- 1 Mart 2013
- 2.610
- 295
- 173
Sağol tatlım benim inşallah arayabilir bugün bitmez şimdi bana off off Rabbim tüm yarenlere sabır versinHadi hayırlı olsun bitanem şimdi akşama fln seni arayınca daha da rahatlarsın üzme kendini sakın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol tatlım benim inşallah arayabilir bugün bitmez şimdi bana off off Rabbim tüm yarenlere sabır versinHadi hayırlı olsun bitanem şimdi akşama fln seni arayınca daha da rahatlarsın üzme kendini sakın
Biter biteeer bak biz varız bütün gün lak lak yaparız bi bakarız akşam olmuş askerin aramışSağol tatlım benim inşallah arayabilir bugün bitmez şimdi bana off off Rabbim tüm yarenlere sabır versin![]()
Lunnacımm napıyosunn nasılsınn ben askerimi daha göndermediğim için sohbetlerinize katılamıyorum hiç yaNe güzel hayırlı olsun canım tarih ne zaman
amin canım allah kavuştursuun ,su gibi akıp geçicek inşallah zamanBenim sevdiğim de teslim oldu 40 dk önce çok konuşamadık nizamiyedeyim içeri giricem şimdi dedi sesi çok iyiydi ama değişikti bişey dedi anlamadım ne dedin dedm aman blmiyorum aklım başımda değil dedi kurban olurum ben ona. Seni seviyorum diyip kapattık kapatır kapatmaz ağlamaya başladım zaten. Rabbim acılarını göstermesim hiçbirimize inşallaaah![]()
Allah kavuştursun güzelim güçlü olmaya çalış inşallah fırsat bulur bulmaz arar sana ortamı anlatır içini rahatlatırBenim sevdiğim de teslim oldu 40 dk önce çok konuşamadık nizamiyedeyim içeri giricem şimdi dedi sesi çok iyiydi ama değişikti bişey dedi anlamadım ne dedin dedm aman blmiyorum aklım başımda değil dedi kurban olurum ben ona. Seni seviyorum diyip kapattık kapatır kapatmaz ağlamaya başladım zaten. Rabbim acılarını göstermesim hiçbirimize inşallaaah![]()
Tatlım senin Aralıktı dimi illa göndermiş olman gerekmiyor ki yine de gel hem sana tecrübe olurLunnacımm napıyosunn nasılsınn ben askerimi daha göndermediğim için sohbetlerinize katılamıyorum hiç ya![]()
İnşallah canım benim inşallaaahhAllah kavuştursun güzelim güçlü olmaya çalış inşallah fırsat bulur bulmaz arar sana ortamı anlatır içini rahatlatır
Evet canım benim aralıkta teslim olucak iyiyim napayım ders çalışıyorum evdeyim arada çıkıyoruz dışarı işte öyle canım benim sen napıyosun nasılsın :)Tatlım senin Aralıktı dimi illa göndermiş olman gerekmiyor ki yine de gel hem sana tecrübe olur
Nasılsın bakalım napıyosun
Canım bu süper bi haber komşu illeri yazar sana yakın olurKIZLARR
Erkek arkadasim aradi simdi. komutanlari sabah ictimasinda bunlara "kardesi doguda askerlik yapmis olan varmi"diye. benim erkek arkadasimin abiside agrida askerlik yapti. sonra bi bildiri asmislar cama. sanirim 1 AILEDEN 1 KISI DOGUDA YAPINCA DIGER KARDESE DOGU CIKARSA EGER OZEL DAĞITIM EMRI ISTEYEREK SECTIGI 3 SEHIRDEN BIRINE GIDIYORMUS. srvgilim bana bunu soyledi ve arastir iyice dedi. hem haberiniz olsun diye hemde sizin bir bilginiz varsa beni de bilgilendirin diye yazıyorum.
not: sevgilim kastamonuda ustaya musa gecicek bu islem acemi birligindeyken dilekce verilerek usta birligini degistirme islemidir arkadaslar
İyi olmaya çalışıyorum canım askerim bugün hiç aramadı merak etmeye başladımEvet canım benim aralıkta teslim olucak iyiyim napayım ders çalışıyorum evdeyim arada çıkıyoruz dışarı işte öyle canım benim sen napıyosun nasılsın :)
Akşama doğru arar canım benim üzülme, elimizden geldiği kadarıyla çıkıyoruz aslında ayy normalde çok sakin bi insan ama inşallh askerlik psikolojisi onu değiştirmez sağol canım benim inşallah her güzel olur biran önce kavuşursun nişanlına düğün haberini alırız sen nerdeydin il olarak yakın mıyız acaba :)Canım bu süper bi haber komşu illeri yazar sana yakın olur
Sevk belgesi hazırlanırken de soruluyodu ailede doğuda askerlik yapan ya da şehit var mı diye bunun içinmiş demek ki
İyi olmaya çalışıyorum canım askerim bugün hiç aramadı merak etmeye başladım
Sık sık buluşmaya çalışın vaktinizi dolu dolu geçirin canım benim. Nişanlım gitmeden 1 hafta önce bayağı gergindi herşeye kızmaya başlamıştı bikaç gün sonra düzelmişti ama bunlara hazırlıklı ol alttan almaya bak yumuşak huylu olmaya çalış canım
Benim sevdiğim de teslim oldu 40 dk önce çok konuşamadık nizamiyedeyim içeri giricem şimdi dedi sesi çok iyiydi ama değişikti bişey dedi anlamadım ne dedin dedm aman blmiyorum aklım başımda değil dedi kurban olurum ben ona. Seni seviyorum diyip kapattık kapatır kapatmaz ağlamaya başladım zaten. Rabbim acılarını göstermesim hiçbirimize inşallaaah![]()
Aminn inşallah kuzum arasın başka birşey istemiyorum iyi ki de varsınızBiter biteeer bak biz varız bütün gün lak lak yaparız bi bakarız akşam olmuş askerin aramış
Ayy bu süper bi haber canımmm ne güzel işteee yakın olucaksınız inşallahhKIZLARR
Erkek arkadasim aradi simdi. komutanlari sabah ictimasinda bunlara "kardesi doguda askerlik yapmis olan varmi"diye. benim erkek arkadasimin abiside agrida askerlik yapti. sonra bi bildiri asmislar cama. sanirim 1 AILEDEN 1 KISI DOGUDA YAPINCA DIGER KARDESE DOGU CIKARSA EGER OZEL DAĞITIM EMRI ISTEYEREK SECTIGI 3 SEHIRDEN BIRINE GIDIYORMUS. srvgilim bana bunu soyledi ve arastir iyice dedi. hem haberiniz olsun diye hemde sizin bir bilginiz varsa beni de bilgilendirin diye yazıyorum.
not: sevgilim kastamonuda ustaya musa gecicek bu islem acemi birligindeyken dilekce verilerek usta birligini degistirme islemidir arkadaslar
En zor telefonu atlatmışsın canım artık daha kolay olacak emin olAradı şimdi lunacım seni çok seviyorum demekten başka bir şey diyemedim
Zor tuttum kendimi valla ağlamamak için şimdi teslim oldu.
ellerim titriyor resmen..
Canım bu süper bi haber komşu illeri yazar sana yakın olur
Sevk belgesi hazırlanırken de soruluyodu ailede doğuda askerlik yapan ya da şehit var mı diye bunun içinmiş demek ki
İyi olmaya çalışıyorum canım askerim bugün hiç aramadı merak etmeye başladım
Sık sık buluşmaya çalışın vaktinizi dolu dolu geçirin canım benim. Nişanlım gitmeden 1 hafta önce bayağı gergindi herşeye kızmaya başlamıştı bikaç gün sonra düzelmişti ama bunlara hazırlıklı ol alttan almaya bak yumuşak huylu olmaya çalış canım
Ayy bu süper bi haber canımmm ne güzel işteee yakın olucaksınız inşallahh![]()
İnşallah kuzum ya ellerim çok kötüydü titriyordum resmen.. Bundan sonrasında Allaha emanet olsun iyi olsun da :):)En zor telefonu atlatmışsın canım artık daha kolay olacak emin ol![]()
Bu çokgüzel bi haber olmuş canım ya hadi inşallah yakın olursunuzkesin degil tabi onu arastiriyorum ama cok heveslendim insallah yalan olmaz
İnşallah olur tatlım ya böyle bir imkanı varsa süper olurayyy insallah ya cok heveslendim insallahhh yakın olur yaaa![]()