• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

canm ya.. ne güzel cok sevindim senn adına rabbim o yüzünü hep güldürsün
mutlulugunuz daim olsn ..
yarenin gelince ne yapacak peki işi gücü hazır mı..
bizde birde o sorun var biliyomsn :/
Kuzum bizimde var tabi iş konusu ondan korkuyorum . Güvenlik benm yarim. Dün arkdasıyla karsılastık oturduk cay içtik falan.. Arkadası hilton otelde güvenlikmiş diyorki geldiğin gibi işin hazır gelir gelmez ara beni ayarlarız sna iş dedi. İnşallah kuzum ya hepimiz görsün o günleri..

Ay ne güzelll canım benim çooook sevindim senin adına ... bizde dönünce birşeyler düşünüyoruz bakalım inşallah olur :KK36::KK36:O günü hepimiz 4 gözle bekliyoruzz kii bi an önce gelsinnn şu hasretin bittiği gün :)
İnşalah kuzum ya.. O gün bizim bayramımız olacak. Hatta sabah erkenden cıkacagı için ben güneş dogmadan yolda olacagım doğan güneşi otobusun camından izleyeceğim.. :) bizim güneşimizi..

hayalleriniz inşallah gerçekleşir canım seni okadar iyi anlıyorum ki. bizde böyleydik çok şükür hayallerimize kavuştuk yarimi ugurlamadan önce sözlendik . Rabbim sevenlere kolaylık sağlıyor herzaman
Amiiin tatlım inşallah darısı başımızaa ne güzel sizin adınıza çook mutlu oldum :KK68:

hayalleriniz inşallah gerçekleşir canım seni okadar iyi anlıyorum ki. bizde böyleydik çok şükür hayallerimize kavuştuk yarimi ugurlamadan önce sözlendik . Rabbim sevenlere kolaylık sağlıyor herzaman
Ne güzel kuzum bizde cok istedk gitmeden olsun bişeyler diye ama iki ailede askerliği beklemenin taraftarıydı.. Çok sukur o da az kaldı allahımın izniyle :)

kızlar askerleriniz sizi günde kaç kere arayabiliyor
acemi birliğinde olanlar özellikle:KK61::KK61:

Canım senin askerin Kütahyadaydı dimi benimde acemide ordaydı ve benide günde 1 kere arayabiliyordu çok nadir 2 kere aramışlığı vardır. Ve kütahyaya gittim ben bölüklerini gördüm telefonlar dışarıda mesela 2 bölüğün ortak 5 tane telefon var ve orası çok kalabalık inan sıra bulamıyordur . Sen sıkma canınıııııııı herkes aynı yerde askerlik yapmıyorki tabiki biri çok arayabiliyorsa biri az arayabilcek

Kuzum bizimde var tabi iş konusu ondan korkuyorum . Güvenlik benm yarim. Dün arkdasıyla karsılastık oturduk cay içtik falan.. Arkadası hilton otelde güvenlikmiş diyorki geldiğin gibi işin hazır gelir gelmez ara beni ayarlarız sna iş dedi. İnşallah kuzum ya hepimiz görsün o günleri..
İnşallah hepsinin gönlüne göre olur herşey canımmm hayırlısıyla gelsinde bi .. Sen çalışıyor musun peki?

oyss canm benm ya.. inşallah bu beklediğimize bunca acıya değer geleceğimiz
bu günler gecer biter.. :( :(
ilerki zamanlarda günde 2 kezde olsa hç değilse arayabilsinler ya :(
Kisa donem mi tatlim sizin? Allahin izniyle geciceeek ve simsiki sarilicaz sevdiceklerimize:) sonra evleniceeeez bembeyaz gelinliklerimizi giyiceez:) veeeee en sonunda bebislerimize kavusmak icin safak sayicaaaaz :)

Canım senin askerin Kütahyadaydı dimi benimde acemide ordaydı ve benide günde 1 kere arayabiliyordu çok nadir 2 kere aramışlığı vardır. Ve kütahyaya gittim ben bölüklerini gördüm telefonlar dışarıda mesela 2 bölüğün ortak 5 tane telefon var ve orası çok kalabalık inan sıra bulamıyordur . Sen sıkma canınıııııııı herkes aynı yerde askerlik yapmıyorki tabiki biri çok arayabiliyorsa biri az arayabilcek
canm benm evet kütahya merkez hva er canm su yazın içimi o kadar rahatlattın ki
bende cok üzülüyordum 2 kez arayamadı diye
sizin şimdi usta birliği nereye cıktı
usta birliğinde daha cok konuşuyorsunuz demi
cok sagol canm içime su serptin...

Kisa donem mi tatlim sizin? Allahin izniyle geciceeek ve simsiki sarilicaz sevdiceklerimize:) sonra evleniceeeez bembeyaz gelinliklerimizi giyiceez:) veeeee en sonunda bebislerimize kavusmak icin safak sayicaaaaz :)
uzun dönem canm bizimkii inşalah inşallah kuzumm...

İnşallah hepsinin gönlüne göre olur herşey canımmm hayırlısıyla gelsinde bi .. Sen çalışıyor musun peki?
Ben anaokulu öğretmeniyim canım şuan boşum ikinci üni. okuyorum açıktan. Bakıyorum iş canım ya uygun biyer bulayım girecegm hemen..

canm benm evet kütahya merkez hva er canm su yazın içimi o kadar rahatlattın ki
bende cok üzülüyordum 2 kez arayamadı diye
sizin şimdi usta birliği nereye cıktı
usta birliğinde daha cok konuşuyorsunuz demi
cok sagol canm içime su serptin...

Canım üzülme sen bu kadar :) Bizim usta Afyona çıktı telefon soktu zaten ilk haftasında şuan daha rahatız. Dedim ya gittiği yere göre değişiyor ve Kütahya havacı acemilerin tek yeri ve havacılar acemi ilk oraya gidiyor çok kalabalık sen içini rahat tut arayabildiği zaman arar zatenn :)

Ben anaokulu öğretmeniyim canım şuan boşum ikinci üni. okuyorum açıktan. Bakıyorum iş canım ya uygun biyer bulayım girecegm hemen..
İnşallah gönlüne göre olur canım olsun ne güzel çabalıyorsun birşeyler için ... işin de güzelmiş inşallah iyi bir iş bulursun :)

Back
X