36.haftada doğum yapanlar

GNC

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2008
117
2
Kızlar ben 35+6 da sezeryan doğum yaptım. 3.235 kilo doğdu. ogün kontrolüm vardı ve doktorda nst'ye bağlandım kasılmalarım 10 dakikada 1 lurken 3 dakikada bire sonrada dakikada bire indi. ve doktorum hemen doğuma alacağını söyledi sizin hikayeleriniz nasıl ? bebeğim erken doğduğu içinde hala endişeliyim allahıma bin şükür gelişimi normal ama yinede anneciğinin karnında yeterli gelişemedi diye düşünüyorum

bende 35+3 doğum yapmıştım geçen sene kurbanın 5. günü sabaha karşı 24aralıkta 2.360 grm ama şimdi cadının teki oldu sen içini rahat tut bebeğin çok iyi doğmuş maşallah nazarlanmasın

Maşallah kilosu gayet iyi, sağlığıda yerindeyse dert etme canım...

Ben 36+4 de doğum yapmıştım kızım 2,800 doğmuştu şimdi 1 yaşında ama görenler 2 yaşında mı diye soruyor....

sağolun kızlar içimi rahatlattınız ama işte allah öyle yaratmış sonuçta 9 ay anne karnında bir süreç gelişim aşaması var bizim afacanlar erken gelince insan merak ediyor tabi

selam bende 37 hafta 4günlük 3280 kg doğum yaptım erken olduğu için üzülmüştüm ama bebeğim çok iyi emziriyorum günde bir kerede mama veriyorum şu anda 3 aylık 7kg oldu maşallah

merhaba
Bence endişelenecek bir şey yok.artık 19 haftalık doğmuş bebekler bile problem yaşamıyor içinizi ferah tutun. ayrıca zaman ilerledikçe sorun çıkıyor bazen.benim doktorum 38+0 olmamıza ve bebişimin kilosu 3.400 olmasına rağmen bebek bir hafta daha dursun diyor ama kalp ritmi nstte 65e düştü bir kere. ne yapsam doktora baskı yapayımmı alması için yoksa bekleyeyimmi 39. haftayı.korkuyorum

canım bebeğin kafasına birazcık bastırsan bile kalp hızı düşebiliyor.yani ultrason probuyla bakarken bile kalp hızı düşebilir.bir kere olmasının anlamı yok.doktorun bunu dikkate alıyordur. merak etme

yarın ıtıbarıyle 37 haftalık hamıleyim 37+4 de sezaryana gireceğim kısmetse,, bebeğin başı dönmüş ama kanala girmemiş,, bu yüzden kasıklarımda sürekli bir ağrı hissediyorum oturup kalkmakta ve yürümekte zorlanıyorum. dün dr karaciğer gelişimi tamamlamadıysa (falan filan) 12 saatlık arayla 2 tane iğne yaptı. cok korkuyorum ya bebeğim erken geleceği iiçin sorun yaşarsa:

bende şu an 6 yaşında olan kızımı 36 haftalıkken dünyaya getirdim sezeryanla çünkü tersti bebişim.erken gelmek istedi geldi.2.800gr doğdu.allaha şükür bi problemde yaşamadık cadı gibi şimdi:)

ben ilk çocuğumu ve ikinci çocuğumu 36, haftada doğurdum.biri 18 biri 8 yaşında maşallahları var.şimdi üçüncüyü bekliyorum oda erken gelir tahmin ediyorum.maşallah bebeğin gayet iyi doğmuş allah analı babalı büyütsün annesi.

Erken dogum belirtileriniz nelerdi

Ilk kziimi 38. Haftada dogurdum AMA bu erken gelecek gibim geliyor Karin sertlesmelerim erken basladi

ben belirti olarak kasık ağrıları hissettim ama sadece kontrol amaçlı gittim.ikisinde de kontrole gittim doğum yaptım.doğum sancısı kadar yoğun ağrı olmuyor ama ağrı hissediyorsun yine de...

I ki dogumunuz da ayni hafta olmus acaba Benim de mi oyle olur ki?

nst çektirdim sancılar ufaktan başladı 2800gr. şuanda.48 cm.bi hafta daha kalabilse hayırlısıyla çok iyi olacak.allah yardımcımız olsun.

36+2 gebeyim bayramın 1. günü erken doğum riskinden dolayı hastaneye yattım, suan ilaclarla duruyoruz ama cumartesi alacak doktorum. herkes için hayırlısı olsun..

geleneği bozmadı 3. oğlumu da 36. haftada 3220gr. 49 olarak doğum yaptım arkadaşlar.şuan 1 ayı geçti çok şükür.tüm hamilelere hayırlı doğumlar dilerim.bu ara da dr. tavsiyesi iki oğlumda onun sayesinde doğdu.gönül rahatlığıyla tavsiye derim.operatör dr. demet çankaya .dileyen google dan ulaşabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…