36.haftada doğum yapanlar

ahh bizimki 36 yı görür mü acaba ?? henüz 28. haftadayız ve ilaç kullanıyoruz erken doğum için . Bi 35e gelebilseydik .... :KK43:

Kizlar benimde erken dogum riskim war. 30. Haftadan beri ilacla durduruyoruz dogumu bir gecede hastanede yattım.
Simdi 35+3 gunluk ama cok asagıda doktorum kilosunu bile olcemedi okadar asagı inmis.
Simdi erken gelir mi gelmez mi diye dusunup duruyorum. Gelisimi hep bir hafta onden gitti en son gittigimizde de 10 gun ilerdeydi bakalım ne olacak.
Bazen dogsun artık diyorum bazen kendime kızıorum niye gelsin artık diorum diye.
Allah herkesin yavrusunu korusun.

valla ben 36+5 de sezeryanla dogum yaptım.Çalışıyordum çalışamaz raporu almaya gitmiştim nst e girdim kızımın kalp atısları hızlanmıs(idrar yolu enf sebebiyle) hemen alalım dediler 2640 gr dogurdum .şimdi 2 aylık oldu 4500 gr.küveze falan da gerek kalmadı çok şükür.hiç merak etmeyin 500 gr dogan cocugu yasatıyorlar...

37.haftada sezaryen oldum protein kaçağından dolayı acilen doğuma alındım tansiyon 18lerde bebeğim 2.400 doğdu ama çok şükür 3. ayımızı bitirdik dünyaya gelen büyüyor işte.

Merhaba ben de 20 gün önce 36 haftalık doğum yaptım.Dr. nedenini söylemedi. Normal doğum oldu. 2300 gr.Doğdu.İnş. bizde toparlanırız:nazar::nazar:

bende 36 hf.2850 gr doğurdum oğlumu epu.sezeryan oldu kendi isteğim ile 36 haft doğum yaptım kız kardeşim yurt dışından gelmişti 3 yıl gelemicekti çok istedi görmeyi beni dr.herşey normal alalım mı dedi 36+5 yani 37.hf doğum oldu sağlıkla kuveze bile alınmadı bebişim

merhaba bayanlar kasıklarımda ve belimde geçmeyen surekli bı agrı var 36+2 gunluk hamıleyım yalancı dogum sancısı olabılır ama dogumum yınede yakınmı ögrenmek istiyorum
???

bende 35+3 doğum yapmıştım geçen sene kurbanın 5. günü sabaha karşı 24aralıkta 2.360 grm ama şimdi cadının teki oldu :KK70: sen içini rahat tut bebeğin çok iyi doğmuş maşallah nazarlanmasın:nazar:
35+3de dogan bebisiniz kuveze mi alındı? Cok zaman gecmis ama kusuta bakamyn ben de ayni durumdaym. Sancılarm çok. Rabbim evladinizi bagislasin

Kızlar ben 35+6 da sezeryan doğum yaptım. 3.235 kilo doğdu. ogün kontrolüm vardı ve doktorda nst'ye bağlandım kasılmalarım 10 dakikada 1 lurken 3 dakikada bire sonrada dakikada bire indi. ve doktorum hemen doğuma alacağını söyledi sizin hikayeleriniz nasıl ? bebeğim erken doğduğu içinde hala endişeliyim allahıma bin şükür gelişimi normal ama yinede anneciğinin karnında yeterli gelişemedi diye düşünüyorum :KK43:

31+5 hamileyim ve gebelik kolestazi teshisi konuldu. Muhtemelen 36. Haftada alacaklar bebeği küçük olacağı için korkuyorum. Suan degerlerin düşmesi için ilaç kullanıyorum ve merak ediyorum eğer değerler düşerse zamanında normal doğum yapabilir miyim? Lütfen ayni şeyi yaşayan varsa paylaşmasını rica ediyorum..

bende 35+3 doğum yapmıştım geçen sene kurbanın 5. günü sabaha karşı 24aralıkta 2.360 grm ama şimdi cadının teki oldu :KK70: sen içini rahat tut bebeğin çok iyi doğmuş maşallah nazarlanmasın:nazar:
Kuvoze girdin mi bebisiniz ? Bende suan sancidan dolayi hastanede yatiyorum da

X