• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

selam kızlar.. erkek arkadaşımı cok merak ediyorum
bugün birliğe teslim olacaktı.
teslim olmadan önce saat 9 45 de aramıştı. yemek yiyip teslim olacagız diye
birdaha aramadı
bugün arayamaz sanırım demi yada arayabilr mi
ilk gün sizlerin nasıl geçmişti
yarn felanda arayamaz ise:KK42::KK42:
tatlim benim nisanlim dun teslim oldu aksam konusmustuk aradi cok sukur ama bugun aramadi hala:( biz aradik askeriyeyi bi numara vermis ordan adini soyleyip cagiriyolar musaitse ama acemi birliklere kiyafet dagitimi yapiyolar asagidalar onlar dediler demekki firsat bulamadi.. Kayit islemleri falan oldgu icin anca ariycaktir bebegim:( bende beklemedeyim hala:( insaAllah ararlar:(

canm cok sevindim aradıgına gözün aydın
o kadar saat neden arayamış sordun mu
benmkinden de hiç haber yok
bugünden umudu kestim
inşallah yarn arar:KK61::KK61:

Normalde sevgilimin acemiliği Manisa Il Jandarma Komutanlığı Merkezdi. Ama yaklaşık 100 kişiyi araçlara bindirip, civar yerlere dağıtmışlar. O da F tipi kapalı cezaevine düşmüş. Ilk günlerde bürokratik işler ve aşı, görev dağılımı vs. çok yoğun olduğundan arayamamış. Artık daha sık aramaya çalışırım dedi.

tatlim benim nisanlim dun teslim oldu aksam konusmustuk aradi cok sukur ama bugun aramadi hala:KK43: biz aradik askeriyeyi bi numara vermis ordan adini soyleyip cagiriyolar musaitse ama acemi birliklere kiyafet dagitimi yapiyolar asagidalar onlar dediler demekki firsat bulamadi.. Kayit islemleri falan oldgu icin anca ariycaktir bebegim:KK43: bende beklemedeyim hala:KK43: insaAllah ararlar:KK43:
canm benm ya.. benm elimde ne numara var ne birşey hiç birşey yok
10 saniyede olsa sesini duysam razıydım bugün
teslim oldu mu nasıl geçti ne yaptılar yerleştitiler mi hiç birşey bilemiyorum
bak senin nişanlın ilk gün arayabilmiş aramadı inşallah yarın arar:KK61::KK61::KK61::KK61:

Normalde sevgilimin acemiliği Manisa Il Jandarma Komutanlığı Merkezdi. Ama yaklaşık 100 kişiyi araçlara bindirip, civar yerlere dağıtmışlar. O da F tipi kapalı cezaevine düşmüş. Ilk günlerde bürokratik işler ve aşı, görev dağılımı vs. çok yoğun olduğundan arayamamış. Artık daha sık aramaya çalışırım dedi.

Normalde benimkinin acemilik yeri, Manisa il Jandarma Komutanlığı'ydı. Ama 150 kisiy
hmm anladım canm demeki ondannmş bak
iyi neyseki başına bir iş gelmemiş hayırlısı olsun sende gönlünü ferah tut hep :)

canm benm ya.. benm elimde ne numara var ne birşey hiç birşey yok
10 saniyede olsa sesini duysam razıydım bugün
teslim oldu mu nasıl geçti ne yaptılar yerleştitiler mi hiç birşey bilemiyorum
bak senin nişanlın ilk gün arayabilmiş aramadı inşallah yarın arar:KK61::KK61::KK61::KK61:
Kuzucum benimki dun saat 21.13te aramis umidimizi kaybetmeyelim hemen.. Daha vakit var belki anca ariycaktir:) ki insaAllah ararlar allahim dua ediyorum ben:( sesini duyunca rahatliycam cunku:(

Kizlar bişi sorucam ya. Bi arkadaşla oturuyoduk sevgilisi aradı. Askerliğini yeni bitirdi o da. Demişki Sülüsünü aldığı günden itibaren asker sayılıyo demiş. Yani 5. Inde teslim oldular ya. 5 inden itibaren değilde Sülüsünü aldığı günden itibaren. Benim sevgilim 30 ekimde Sülüsünü aldı yani suan 10 günlük asker mi sayılıyo. Doğrusu nedir ya öğrensek tam olarak ne güzel olur. Hepimizin safagindan nerdeyse 1 hafta dusucek. Bide dağıtım izni veriyolar ya 1 hafta. O Şafaktan düşüyo mu yoksa izin mi sayılıyo :(

Kizlar bişi sorucam ya. Bi arkadaşla oturuyoduk sevgilisi aradı. Askerliğini yeni bitirdi o da. Demişki Sülüsünü aldığı günden itibaren asker sayılıyo demiş. Yani 5. Inde teslim oldular ya. 5 inden itibaren değilde Sülüsünü aldığı günden itibaren. Benim sevgilim 30 ekimde Sülüsünü aldı yani suan 10 günlük asker mi sayılıyo. Doğrusu nedir ya öğrensek tam olarak ne güzel olur. Hepimizin safagindan nerdeyse 1 hafta dusucek. Bide dağıtım izni veriyolar ya 1 hafta. O Şafaktan düşüyo mu yoksa izin mi sayılıyo :KK43:
canm bende tam bilmiyorum bunu ya. biri açıklarsa cok iyi olacak gerçekten ..

Sevgilimle konustuk 30 dk :D tuvalete gidicem dedi birakmadim konustukca konustuk ictimasi oldugu icin mecbur kapattik sonunda ama oyle tatli bi sohbettiki gulmekten yanaklarim ağrıyo suan kizlar:) sizde kendinizi uzmeyin sakin ben her aradiginda telefonu gulerek full enerjiyle aciyorum sanki yanimdaymis cok egleniyomusuz gibi muhabbet ediyorum bu onlari cok iyi etkiliyor benim erkek arkadasim ilk gittiginde kiz gibi depresyona girmisti ama simdi gayet iyi cok sukur :) bugunlerde gecicek kizlar tadini cikarmaya bakin:)

Sevgilimle konustuk 30 dk :D tuvalete gidicem dedi birakmadim konustukca konustuk ictimasi oldugu icin mecbur kapattik sonunda ama oyle tatli bi sohbettiki gulmekten yanaklarim ağrıyo suan kizlar:) sizde kendinizi uzmeyin sakin ben her aradiginda telefonu gulerek full enerjiyle aciyorum sanki yanimdaymis cok egleniyomusuz gibi muhabbet ediyorum bu onlari cok iyi etkiliyor benim erkek arkadasim ilk gittiginde kiz gibi depresyona girmisti ama simdi gayet iyi cok sukur :) bugunlerde gecicek kizlar tadini cikarmaya bakin:)
Gozunaydin canim masaAllah:) muhabbetiniz bol bol vee daim olsun insaAllah:)

canm bende tam bilmiyorum bunu ya. biri açıklarsa cok iyi olacak gerçekten ..

canim sulus muhabbetini bilmiyorum ama bi arkadas baya guzel aciklamisti yol izni sayiliyormus sanirim oyüzden askerlikten sayiliyomus. ve dagitim iznide tabiki askerlikten sayilir o aslinda insanlar evine gelsin diye degil acemi birligindn usta birligine gecerken yol icin kullanacagi vakittir oyuzden askerlikten sayilir. bu arada yeni ogrendigim bilgiye gore dagitim izni vermeleri icin acemi birligiyle usta birligi arasinda 800 kilometreden fazla olmasi gerekiyomus

canim sulus muhabbetini bilmiyorum ama bi arkadas baya guzel aciklamisti yol izni sayiliyormus sanirim oyüzden askerlikten sayiliyomus. ve dagitim iznide tabiki askerlikten sayilir o aslinda insanlar evine gelsin diye degil acemi birligindn usta birligine gecerken yol icin kullanacagi vakittir oyuzden askerlikten sayilir. bu arada yeni ogrendigim bilgiye gore dagitim izni vermeleri icin acemi birligiyle usta birligi arasinda 800 kilometreden fazla olmasi gerekiyomus
800km mi? Emin misin tatlim? Bnm arkadasimin nisanlisi bilecikte acemiligini yapmisti. Bilecik aydin arasi 400kusur km. Cocuk gelmisti dagitim iznine..

peki hani askerlik boyunca 30 gün izin kullanma hkaları var ya oda şafaga dahil oluyor mu kızlar

maşallah canm gözn aydın cok sevndim senin adına
sevgilinin acemi birliğinde mi nasıl bu kadar uzun konuşabildiniz maşşalah
ne güzel ya..En Büyük TÜRKİYE:nazar::nazar::nazar:

Back
X