• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Benim sevdiğim de teslim oldu 40 dk önce çok konuşamadık nizamiyedeyim içeri giricem şimdi dedi sesi çok iyiydi ama değişikti bişey dedi anlamadım ne dedin dedm aman blmiyorum aklım başımda değil dedi kurban olurum ben ona. Seni seviyorum diyip kapattık kapatır kapatmaz ağlamaya başladım zaten. Rabbim acılarını göstermesim hiçbirimize inşallaaah :(

Benim sevdiğim de teslim oldu 40 dk önce çok konuşamadık nizamiyedeyim içeri giricem şimdi dedi sesi çok iyiydi ama değişikti bişey dedi anlamadım ne dedin dedm aman blmiyorum aklım başımda değil dedi kurban olurum ben ona. Seni seviyorum diyip kapattık kapatır kapatmaz ağlamaya başladım zaten. Rabbim acılarını göstermesim hiçbirimize inşallaaah :KK43:
amin canım allah kavuştursuun ,su gibi akıp geçicek inşallah zaman

Benim sevdiğim de teslim oldu 40 dk önce çok konuşamadık nizamiyedeyim içeri giricem şimdi dedi sesi çok iyiydi ama değişikti bişey dedi anlamadım ne dedin dedm aman blmiyorum aklım başımda değil dedi kurban olurum ben ona. Seni seviyorum diyip kapattık kapatır kapatmaz ağlamaya başladım zaten. Rabbim acılarını göstermesim hiçbirimize inşallaaah :KK43:
Allah kavuştursun güzelim güçlü olmaya çalış inşallah fırsat bulur bulmaz arar sana ortamı anlatır içini rahatlatır

KIZLARR
Erkek arkadasim aradi simdi. komutanlari sabah ictimasinda bunlara "kardesi doguda askerlik yapmis olan varmi"diye. benim erkek arkadasimin abiside agrida askerlik yapti. sonra bi bildiri asmislar cama. sanirim 1 AILEDEN 1 KISI DOGUDA YAPINCA DIGER KARDESE DOGU CIKARSA EGER OZEL DAĞITIM EMRI ISTEYEREK SECTIGI 3 SEHIRDEN BIRINE GIDIYORMUS. srvgilim bana bunu soyledi ve arastir iyice dedi. hem haberiniz olsun diye hemde sizin bir bilginiz varsa beni de bilgilendirin diye yazıyorum.
not: sevgilim kastamonuda ustaya musa gecicek bu islem acemi birligindeyken dilekce verilerek usta birligini degistirme islemidir arkadaslar

Tatlım senin Aralıktı dimi illa göndermiş olman gerekmiyor ki yine de gel hem sana tecrübe olur:KK19:
Nasılsın bakalım napıyosun
Evet canım benim aralıkta teslim olucak iyiyim napayım ders çalışıyorum evdeyim arada çıkıyoruz dışarı işte öyle canım benim sen napıyosun nasılsın :)

KIZLARR
Erkek arkadasim aradi simdi. komutanlari sabah ictimasinda bunlara "kardesi doguda askerlik yapmis olan varmi"diye. benim erkek arkadasimin abiside agrida askerlik yapti. sonra bi bildiri asmislar cama. sanirim 1 AILEDEN 1 KISI DOGUDA YAPINCA DIGER KARDESE DOGU CIKARSA EGER OZEL DAĞITIM EMRI ISTEYEREK SECTIGI 3 SEHIRDEN BIRINE GIDIYORMUS. srvgilim bana bunu soyledi ve arastir iyice dedi. hem haberiniz olsun diye hemde sizin bir bilginiz varsa beni de bilgilendirin diye yazıyorum.
not: sevgilim kastamonuda ustaya musa gecicek bu islem acemi birligindeyken dilekce verilerek usta birligini degistirme islemidir arkadaslar
Canım bu süper bi haber komşu illeri yazar sana yakın olur:KK68:
Sevk belgesi hazırlanırken de soruluyodu ailede doğuda askerlik yapan ya da şehit var mı diye bunun içinmiş demek ki
Evet canım benim aralıkta teslim olucak iyiyim napayım ders çalışıyorum evdeyim arada çıkıyoruz dışarı işte öyle canım benim sen napıyosun nasılsın :)
İyi olmaya çalışıyorum canım askerim bugün hiç aramadı merak etmeye başladım
Sık sık buluşmaya çalışın vaktinizi dolu dolu geçirin canım benim. Nişanlım gitmeden 1 hafta önce bayağı gergindi herşeye kızmaya başlamıştı bikaç gün sonra düzelmişti ama bunlara hazırlıklı ol alttan almaya bak yumuşak huylu olmaya çalış canım

Sevk belgesi hazırlanırken de soruluyodu ailede doğuda askerlik yapan ya da şehit var mı diye bunun içinmiş demek ki

Sık sık buluşmaya çalışın vaktinizi dolu dolu geçirin canım benim. Nişanlım gitmeden 1 hafta önce bayağı gergindi herşeye kızmaya başlamıştı bikaç gün sonra düzelmişti ama bunlara hazırlıklı ol alttan almaya bak yumuşak huylu olmaya çalış canım
Akşama doğru arar canım benim üzülme, elimizden geldiği kadarıyla çıkıyoruz aslında ayy normalde çok sakin bi insan ama inşallh askerlik psikolojisi onu değiştirmez sağol canım benim inşallah her güzel olur biran önce kavuşursun nişanlına düğün haberini alırız sen nerdeydin il olarak yakın mıyız acaba :)

Hadi hayırlısı olsun canım üzme kendini ya of ya ..
Biter biteeer bak biz varız bütün gün lak lak yaparız bi bakarız akşam olmuş askerin aramış
Aminn inşallah kuzum arasın başka birşey istemiyorum iyi ki de varsınız :KK19::KK19: :KK68::KK68:

KIZLARR
Ayy bu süper bi haber canımmm ne güzel işteee yakın olucaksınız inşallahh:KK68::KK68:

kesin degil tabi onu arastiriyorum ama cok heveslendim insallah yalan olmaz

Back