36. haftada bebegimi kaybettim yeniden hamile kalmak icin ne kadar beklemeliyim

Ayni haftalarda benim bebeğim, güzel yavrumda cennet kuşu oldu. Bu ay 14 ay dolacak ben ancak bu ay kardeşi için niyete başladim.. benim de yaşım ufak sayilmaz, 33 ümdeyim ama daha evvel kardes dusunseydim acele etmiş olurdum. Simdi tam zamani diye dusunuyorum. Rabbimin takdiri, ins tam zamanidir ve gelir. Allah sabri cemil versin.
Çok üzüldüm, üzerinden epey zaman geçmiş ama insan asla unutamıyor değil mi? Ben de bir ay önce 32. haftasında kaybettim yavrumu, gün geçtikçe zorlaşıyor dayanmak. Sezaryen ile olmuştu. Acaba hamile kalabildiniz mi, süreciniz nasıl ilerliyor?

Bende bebeğimi 6 ayı dolmuştu kaybettim tekrar hamile kalamıyorum. Doktor tekrar gebe kalsanda düşük riskin olur dedi. Daha önce doğum yapmış olduğum içinmiş çok korkuyorum. Adınıza sevindim bu arada
Neden düşük riskiniz varmış?
Benimde tekrar hamile kalırsam erken doğum riskim vardı 14. Haftada serklaj yapıldı
Doğumdan 3-4 ay sonra 2 kez arka arkaya tüp bebek yaptırdım negatif oldu yeni tedaviye başlıycakken hamile oldugumu öğrendim sakın vazgeçmeyin

Neden düşük riskiniz varmış?
Benimde tekrar hamile kalırsam erken doğum riskim vardı 14. Haftada serklaj yapıldı
Doğumdan 3-4 ay sonra 2 kez arka arkaya tüp bebek yaptırdım negatif oldu yeni tedaviye başlıycakken hamile oldugumu öğrendim sakın vazgeçmeyin
Yeni okuyorum. Nasıl gidiyor gebeliğiniz. Bana düşük riskiniz var dediler diye hala cesaret edemedim yaşta geçiyor canım çok acıyor ağlamaktan şiş gözlerle dolaştım yine bugün

Yeni okuyorum. Nasıl gidiyor gebeliğiniz. Bana düşük riskiniz var dediler diye hala cesaret edemedim yaşta geçiyor canım çok acıyor ağlamaktan şiş gözlerle dolaştım yine bugün
Merhaba 26. Haftalık olduk
Düşük riskinin bi açıklamasını yapmadımı
Banan rahim ağzı yetmezliği tanısı konuldu
Ve her gebeliğimde erken doğum yapıp bebegimi kaybetmemem için serklaj işlemi uygulanıcak
Sizinde böyle anladıgım kadarıyla

Merhaba 26. Haftalık olduk
Düşük riskinin bi açıklamasını yapmadımı
Banan rahim ağzı yetmezliği tanısı konuldu
Ve her gebeliğimde erken doğum yapıp bebegimi kaybetmemem için serklaj işlemi uygulanıcak
Sizinde böyle anladıgım kadarıyla
Henüz gebe kalamadım tüp bebek düşünüyorum yine. Ama gebelik olurda daha önce suni sancı ile ölü doğum yaptığım için rahim eskisi gibi yeni olmadığıniçin risk fazlaymış. Ya rahim ağzı sonuçta genişlemiş oluyormuş çocuk geçirici için daha önce. Rahim ağzı yetmezliği yok çok şükür

Henüz gebe kalamadım tüp bebek düşünüyorum yine. Ama gebelik olurda daha önce suni sancı ile ölü doğum yaptığım için rahim eskisi gibi yeni olmadığıniçin risk fazlaymış. Ya rahim ağzı sonuçta genişlemiş oluyormuş çocuk geçirici için daha önce. Rahim ağzı yetmezliği yok çok şükür
İnşallah bian önce hamile kalırsınız
Ama yanlış anlamayında dediğiniz gerçekten mantıgıma sıgmıyor
O kadar ileri haftada erken doğum yapan kadınlar var hiçbirine bu denilmiyor
Neden size bu denildi
Ben üç bebek doğurdum hiç rahimağzı zedellendi demediler çünkü doğum yani
O zaman dünyadaki tüm kadınların sadece 1 bebek doğurabilme hakkı olurdu
Bilmiyorum bence doktorunuzu değiştirin
Tamam rahimağzı zedelendiyse bile serklaj uygulanır
Bunun birsürü çaresi var
Ona bakarsanız kürtaj gibi şeylerde rahimagzını zedeler diyorlar ama bi çok kez kürtaj olmak zorunda kalan kadınlar oluyor sonrasında saglıklı gebelik geçiriyorlarn

Merhaba oncelikle basiniz sagolsun bendr bu aciklamayi pek akla yatkin bulmadim sadce sunu soyleyeyim 2 arkadasim suni sanci ile olu dogum yapti Allah bagislasin ikisininde tosunlari oldu :) umutsuzluga kapilmayin

X