Ohhhh ohh süper olmuş canım benimmm çok sevindimm süper olmuş buuCanlarım aradığında açamamıştım sonra tekrar aradı 8 dk konuştuk. Yarım saat sonra tekrar aradı dayısı ziyarete gitmiş onun telefonundan konuştuk sonra whatsptan mesajlaştık fotoğraflarını gönderdi kamuflajlar nasılda yakışmış onu görebildiğim için o kadar mutluyum ki
800km mi? Emin misin tatlim? Bnm arkadasimin nisanlisi bilecikte acemiligini yapmisti. Bilecik aydin arasi 400kusur km. Cocuk gelmisti dagitim iznine..
maşallah canm gözn aydın cok sevndim senin adına
sevgilinin acemi birliğinde mi nasıl bu kadar uzun konuşabildiniz maşşalah
ne güzel ya..
Amannn iyi olsunlar canım ne güzelliyi akşamlar kızlarrrr bende bugun sevdiceğimle tam 3 kez konuştum çok iyiydi ama sesi kısılmış çok yoruldugunu vçok yogun geçtiğini söyledi ama onun dısında çok iyi ortam hiç merak edilcek bişi yok dedi
Sayılmıyor canım evet dağıtım zamanı çok erken hem zaten yemin töreninde 2 gün evci izni kullanıcak ama dağıtım izni daha sonraki aylarda da kullanılabiliyormuş özledikçe bunaldıkça gelecek bizimki de uzun ayrı kalmamış oluruz böylece.. 10 gün uzayıversin canım nolacak ayda iki ayda bir bir geldikten sonra :)kızlar dün sormuşlar bu dagıtım izni askerlikten sayılıyomu diye askerlikten sayılmıyormuş o yüzden sözlüm kullanmayı düşünmüyor hiç keşke sayılsa ya
yakınsa tabi uzasın kullansın canım ama bizimkinin gittiği yer çok uzak izin kullansın ailesinin yanına mı gitsin benm yanıma mı gelsin yolda zamanı mı geçsin bizim için en iyisi böyle duruyo malesefSayılmıyor canım evet dağıtım zamanı çok erken hem zaten yemin töreninde 2 gün evci izni kullanıcak ama dağıtım izni daha sonraki aylarda da kullanılabiliyormuş özledikçe bunaldıkça gelecek bizimki de uzun ayrı kalmamış oluruz böylece.. 10 gün uzayıversin canım nolacak ayda iki ayda bir bir geldikten sonra :)
Ayyy ailesiyle sen farklı yerdeydn dmi tatlım ben onu unuttum kusuruma bakma .. bizde ailesi benimle aynı şehirdede o nedenle gelecek hem onları hem beni görmüş olur bi ev havası alır döner ii olur diye dedim benyakınsa tabi uzasın kullansın canım ama bizimkinin gittiği yer çok uzak izin kullansın ailesinin yanına mı gitsin benm yanıma mı gelsin yolda zamanı mı geçsin bizim için en iyisi böyle duruyo malesef
ohh ne güzel canım inşallah tez zamanda kavusursunuzz :) ya bende şimdi kamuflajla bikere de olsa görmek istiyorummmmAyyy ailesiyle sen farklı yerdeydn dmi tatlım ben onu unuttum kusuruma bakma .. bizde ailesi benimle aynı şehirdede o nedenle gelecek hem onları hem beni görmüş olur bi ev havası alır döner ii olur diye dedim ben
ohh ne güzel canım inşallah tez zamanda kavusursunuzz :) ya bende şimdi kamuflajla bikere de olsa görmek istiyorummmm
Bizimde ikisi aynı yerde canım dağıtım izni olmuyormuş dedi ama o izni komutanın izin verdiği zamanlarda 6-6 şeklinde kullanabiliyormuşuz dedi inşallah öyledir... Birde yemin töreninden soraki haftasonu 2 gün evci izni olabiliyor ama dediğin gibi askerlik yaptığı yerde kalıyor gözükmesi gerekiyor ..Kızlar acemi ve ustalık aynı yerde olduğu için dağıtım izni olmuyormuş galiba sadece haftasonu için izin var ve o da askerliğinin olduğu şehirde. Biz galiba ev kiralamak zorunda kalacağız ailesiyle
Aynen canım haklısın inşallah ayarlayabilirsiniz .. İnşallah hepimizin ümit ettikleri gerçek olur da onları mümkün olduğu kadar çok görürüüzzzO yüzden canım ev kiralamak zorundayız çünkü 10 saat yol gideceğim bir iki saat yetmez kibakalım ailesi de gelecek söyleyecek onlara bize günlük ev kiralayın diye inşallah olur.
Aynen canım hani yine aşırı kötü değilim tabi ama özlem artıyor sonuçta zaman geçtikçe ve ilk günler harala gürele biraz yerleşim telaşı derken anlamadık ... şimdi ortam durulunca o da özlemeye başlayınca bunu söleyince bende daha duygulanıyorum haliyleİlk iki gün çok rahattım sesini duyunca ama günler geçtikçe daha kötü oluyor insan sanki.Sizde durumlar nasıl?
Acemilikten sonra maksimum 1 ay görmemeyi planlıyorum ben zaten bekleyemem 1 aydan fazla görmedenAra ara ziyarete gidip onların kokusunu depolamak gerekiyor yoksa altı ay geçmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?