• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Aynen bebegim diceklerimi unuttum yaa:) yemekleri nasil diye sorucaktim yatagin ikinci kattami falan diye sorucaktim unuttum gitti:):)
yemekleri çok kötü diyordu gökhanım.. Bilmem seninki begenmişmidir. Yemiyordu ordan yemegin içinde halı fileks parçası vardı demişti hiç unutmuyorum . 10 kilo verdi benm sevdgm orda :)

Evet yetiyo bugn 1 dk konuştuk resmen sesi iyiydi diye mutlu oldum ama yine de aramasını bekledim. Gerçi o da dedi arayamabilrm diye ama yine de üzülüyorum yaaaa
üzülmez olurmusun canım ya bu gayet normal bişey ama sabrediyoruz bak bir gün daha bitti gitti :) :)

yemekleri çok kötü diyordu gökhanım.. Bilmem seninki begenmişmidir. Yemiyordu ordan yemegin içinde halı fileks parçası vardı demişti hiç unutmuyorum . 10 kilo verdi benm sevdgm orda :)
Kiyamamkiii:) bilmiyorum tatlim yemekleri kotu falan demedi ama gitmeden once bnm sevdicek rahat bi 7 8kilo almisti:) kilo verse hic fena olmuycak:):):)

üzülmez olurmusun canım ya bu gayet normal bişey ama sabrediyoruz bak bir gün daha bitti gitti :) :)
Aşırı kötü oldum ya neden aramado napıyo diye düşünüyorum. Aşı olduysa hastalanmştr ateşi çkmştr,yemekleri yiyebildi mi uyuyabildi mi gece diye düşünmekten kendimi yedm :(

:) valla öyle ya da böyle yapıyorlar canım biliyosun benmki vietnamdaydı ama şikayet etmıyordu bana çok fazla.. Sadece eğitim alanı çok uzakmıs boluge cook yoruluyorlarmıs yururken falan.. Valla ben alaşehirden cok memnun kaldım sevdiğimi 3 saat yakınıma gönderdi ustalıga :)
Darisi bizimde basimiza insaAllah tatlimmmmm:)

Aşırı kötü oldum ya neden aramado napıyo diye düşünüyorum. Aşı olduysa hastalanmştr ateşi çkmştr,yemekleri yiyebildi mi uyuyabildi mi gece diye düşünmekten kendimi yedm :(
Surekli dusunerek kendini yemenin onada sanada bi faydasi yok ama tatlim.. Allaha dua et.. Hem onun icin hem senin icin lazim olan bu:) insallah sevdicegin rahattir hastalanmamistir hatta suan misil misil uyuyodur allahin izniyle:) duaya devam:)

Aşırı kötü oldum ya neden aramado napıyo diye düşünüyorum. Aşı olduysa hastalanmştr ateşi çkmştr,yemekleri yiyebildi mi uyuyabildi mi gece diye düşünmekten kendimi yedm :KK43:
Olumsuz düşünmemeye çalış canım ... ii düşün i olsun bak hem arayınca için rahatlayacak görürsün :)

Hepinize iyi gecelerr kızlarrr yarın görüşmek üzereee ne güzel burada bi günü daha bitirdik birlikte :) Kendinize iyi bakın .. yarın hepimiz güne sevdiklerimizin telefonlarıyla başlarız inşallah:KK36::KK25::KK25:

Hepinize iyi gecelerr kızlarrr yarın görüşmek üzereee ne güzel burada bi günü daha bitirdik birlikte :) Kendinize iyi bakın .. yarın hepimiz güne sevdiklerimizin telefonlarıyla başlarız inşallah:KK36::KK25::KK25:
inşallah canım saat 11 olmuş bile:) iyi geceleer rüyanda sevdiceğini gör :KK28::KK54:

Back
X