357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Gunaydinlaaaar:) gunumuz aydin olsun tlfnumuz mutlu haberler icin calsin insaAllah:) :) :)
Günaydın kuzummm inşallah :)

Gunaydin kizlaaarr :) güne sevgilimin sesiyle basladim 12 dakika konustuk cok mutluyum :) artik güne baslayabilirim darisi bütün yarenlere :)

12 dk oh ne mutlu size :) aminn

Günaydın kızlarrr :)
Sabah 5 de aradı benimkii sesi iyiydi keyfim yerinde yine :KK73::KK73:

Güne erkenden güzel başladın desene ne mutlu canım benim :)

Gunaydinlaaaar:) gunumuz aydin olsun tlfnumuz mutlu haberler icin calsin insaAllah:) :) :)

İnşallahhh canımmm inşallahhh :)Günaydınn:):KK54:

Gunaydin kizlaaarr :) güne sevgilimin sesiyle basladim 12 dakika konustuk cok mutluyum :) artik güne baslayabilirim darisi bütün yarenlere :)

Günaydın kızlarrr :)
Sabah 5 de aradı benimkii sesi iyiydi keyfim yerinde yine :KK73::KK73:

Ohhhh hadi iyisiniz güne süper başlamışsınız darısı bizlerin başınaaa:oops::KK36:

günadyın kızlar benimkisi hastanelerde olduğu için dün akşam arayamadı meraktan sabahı sabah ettim bugün iş yerinde bitermi vakit hiç bilmiyorum :KK43:

Nesi var canımm hayırdır dün pek giremedm de ben haberm yoktu noldu çok geçmiş olsun:(?

Kızlar stres mi üzüntü mu hee akşam ağlayarak uyudugum için mi bilmiyorum ama başım catlamak üzere :KK34:askerim arasa da ilaç olsa :KK42: bugün inşallah bol bol telefon alırız hepsindenn o_O

Kızlar stres mi üzüntü mu hee akşam ağlayarak uyudugum için mi bilmiyorum ama başım catlamak üzere :KK34:askerim arasa da ilaç olsa :KK42: bugün inşallah bol bol telefon alırız hepsindenn o_O
İnşallahh canım beniimmm inşallahhh ...Ouuuff ne zor şeymiş sadece beklemek:(

Günaydın kızlar En Büyük KK:D
Insallah yarenlerimizin cooookca arama fırsatı olur bugun.. Bende bekleyenlerdenim :KK72:@cnacun gecmis olsun Canim Peki yanina sielst fln gidebilixor mu Suan durumubdan haberin var mi? Askeriyenin Sole hatte oluyo muhakkak Binlgi aliniyor Ordan eğer ulasamiyorsan:KK43:
panzehir121 panzehir121 yalniz degilsin Canim insan özlemden Hasretten bir hal oluyor .. Gun onun sesiyle basliyor resmen, cok iyi anlıyoruz seniii:KK5:@ugurbocegm24 masallah canım cok şanslısın :KK51:
:KK68: Insallah hep boyle uzun uzun arar

İnşallahhh canımmm inşallahhh :)Günaydınn:):KK54:

Ohhhh hadi iyisiniz güne süper başlamışsınız darısı bizlerin başınaaa:oops::KK36:

Nesi var canımm hayırdır dün pek giremedm de ben haberm yoktu noldu çok geçmiş olsun:KK43:?
Günaydın canım aynen öyle inşallah darısı sizleree :):) :KK68::KK68:

İnşallah canım çok sıkma kendini üzme :( ağrı kesici felan al yada bitki çayı tavsiye ederim :(
günaydın yarenler :)
Günaydın yarennnnn :KK68:
Günaydın kızlar En Büyük KK:D
Insallah yarenlerimizin cooookca arama fırsatı olur bugun.. Bende bekleyenlerdenim :KK72:@cnacun gecmis olsun Canim Peki yanina sielst fln gidebilixor mu Suan durumubdan haberin var mi? Askeriyenin Sole hatte oluyo muhakkak Binlgi aliniyor Ordan eğer ulasamiyorsan:KK43:
panzehir121 panzehir121 yalniz degilsin Canim insan özlemden Hasretten bir hal oluyor .. Gun onun sesiyle basliyor resmen, cok iyi anlıyoruz seniii:KK5:@ugurbocegm24 masallah canım cok şanslısın :KK51:
:KK68: Insallah hep boyle uzun uzun arar

Günaydınnnn canımm amin inşallah hepimzin yüzü gülerr :oops::oops:

Back
X