357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Günaydın herkese. Yeni bir güne daha başladık. Her geçen gün bize 10 gün gibi gelirken, şafağın 1 azalması da hiç hoş olmuyor. Umuyorum bugün herkes, sevgilisinden, nişanlısından, eşinden haber alır.

kizlar yarin en zor dersimin sınavı var. bugun kendimi ders calismaya adicam :) pek yazamicam buraya ama kalbim sizlerle:) bana da dua edin de geciyim su dersiii :) hepinizi cok cok optum yoldaslarimm :KK24::KK24:

Günaydın herkese. Yeni bir güne daha başladık. Her geçen gün bize 10 gün gibi gelirken, şafağın 1 azalması da hiç hoş olmuyor. Umuyorum bugün herkes, sevgilisinden, nişanlısından, eşinden haber alır.

Haklısın valla canım aynen öyle ... Günaydın ..inşallah ararlar çok çok :)

kizlar yarin en zor dersimin sınavı var. bugun kendimi ders calismaya adicam :) pek yazamicam buraya ama kalbim sizlerle:) bana da dua edin de geciyim su dersiii :) hepinizi cok cok optum yoldaslarimm :KK24::KK24:

Çooook Kolay gelsin canım Allah zihin açıklığı versin başarılar diliyorum sana :KK68::KK68::KK25:

Bol şanslar canım. Benimde yarın en gıcık dersimin sınavı var. :) Aşkımın sesini duyup çalışmaya başlasam süper olacak ama zaten daha yeni kalktım. Kahvaltı yapıp oyalanırım biraz. O zamana kadar da arar belki. :)

Hayır bizde aynı şehirdeyiz canım normaldede askerdeki yeriyle yakınmısın diye demiştim ama istanbul bilecik yakınmış gidebilirsin sende :)
ay yanlış anlamisim :KK48: evden izin alamadım ki yalan söyleyip te gitmek içime sinmiyor napalım o gelsin yeter :)

Canim cok cok başarılar :D

yaa benim yarimde öyle yapmayı düşünüyordu... orda bi akrabası var onun adresi gösterip yanıma gelcekti ama ordakiler, evci çıksan bile her akşam gelip ictimaya katılman lazım demişler .... sen emnsin dimi evci çıktıktan sonra iki gün askeriyeye hiç uğramasına gerek olmycağına
Kuzu benim nisanlimda aydina gelicek allah nasip ederse orda tanidiklar varms onu gostericez adres olarak ama birlikte aydina donucez.. Ictimaya gerek olsaydi gelemicem derdi sanirim bnmki.. Bende emin degilim tabi onunla oyle konusmustk insaAllah ictimaya katilmalari gerek yoktur yaa:(

inş. gerek kalmaz ictimaya kalmalarına , ben sorduktan sonra size yazarım ,, sizde konuştuğunuzda mutlaka sorunda bilgilendirelim birbirimizi..

Kuzu benim nisanlimda aydina gelicek allah nasip ederse orda tanidiklar varms onu gostericez adres olarak ama birlikte aydina donucez.. Ictimaya gerek olsaydi gelemicem derdi sanirim bnmki.. Bende emin degilim tabi onunla oyle konusmustk insaAllah ictimaya katilmalari gerek yoktur yaa:KK43:
inş. tatlım yoksa bende sadece cuma günü törende görebilcem , tabi o zamnda ne kadar görebilirsem :( ama ankaraya gelirse süper olr iki gün beraber oluruzz :) :)

inş. gerek kalmaz ictimaya kalmalarına , ben sorduktan sonra size yazarım ,, sizde konuştuğunuzda mutlaka sorunda bilgilendirelim birbirimizi..
Tamam bebis konustugumuzda ben tekrar sorayim ama bnmki torenden snra biraktiklari zaman beraber doneriz aydina ben pazar gunu tekrar geri donerim alasehire demisti:)

Kuzu benim nisanlimda aydina gelicek allah nasip ederse orda tanidiklar varms onu gostericez adres olarak ama birlikte aydina donucez.. Ictimaya gerek olsaydi gelemicem derdi sanirim bnmki.. Bende emin degilim tabi onunla oyle konusmustk insaAllah ictimaya katilmalari gerek yoktur yaa:KK43:

inş. tatlım yoksa bende sadece cuma günü törende görebilcem , tabi o zamnda ne kadar görebilirsem :KK43: ama ankaraya gelirse süper olr iki gün beraber oluruzz :) :)

Hepimiz aradığımızda soralım kesin öğrensinler haber alınca birbirimze haber verelim madem:(

Nişanlı olanların, arada resmi bağ olduğundan yemin ttörenine gitmeleri daha kolay. Ama benim gibi askerdeki, sevgili statüsünde olanların gitmeleri zor. Malum Türkiye şartlarında, babalar henüz bu kadar modern olamadığı için; ancak yalan söyleyip gitmemiz gerekiyor. Bende yalandan nefret ederim. O yüzden bende yemin törenine katılamayacağım. Neyse artık gelince ciddi bir adım atarsak, ben ona burda bir yemin töreni düzenlerim. :) :)

Nişanlı olanların, arada resmi bağ olduğundan yemin ttörenine gitmeleri daha kolay. Ama benim gibi askerdeki, sevgili statüsünde olanların gitmeleri zor. Malum Türkiye şartlarında, babalar henüz bu kadar modern olamadığı için; ancak yalan söyleyip gitmemiz gerekiyor. Bende yalandan nefret ederim. O yüzden bende yemin törenine katılamayacağım. Neyse artık gelince ciddi bir adım atarsak, ben ona burda bir yemin töreni düzenlerim. :) :)
:KK48: canım benim ya nede güzel soylemissin

Kızlar ben çıkıyorum :KK15:okula doğru iki sınav var şu günde bitsin gitsin .. Hepimizin günü su gibi geçsin ve sevdiklerimize bir gün daha yaklaşalim Allahın izniyle :) :KK51::KK25::KK36:

Back
X