• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

komutanları çok iyidi gökhanımın alaşehirde.. Gece 11 de gökhanın yanına yemek getryorlardı acıkmıssındır falan diye.. düşünün yani.:)
Benımkıde ıyıler dedi ınsallah oyle bıtırır:) vietnam dıe boluk varmıs demek gercekten :)benımkı sosyete de:)

Var mı sabh sabh yarinin sesini duyann
Beeennnnnn:) sabah 9da bn uyurken aradi onun sesiyle uyandmm tam 18 dk konustuk bugun boslarms rahati yerindeyms bi kahvaltidan sikaytci kiyamammm yaa :( yarin egitimleri basliyor bakalm nasil olacak ..asiri sogukmus simdiden ...aksam 6dan sora ararm yine dedi bekliyorumm :) artik o caldriyor ben ariyorum

sizede gunaydin kizlar:) ben daha bi haber alamadim insallah cok gecikmeden arar cunku ondan telefon gelmeden gune baslayamiyorum yapacak bi suru isim var ama ben telefon bekliyorum enerji bulmak icin:)
insallahh arar birazdan canm :)ogle arasi geldi zaten heran arayabilir :)aynen insan enerji buluyor valla:)

Beeennnnnn:) sabah 9da bn uyurken aradi onun sesiyle uyandmm tam 18 dk konustuk bugun boslarms rahati yerindeyms bi kahvaltidan sikaytci kiyamammm yaa :KK43: yarin egitimleri basliyor bakalm nasil olacak ..asiri sogukmus simdiden ...aksam 6dan sora ararm yine dedi bekliyorumm :) artik o caldriyor ben ariyorum
Ohh ne guzel , gune mutlu bslamşsın :)

ayy valla aradiiii :) 4 dk konuşabildik ama en azindan gayet iyi oldugunj ogrendim seni seviyorum dedi icim rahatladi:))
Cnm bizimkiler sanrm aynı yerde oldukları içn hep aynı saatlerde arıolar, dun sen aradı die yazdn bes dk gecmedn sewdicegmde beni aradı ama bugun daha hç aramadı

Gunaydin kizlar , bugun pazar.. insan daha bi cok hissediyor yokluklarini. Yarin birde dogum gunu sevdicegimin birak yaninda olmayi dog gununu kutlamak icin bile ondan telefon bekliyecegim :(

Gunaydin kizlar , bugun pazar.. insan daha bi cok hissediyor yokluklarini. Yarin birde dogum gunu sevdicegimin birak yaninda olmayi dog gununu kutlamak icin bile ondan telefon bekliyecegim :KK43:
Aynen oyle canim ya bi dogum gunu boyle olur ama insallah bi omur birlikte kutlarsiniz dogum gunlrinizi :)

Back
X