- 24 Ağustos 2012
- 6.057
- 335
- 373
- 34
Ediyorum güzelim merak etme bikaç güne bomba gibi olurum inşallah:)İnşallah en kısa zamanda tamamen iyileşirsin canm dikkat et kendine hem aklı bide sende kalmasın :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ediyorum güzelim merak etme bikaç güne bomba gibi olurum inşallah:)İnşallah en kısa zamanda tamamen iyileşirsin canm dikkat et kendine hem aklı bide sende kalmasın :)
Ah ah içimize atıyoruz hep onlar üzülmesin diye bi gelsin hepsinin acısını çıkarıcaz :)
ayyy ne acaba bu işin doğrusu , eğer öyle deilse benim yarimde gelcekkk :)Bende içtimaya katılması gerek diye biliyorum![]()
Günaydın herkese. Yeni bir güne daha başladık. Her geçen gün bize 10 gün gibi gelirken, şafağın 1 azalması da hiç hoş olmuyor. Umuyorum bugün herkes, sevgilisinden, nişanlısından, eşinden haber alır.
kizlar yarin en zor dersimin sınavı var. bugun kendimi ders calismaya adicam :) pek yazamicam buraya ama kalbim sizlerle:) bana da dua edin de geciyim su dersiii :) hepinizi cok cok optum yoldaslarimm![]()
Ayy inşallah yoktur öle bişey ya .. gelsin yani.. olmadı ben giderim ama o gelirse daha iyi olacak 2 günayyy ne acaba bu işin doğrusu , eğer öyle deilse benim yarimde gelcekkk :)
kizlar yarin en zor dersimin sınavı var. bugun kendimi ders calismaya adicam :) pek yazamicam buraya ama kalbim sizlerle:) bana da dua edin de geciyim su dersiii :) hepinizi cok cok optum yoldaslarimm![]()
bencede çok saçmaaa , tatlım senden rica etsem konuştuğunda net olarak bi sorar mısınYani bana öyle söyledi ben öyle biliyorum ama :/İlk kez senden duyuorum şuan böle bişe ..evci iznine çıktığı halde askeriyeye gitmk saçma geldi
ay yanlış anlamisimHayır bizde aynı şehirdeyiz canım normaldede askerdeki yeriyle yakınmısın diye demiştim ama istanbul bilecik yakınmış gidebilirsin sende :)
Canim cok cok başarılarkizlar yarin en zor dersimin sınavı var. bugun kendimi ders calismaya adicam :) pek yazamicam buraya ama kalbim sizlerle:) bana da dua edin de geciyim su dersiii :) hepinizi cok cok optum yoldaslarimm![]()
Tamam tatlım sende sor da netleştirelim bi şu işi yaabencede çok saçmaaa , tatlım senden rica etsem konuştuğunda net olarak bi sorar mısın
Kuzu benim nisanlimda aydina gelicek allah nasip ederse orda tanidiklar varms onu gostericez adres olarak ama birlikte aydina donucez.. Ictimaya gerek olsaydi gelemicem derdi sanirim bnmki.. Bende emin degilim tabi onunla oyle konusmustk insaAllah ictimaya katilmalari gerek yoktur yaayaa benim yarimde öyle yapmayı düşünüyordu... orda bi akrabası var onun adresi gösterip yanıma gelcekti ama ordakiler, evci çıksan bile her akşam gelip ictimaya katılman lazım demişler .... sen emnsin dimi evci çıktıktan sonra iki gün askeriyeye hiç uğramasına gerek olmycağına
Allah zihin acikligi versin kuzu basarilar:)kizlar yarin en zor dersimin sınavı var. bugun kendimi ders calismaya adicam :) pek yazamicam buraya ama kalbim sizlerle:) bana da dua edin de geciyim su dersiii :) hepinizi cok cok optum yoldaslarimm![]()
inş. tatlım yoksa bende sadece cuma günü törende görebilcem , tabi o zamnda ne kadar görebilirsemKuzu benim nisanlimda aydina gelicek allah nasip ederse orda tanidiklar varms onu gostericez adres olarak ama birlikte aydina donucez.. Ictimaya gerek olsaydi gelemicem derdi sanirim bnmki.. Bende emin degilim tabi onunla oyle konusmustk insaAllah ictimaya katilmalari gerek yoktur yaa![]()
Tamam bebis konustugumuzda ben tekrar sorayim ama bnmki torenden snra biraktiklari zaman beraber doneriz aydina ben pazar gunu tekrar geri donerim alasehire demisti:)inş. gerek kalmaz ictimaya kalmalarına , ben sorduktan sonra size yazarım ,, sizde konuştuğunuzda mutlaka sorunda bilgilendirelim birbirimizi..
Kuzu benim nisanlimda aydina gelicek allah nasip ederse orda tanidiklar varms onu gostericez adres olarak ama birlikte aydina donucez.. Ictimaya gerek olsaydi gelemicem derdi sanirim bnmki.. Bende emin degilim tabi onunla oyle konusmustk insaAllah ictimaya katilmalari gerek yoktur yaa![]()
inş. tatlım yoksa bende sadece cuma günü törende görebilcem , tabi o zamnda ne kadar görebilirsemama ankaraya gelirse süper olr iki gün beraber oluruzz :) :)
Nişanlı olanların, arada resmi bağ olduğundan yemin ttörenine gitmeleri daha kolay. Ama benim gibi askerdeki, sevgili statüsünde olanların gitmeleri zor. Malum Türkiye şartlarında, babalar henüz bu kadar modern olamadığı için; ancak yalan söyleyip gitmemiz gerekiyor. Bende yalandan nefret ederim. O yüzden bende yemin törenine katılamayacağım. Neyse artık gelince ciddi bir adım atarsak, ben ona burda bir yemin töreni düzenlerim. :) :)