- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haha gözünaydın canım ilk aramalarında bende öyle olmuştum heycanlanıyosun diceklerini unutuyosun falan aslında daha çok olmadı ama alışmaya başlıyoruz sanırım :)Kizlaaaar aradi benim askim coook sukur rabbime:) kamuflajlarini dagitmislar 6da koguus kalk diye kaldirmislar bitanemi yaabirazdanda uyucakmis.. Ohhh coook sukur allahim nasil rahatladim ya:) elim ayagim hala titriyo kizlar:) heyecandan:)
Gözünaydınnnn canmmm iiymiş dimi bi sıkıntısı yok ? Doğaldr canm benmde her telefon çalnca elim ayaım titriyor :)Kizlaaaar aradi benim askim coook sukur rabbime:) kamuflajlarini dagitmislar 6da koguus kalk diye kaldirmislar bitanemi yaabirazdanda uyucakmis.. Ohhh coook sukur allahim nasil rahatladim ya:) elim ayagim hala titriyo kizlar:) heyecandan:)
Sagol kuzucummm.. :) bi sikintisi yokmus cok sukur tatlim dun gece rahat uyumus:) dun ilk gecesi oldgu icin uyuyamaz diye dusunuyodum uyudum uyudum dedi:)Gözünaydınnnn canmmm iiymiş dimi bi sıkıntısı yok ? Doğaldr canm benmde her telefon çalnca elim ayaım titriyor :)
Aynen bebegim diceklerimi unuttum yaa:) yemekleri nasil diye sorucaktim yatagin ikinci kattami falan diye sorucaktim unuttum gitti:):)haha gözünaydın canım ilk aramalarında bende öyle olmuştum heycanlanıyosun diceklerini unutuyosun falan aslında daha çok olmadı ama alışmaya başlıyoruz sanırım :)
Çok ii canım çok sevndmm .. ya sorma banada öle oluyor tam kapıyoruz keşke şunuda bunuda sorsaydm diyorum .. konuşurken uçup gidiyorlar aklımdannSagol kuzucummm.. :) bi sikintisi yokmus cok sukur tatlim dun gece rahat uyumus:) dun ilk gecesi oldgu icin uyuyamaz diye dusunuyodum uyudum uyudum dedi:)
Tatlım bende 20 dk konustum bızde cok sukur normal hayatta gıbı güldük şakalastık:) cok komık olaylar yasıyokar hatta cokta korkmamalıyız:)Sevgilimle konustuk 30 dktuvalete gidicem dedi birakmadim konustukca konustuk ictimasi oldugu icin mecbur kapattik sonunda ama oyle tatli bi sohbettiki gulmekten yanaklarim ağrıyo suan kizlar:) sizde kendinizi uzmeyin sakin ben her aradiginda telefonu gulerek full enerjiyle aciyorum sanki yanimdaymis cok egleniyomusuz gibi muhabbet ediyorum bu onlari cok iyi etkiliyor benim erkek arkadasim ilk gittiginde kiz gibi depresyona girmisti ama simdi gayet iyi cok sukur :) bugunlerde gecicek kizlar tadini cikarmaya bakin:)
Canım uzun donnemmıydı senın sevdıgın sevdıgım yenıler geldı falan dedı:)Kizlaaaar aradi benim askim coook sukur rabbime:) kamuflajlarini dagitmislar 6da koguus kalk diye kaldirmislar bitanemi yaabirazdanda uyucakmis.. Ohhh coook sukur allahim nasil rahatladim ya:) elim ayagim hala titriyo kizlar:) heyecandan:)
Evet tatlim uzun donem bizimki:) o yenilerden biride bnm askimmm:)Canım uzun donnemmıydı senın sevdıgın sevdıgım yenıler geldı falan dedı:)
:):):):) ssorularimizi unutsakta insan iyi haberini aldikca sesini duydukca rahatliyo dimi tatlim:)Çok ii canım çok sevndmm .. ya sorma banada öle oluyor tam kapıyoruz keşke şunuda bunuda sorsaydm diyorum .. konuşurken uçup gidiyorlar aklımdann
Evet baya kalabalık olduk falan dedı askm onlar daha sivilmiş komutanlar ıyiler dedı ama her boluk degısır belkıEvet lim uzun donem bizimki:) o yenilerden biride bnm askimmm:)
Kamuflajlarini giymisler tatlim.. Benimki 1nci bolukte:) vietnam dedikleri 4ncu boluk varmis cok kotu bi yermis allahtan orda degilEvet baya kalabalık olduk falan dedı askm onlar daha sivilmiş komutanlar ıyiler dedı ama her boluk degısır belkı
Canım belki bi umut arar en kötü yarın pazar bak arar sabah yada öğlennn sıkma canını ama hemennnMaşallah kızlaaar gözünüz aydın. Benimki hala aramadı daha da arayamaz galiba yat taburu vurulurrinşallah sabah yine arar yaaa of çok kötym çok canım sıkkın :{
Aynen tatlım onlar iyi olsunlar yeterkiii önemli olanda bu :) Onlar iiyse bizde iiyiz:):):):):) ssorularimizi unutsakta insan iyi haberini aldikca sesini duydukca rahatliyo dimi tatlim:)
Bnmkide sabah aramadi aksam aradi tatlim gunde 1defa olsun sesini duyalim o bile yeter yaaMaşallah kızlaaar gözünüz aydın. Benimki hala aramadı daha da arayamaz galiba yat taburu vurulurrinşallah sabah yine arar yaaa of çok kötym çok canım sıkkın :{
Canım belki bi umut arar en kötü yarın pazar bak arar sabah yada öğlennn sıkma canını ama hemennn
Evet yetiyo bugn 1 dk konuştuk resmen sesi iyiydi diye mutlu oldum ama yine de aramasını bekledim. Gerçi o da dedi arayamabilrm diye ama yine de üzülüyorum yaaaaBnmkide sabah aramadi aksam aradi tatlim gunde 1defa olsun sesini duyalim o bile yeter yaainsaAllah yarin sabah sevdiceginin tlfnuyla uyanirsin tatlim :)
:) valla öyle ya da böyle yapıyorlar canım biliyosun benmki vietnamdaydı ama şikayet etmıyordu bana çok fazla.. Sadece eğitim alanı çok uzakmıs boluge cook yoruluyorlarmıs yururken falan.. Valla ben alaşehirden cok memnun kaldım sevdiğimi 3 saat yakınıma gönderdi ustalıga :)Kamuflajlarini giymisler tatlim.. Benimki 1nci bolukte:) vietnam dedikleri 4ncu boluk varmis cok kotu bi yermis allahtan orda degil![]()
komutanları çok iyidi gökhanımın alaşehirde.. Gece 11 de gökhanın yanına yemek getryorlardı acıkmıssındır falan diye.. düşünün yani.:)Evet baya kalabalık olduk falan dedı askm onlar daha sivilmiş komutanlar ıyiler dedı ama her boluk degısır belkı
Tatlım bende 20 dk konustum bızde cok sukur normal hayatta gıbı güldük şakalastık:) cok komık olaylar yasıyokar hatta cokta korkmamalıyız:)