36. haftada bebegimi kaybettim yeniden hamile kalmak icin ne kadar beklemeliyim

Başın sağolsun canım bende 35. Haftada kaybettim bebeğimi kayıp psikolojisi hemen istemen çok normal çünkü mutsuzluğun bitsin istiyorsun evet 6. ayda gebelik yaşayan ve dünyaya gelmiş bir sürü örnekleri var ama şuan acını yaşa içine atmadan yaşa çok çok zor ayrıca yaşında hiç bir sorun yok erken olmasındansa geç olsun güç olmasın ben şuan 39 yaşındayım dr lara göre hala oluru var herşey nasip erken olup senin gelecek bebeğin sağlığını olumsuz etkilemesindense 1 yıl olsun en sağlıklısından olsun biliyorum 6 ay bile sana çok uzun geliyor hatta şuan saatler bile geçmiyor rabbim yardımcın yardımcımız olsun inşallah en güzel zamanında gelir mucizen hatta sen 40 a kadar bir kardeş bile verebilirsin ona sen sadece kendine iyi bakmaya odaklan ki mucizen güzellikle gelsin

Mesajiniz o kadar iyi geldi ki cok tesekkur ederimm umarim sizde tez zamanda yawrunuza kavuşursunuz

Canım bende 37+5 de kaybettim sezeryan doğum sonrası. Tabi başka doktora gittim kaybımın 4.ayında doktor dikişlerime baktı ve korunma dedi.benim yaş 38 bitecek. 6 aydan beri korunmuyorum henüz sonuç yok

Canım bende 37+5 de kaybettim sezeryan doğum sonrası. Tabi başka doktora gittim kaybımın 4.ayında doktor dikişlerime baktı ve korunma dedi.benim yaş 38 bitecek. 6 aydan beri korunmuyorum henüz sonuç yok
Gercekten mi o kadar sevindim ki boyle olabilecegine yanlis anlasilmadan soyliyim dikisleri kontrol edip erken de olabiliyor diye
Zaten anca kilo veririm

Sizede Allah sabirlar versin takilmamaya calisin diyecegim ama insan ister istemez takılıyor bira belki kafa dagitabilirseniz belki ise yarar

Allahım rahmet eylesin büyük sabırlar versin inşallah.

Ben sizi çok iyi anlıyorum.

İnsan bir kayıp yaşayınca hemen yeri dolsun istiyor.

Doktorlar doğrusunu bilir.

Allahım gönlünüze göre versin inşallah en yakın zamanda.

Başınız sağolsun. Rahimle ilgili herhangi bir operasyon geçirdiğinizde bile 6 ay diyorlar. Rahim duvarının ve dikişlerin iyileşmesi, rahimin yeniden kalınlaşıp incelme sğreçlerini normale döndürebilmesi ve hormonların düzene girmesi için bu süre gerekiyor. Olası bir hamilelikte rahim iç dokuları iyileşmemiş olursa beneğin tutunması ve sağlıklı gelişmesi de riske girer.
Bu yüzden sağlığınıza odaklanıp, iyi beslenin. Vitamin desteklerini ihmal etmeyin. Bu süreci kısıtlama gibi değil bebeğiniz için bir yatırım süreci gibi görün.

Ben ilk 3ay kilo verdim ama istekli değil üzüntü sitres 16-18 kilo gitti.hepsi kastan gitti.sonra fazlasıyla geri aldm. Şuan kilo vermek için bile r çaba veremiyorum. Acım herşeyin önüne geçiyor.

Ben ilk 3ay kilo verdim ama istekli değil üzüntü sitres 16-18 kilo gitti.hepsi kastan gitti.sonra fazlasıyla geri aldm. Şuan kilo vermek için bile r çaba veremiyorum. Acım herşeyin önüne geçiyor.
Ben beslenme uzmani ile gorusuyorum cunku saglikli kilo veremezsem 2. Hamileligimde de ayni seyi yasama ihtinalim var
Evet benimde acim var ama oglumu guzel bir sekilde ugurladigimi dusunuyorum hafta sonu annemin mezarina gittim evladim artik once Allah a sonra ona emanet bu bana biraz iyi geldi
Esim her gun ya sana da bisey olsaydi ben napardim diye agladi evet acim hep icimde ama en basta kendim icin ayaga kalkmam gerektigine inanip toparlanmaya calisiyorum

Öyle canım benim annemde eşim hep dedi sana birşey olsa napardık diye. Ama ben sapasağlam evladımı doktor hatası yüzünden kaybettim. 4gün yaşadı evladım. Hep kendimi suçladım o doktora gitmeseydim diye. Bazen diyorum kaderin önüne geçemezdim ama evladım gözümün önünden gitmiyor.

Oyle dusunmeyin lutfen kendinizi suclamayin bende dusundum bir ara onu ama onun sonu yok vardir Allah in bir bildigi

Ben ona inanmıyorum bende 21 haftalık kaybettim 1 buçuk sene kendi istediğimle korundum korunmayı bıraktıktan 1 buçuk ay sonra hamileydim
Merhaba nasıl bir kayıp oldu bu acaba . Bende önümüzdeki hafta ölü doğum yapacağım bebek anomali olduğu İçin.
Doğum sırasında mı vefat etti yavrunuz

Öncelikle başınız sağolsun tekrardan hamile kaldınız mı acaba

Merhaba bende Kasım ayında kaybettm bebegimi sezeryanla ve hiç beklenmedik bir şekilde kaybettm . Herkesin acıyı atlatma yöntemi bakışı farklı oluyor ben şuan tekrar hamileyim asla ilk bebeğimin yerine koyamam ama rabbim nasip etseydi 3 kilo doğan çocuğum yaşardı yani herşey nasip dedim 5.ayimda hamile kaldım şuan 20 haftaligiz

Saglikla kucaginiza almak nasip olur insallah.
Biz 5. Ayda denemeye basladik 7. Ayda hamile kaldim
Bizde kasim sonunda kaybetmistik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…