülsün istiyorum. C cup sütyen yarısına kadar kapatıyor göğüslerimi henüz yıkarıda oldukları için mi acaba böyle? Bir de sütyen giyildiğinde nasıl durmalı cup olarak küçük geldiğini Nasıl anlarız önxeden destekli takıyorum be tam olarak kapatıyordu. tecrübeli olanlar fikirlerini paylaşırsa çok mutlu olurum
Cevap yazmanıza çook sevindim özellikle şu an hamile olmanıza çünkü ben de 1 yıl sonra çocuk düşünüyorum sonrası nasıl olacak diye sizinle irtibatta kalmak isterdim ama değiştirmeyi düşünüyormuşsunuz bu şekilde giderse doğumdan sonra muhtemelen ben de değiştiririmBenim de protezlerin 400cc.Operasyonunuz henüz çok yeni suanki halı bir seneye kadar çok değişecek.Meme dokunuz yumusicak,tepede duran memeler olması gereken yere inicek ve elbette biraz küçülecek.Ama 360cc çok küçük bı protez değil.Elbette gösterişli duracak.Yumusama da şöyle anlatim benim bazen yumuşacık pamuk gibi oluyorlar,bazen de semsert ama kesinlikle ilk zamanki gibi değiller.Suan hamileyim daha da büyüdülergebelikten sonra daha küçük bı protezle değiştiricem ben.
Operasyonun henüz çok yeni canım.Balenli ve altı telli sutyenler oturmaz memene zaten.Ama ihtiyacın da olmicak.Dedigim gibi 365 CC küçük bı protez değil balenli,destekli iç çamaşırını düşünme bile ki zaten memelerin otursun sen istemiceksin destekli iç çamaşırı.Ben 15 gün kadar sporcu sütyeni kullandım sonra devam etmedim çok sıktığı için.Direk normal sıradan penye sutyenlere geçtim.Suan aşırı aşırı büyüdülerCevap yazmanıza çook sevindim özellikle şu an hamile olmanıza çünkü ben de 1 yıl sonra çocuk düşünüyorum sonrası nasıl olacak diye sizinle irtibatta kalmak isterdim ama değiştirmeyi düşünüyormuşsunuz bu şekilde giderse doğumdan sonra muhtemelen ben de değiştiririmbalenli sütyen takmak için erken mi peki sizce penye sütyenle normal ama balenli taktığımda daha da büyük geliyor gözüme
Allah yardımcın olsun canım tekrar ameliyat olmakta cesaret çünküOperasyonun henüz çok yeni canım.Balenli ve altı telli sutyenler oturmaz memene zaten.Ama ihtiyacın da olmicak.Dedigim gibi 365 CC küçük bı protez değil balenli,destekli iç çamaşırını düşünme bile ki zaten memelerin otursun sen istemiceksin destekli iç çamaşırı.Ben 15 gün kadar sporcu sütyeni kullandım sonra devam etmedim çok sıktığı için.Direk normal sıradan penye sutyenlere geçtim.Suan aşırı aşırı büyüdülerbenim de hevesim geçti büyük memeye o yüzden doğum emzirme bitsin küçük proteze gecicem.
İstanbul'dayım canım aynı doktoruma olucam ameliyatımı.Kuculse de sanki bi deformasyon olacak gibi gelio bana.Bi de zaten küçültmek istiodum isabet olduAllah yardımcın olsun canım tekrar ameliyat olmakta cesaret çünkühangi ildeydin bu arada yine aynı doktoruna mı olucaksın emzirmeden sonra küçülürler tekrar muhtemelen
İlerdeki durumunuza ilgili tekrar yazmak isterim size umarım her şey istediğiniz givi olurİstanbul'dayım canım aynı doktoruma olucam ameliyatımı.Kuculse de sanki bi deformasyon olacak gibi gelio bana.Bi de zaten küçültmek istiodum isabet oldu
Memnun olmanıza sevindim benim bi 4-5 cm gibi dokum vardı ameliyattan sonra 10 cm oldu siz Ölçtünüz mü acaba göğüs altı ve göğüs üstü Ölçünüzü? Sanırım artık küçülmez ödemler geçmiştir diyor herkes sadece aşağı inip göğüs biraz daha şekil alacakmış yani yazanlar ve doktorum öyle diyorKizlar bende 360 cc taktırdım 1 ay önce ama hiç döküm yoktu su an normal hatta keşke böyle kalsalar diyorum gözüme gayet iyi geliyor ne büyük ne de çok küçük ama zaman geçtikçe küçülür mü nasıl olur fikirlerinizi almak istiyorum,yumuşama konusunda iyi gidiyor öyle ilk günkü gibi sert değiller tabi
Daha önce dokunuz olmadığını düşünürsek muhtemelen b cup olur diye tahmin ediyorum sırt bedeniniz aynı kalıyor zaten daha önce 80se yine aynı olur. Ama benim 5 hafta oldu dikiş yerleri ve göğüslerin yukarıda olmasından dolayı balenli sütyen takamıyorum hala bralet aldım onlar daha rahat güzel de duruyor şimdilikValla ben ölçmedim ama bir ara ölçeyim benim merakım sporcu sütyeninden sonra normal sütyene geçiş acaba hangi beden olacakins kuculmez daha su halink beğeniyorum dediğim gibi
Daha önce dokunuz olmadığını düşünürsek muhtemelen b cup olur diye tahmin ediyorum sırt bedeniniz aynı kalıyor zaten daha önce 80se yine aynı olur. Ama benim 5 hafta oldu dikiş yerleri ve göğüslerin yukarıda olmasından dolayı balenli sütyen takamıyorum hala bralet aldım onlar daha rahat güzel de duruyor şimdilik
Ben de 2.aydan sonra geçicem muhtemelen zaten şu am istesem de geçemem göğüsler oturmadığı in sütyende çok tuhaf duruyor80 b ama desteksiz olur muhtemelen 2 ay sonra gececegm bakalım nasıl olacakzamanla oturuyor işte ins hepimizij içine Siner
Bence boyu guzeldir.320 takıldı cok küçük geliyor. Küçük olsaydı pişman olurdunuz :)Merhabalar, 1 ay önce göğüs büyütme ameliyatı oldum 365 cc şekli yavaş yavaş oturmaya başladı ama boyutu gözüme büyük geliyor, doktor ödemlerin artık kalmayacağını söylese de bana belkide yunuşamadıklarından hala şiş geliyor. Ameliyattan önce doğal duracak kadar büyük olsun isteğim vardı zamanla şekil alacak diyor herkes şu an çok tedirginim yumuşadıkça biraz daha küçülür mü acaba gerçekten bi tık daha küçülsün istiyorum. C cup sütyen yarısına kadar kapatıyor göğüslerimi henüz yıkarıda oldukları için mi acaba böyle? Bir de sütyen giyildiğinde nasıl durmalı cup olarak küçük geldiğini Nasıl anlarız önxeden destekli takıyorum be tam olarak kapatıyordu. tecrübeli olanlar fikirlerini paylaşırsa çok mutlu olurum
Slm.damlami yuvarlak protezmi yapıldı.benim göğüs dokum vardı.yuvarlak protez istedim.360 yuvarlak takıldı ama simdi top gibi dursun istedimOperasyonun henüz çok yeni canım.Balenli ve altı telli sutyenler oturmaz memene zaten.Ama ihtiyacın da olmicak.Dedigim gibi 365 CC küçük bı protez değil balenli,destekli iç çamaşırını düşünme bile ki zaten memelerin otursun sen istemiceksin destekli iç çamaşırı.Ben 15 gün kadar sporcu sütyeni kullandım sonra devam etmedim çok sıktığı için.Direk normal sıradan penye sutyenlere geçtim.Suan aşırı aşırı büyüdülerbenim de hevesim geçti büyük memeye o yüzden doğum emzirme bitsin küçük proteze gecicem.
Ah keşke değiştirebilsek şekillerimiziSlm.damlami yuvarlak protezmi yapıldı.benim göğüs dokum vardı.yuvarlak protez istedim.360 yuvarlak takıldı ama simdi top gibi dursun istedimama damlaya döndü. Koltuk altına doğruda hafif yayılıyor gibi.2 ay oldu ameliyatim.ilk gunkunden daha yumuşadı ve kucultu tabi..moralim çok bozuk.alttan biraz kalksa yuvarlak olacak bende onu istiyorum.dr kontrolüm var acaba ufak bir işlemle istediğim olur.mu yoksa yine bir operasyon gecirmemmi gerekecek hiç göze alamıyorum uykularım kaçtı....
Ah keşke değiştirebilsek şekillerimizibenim bu ayın 26sında 2 ay olacak damla gibi olsun diye dual plan oldum bir de ama top gibi göğüslerim hala yukarıda duruyor doktor zamanla aşağı inecek damla gibi olcak diyor ama böyle kalacak diye çok korkuyorum bence sizin şekliniz daha doğal duruyordur h
Ameliyat sonra ne zmaan telli sütyene geçtinizOperasyonun henüz çok yeni canım.Balenli ve altı telli sutyenler oturmaz memene zaten.Ama ihtiyacın da olmicak.Dedigim gibi 365 CC küçük bı protez değil balenli,destekli iç çamaşırını düşünme bile ki zaten memelerin otursun sen istemiceksin destekli iç çamaşırı.Ben 15 gün kadar sporcu sütyeni kullandım sonra devam etmedim çok sıktığı için.Direk normal sıradan penye sutyenlere geçtim.Suan aşırı aşırı büyüdülerbenim de hevesim geçti büyük memeye o yüzden doğum emzirme bitsin küçük proteze gecicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?