357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Ohhhh ohh süper olmuş canım benimmm çok sevindimm süper olmuş buu

Ayyyy beni de aradı 6 buçukta 15 dakika konuştukkk dahada konuşabilirdik aslında ama kıyamadım hadi ben tutmıyım seni yine ararsın beni dedim iyi haberler aldım hep çooook mutluyummm canım benim yaaSadece 10 da yattığım zaman çok moralm bozuluyor dedi uykum olmuyor o saatte diye kıyamam yaa tabi kolay değilll odaları aşırıııı ufakmış 16 kişi ama acaip ufak bi görsen dedi.... Neyse yine en kötü dertlerimiz bunlar olsun canım buna bin şükür.... Veee en süperi de yemin töreninden sonra 2 gün gelecekmiş büyük ihtimallee 29 ve 30 kasım onu görme ihtimalimmm %90 İnşallah aksilik olmazz .... vee dağıtım iznini dağıtımda kullandırmıyorlarmışş daha sonra kullandırıyorlarmış bu da süperr çünkü zate yemin töreni ve dağıtım izni arasında 10 gün var zaten yemi töreninde 2 gün görücem .. dağıtım iznini daha sonraki dönmde kullanması süper bişey olurrr 12 gün izni 6 - 6 şeklinde kullandırabiliyorlarmış... o o izinlerini kullansa arada da ben gitsemmm ohhh misss en fazla bir ay görmiycem

maşallah canm gözn aydın cok sevndim senin adına
sevgilinin acemi birliğinde mi nasıl bu kadar uzun konuşabildiniz maşşalah
ne güzel ya..

evet acemi birliginde canim Kastamonu da. ankesorlu telefon varmis heryer bahcedekiler ozellikle hep bos oluyomus oda her firsatinda caldiriyo beni ariyorum yani konusuyoruz oyle :) sagol cnmm insallah hepiniz bol bol konusursunz sevdiklerinizlee

kızlar dün sormuşlar bu dagıtım izni askerlikten sayılıyomu diye askerlikten sayılmıyormuş o yüzden sözlüm kullanmayı düşünmüyor hiç keşke sayılsa ya

iyi akşamlar kızlarrrr bende bugun sevdiceğimle tam 3 kez konuştum çok iyiydi ama sesi kısılmış çok yoruldugunu vçok yogun geçtiğini söyledi ama onun dısında çok iyi ortam hiç merak edilcek bişi yok dedi

Amannn iyi olsunlar canım ne güzell

kızlar dün sormuşlar bu dagıtım izni askerlikten sayılıyomu diye askerlikten sayılmıyormuş o yüzden sözlüm kullanmayı düşünmüyor hiç keşke sayılsa ya
Sayılmıyor canım evet dağıtım zamanı çok erken hem zaten yemin töreninde 2 gün evci izni kullanıcak ama dağıtım izni daha sonraki aylarda da kullanılabiliyormuş özledikçe bunaldıkça gelecek bizimki de uzun ayrı kalmamış oluruz böylece.. 10 gün uzayıversin canım nolacak ayda iki ayda bir bir geldikten sonra :)

yakınsa tabi uzasın kullansın canım ama bizimkinin gittiği yer çok uzak izin kullansın ailesinin yanına mı gitsin benm yanıma mı gelsin yolda zamanı mı geçsin bizim için en iyisi böyle duruyo malesef

yakınsa tabi uzasın kullansın canım ama bizimkinin gittiği yer çok uzak izin kullansın ailesinin yanına mı gitsin benm yanıma mı gelsin yolda zamanı mı geçsin bizim için en iyisi böyle duruyo malesef
Ayyy ailesiyle sen farklı yerdeydn dmi tatlım ben onu unuttum kusuruma bakma .. bizde ailesi benimle aynı şehirdede o nedenle gelecek hem onları hem beni görmüş olur bi ev havası alır döner ii olur diye dedim ben

Ayyy ailesiyle sen farklı yerdeydn dmi tatlım ben onu unuttum kusuruma bakma .. bizde ailesi benimle aynı şehirdede o nedenle gelecek hem onları hem beni görmüş olur bi ev havası alır döner ii olur diye dedim ben
ohh ne güzel canım inşallah tez zamanda kavusursunuzz :) ya bende şimdi kamuflajla bikere de olsa görmek istiyorummmm

Kızlar acemi ve ustalık aynı yerde olduğu için dağıtım izni olmuyormuş galiba sadece haftasonu için izin var ve o da askerliğinin olduğu şehirde. Biz galiba ev kiralamak zorunda kalacağız ailesiyle

ohh ne güzel canım inşallah tez zamanda kavusursunuzz :) ya bende şimdi kamuflajla bikere de olsa görmek istiyorummmm

Ay bende çok merak ediyorum bakalım ne zaman görücem öylee sonuçta izne sivil gelir heralde yani ....Amin Canım Benim hepimiz kavuşuruz inşallahhh

Kızlar acemi ve ustalık aynı yerde olduğu için dağıtım izni olmuyormuş galiba sadece haftasonu için izin var ve o da askerliğinin olduğu şehirde. Biz galiba ev kiralamak zorunda kalacağız ailesiyle
Bizimde ikisi aynı yerde canım dağıtım izni olmuyormuş dedi ama o izni komutanın izin verdiği zamanlarda 6-6 şeklinde kullanabiliyormuşuz dedi inşallah öyledir... Birde yemin töreninden soraki haftasonu 2 gün evci izni olabiliyor ama dediğin gibi askerlik yaptığı yerde kalıyor gözükmesi gerekiyor ..

O yüzden canım ev kiralamak zorundayız çünkü 10 saat yol gideceğim bir iki saat yetmez ki bakalım ailesi de gelecek söyleyecek onlara bize günlük ev kiralayın diye inşallah olur.

O yüzden canım ev kiralamak zorundayız çünkü 10 saat yol gideceğim bir iki saat yetmez ki bakalım ailesi de gelecek söyleyecek onlara bize günlük ev kiralayın diye inşallah olur.
Aynen canım haklısın inşallah ayarlayabilirsiniz .. İnşallah hepimizin ümit ettikleri gerçek olur da onları mümkün olduğu kadar çok görürüüzzz

İlk iki gün çok rahattım sesini duyunca ama günler geçtikçe daha kötü oluyor insan sanki.Sizde durumlar nasıl?
Aynen canım hani yine aşırı kötü değilim tabi ama özlem artıyor sonuçta zaman geçtikçe ve ilk günler harala gürele biraz yerleşim telaşı derken anlamadık ... şimdi ortam durulunca o da özlemeye başlayınca bunu söleyince bende daha duygulanıyorum haliyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…