• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

kız panik yapma inşallah arar. olmadı tekrar ararsın askeriyeyi
aradi ya meğersem bugun bos değilmiş calisiyomus sonrada yemek yemis dus almis. ama insan 7demi arar ya hafta ici bile oglen bilemedin 4 5 gibi arar muhakkak pazar pazar aramayinca cok korktum ama fircayida kaydim bi güzel:KK51::KK51:

bu saat oldu 1 kere bile aramadi yuregim hop hop cok korkuyorum merak ediyorum. Ben aradim cagirttim bulamamislar belki duş aliyodur dediler. 1 saat içinde aramazsa meraktan ölcem sanırım :KK42::KK42::KK42:

Canm nasıl arayabılıyoruz ? bızı aradıgı nmaradan mı arıyoruxz ? bıde saat kacta aramak gerek acaba

Canm nasıl arayabılıyoruz ? bızı aradıgı nmaradan mı arıyoruxz ? bıde saat kacta aramak gerek acaba
canim valla internete yazdim giresun il jandarma diye ordacikan numarayi aradim. bizi aradigi numaralar ankesorlu telefonun numarasi acarlar mi kim bilir acsalarda orda acan herhangi bi askere soylemem ben bi kere oyle oldu neyse ddm kapattim.

canim valla internete yazdim giresun il jandarma diye ordacikan numarayi aradim. bizi aradigi numaralar ankesorlu telefonun numarasi acarlar mi kim bilir acsalarda orda acan herhangi bi askere soylemem ben bi kere oyle oldu neyse ddm kapattim.

Anladım canm dogru .. Benıde gunde 2 kez arıo smdlk ama tabı 3 4 dakıka anca konusuyoruz.. senın erkek arkadasn nerdeydı canm

Giitttii tabii of düşünmemeye çalışıyorum.. Sen nasılsınn istanbula geldi mi sevdiceğiin

yok tatlım su an antalyada persmbe gunu gttı ıste .. gttgnden berı kendımı alısverıse adadım :)) Gunde 2 kez arıyor canm ama cok kısa konusuyrz 2 3 dak anca.. Alısmaya calısıyor ıste . 9 ocakta yemın torenı olacakmıs 1 gun gelecek o ara gorecem bı oradan ıstanbula .. senın erkek arkadasın nasıl rahat mı yerı

Bende sevindim vallahi :) benimki jandarma olarak gidiyo şimdilik merkez dedi ama hani sonradan dağıtım oluyormus sanırım koylere, değişebilir dedi. Açıkcası pek bi fikrim de yok. Senin sevdiğin nereye gidiyo tam olarak belli mi?

Benm ki de jandarma tim canım simdi merkeze gidecekler ve orda kura cekiceklermis o şekilde dagilicaklarmis

aradi ya meğersem bugun bos değilmiş calisiyomus sonrada yemek yemis dus almis. ama insan 7demi arar ya hafta ici bile oglen bilemedin 4 5 gibi arar muhakkak pazar pazar aramayinca cok korktum ama fircayida kaydim bi güzel:KK51::KK51:
benimkide bugun işi olduğu için anca akşam görüşebildk:)) sevindim canımm sonunda konuşabilmenize

Canm aslında haftasonu cok yogundum farkedemedm bıde aradı ama ben sesınden kotu oldugunu anladım askerlık sonucta ıste :KK43:( senın erkek arkadasn ıstanbuldaydı dımı canm nasıl arayabılıyormu rahat
evet istanbulda canım telefonu soktuğu için rahatız ama topkapı sarayına geçince telefon kesinlikle yasakmış bizde orda zorlancaz

benimkide bugun işi olduğu için anca akşam görüşebildk:)) sevindim canımm sonunda konuşabilmenize

evet istanbulda canım telefonu soktuğu için rahatız ama topkapı sarayına geçince telefon kesinlikle yasakmış bizde orda zorlancaz

Benımkıde ıns sokabılır telefonu bakalım ıstanbul nasl gececek :) ıstanbula yanına gtmeyı duusnuyorum ama ıns

yok tatlım su an antalyada persmbe gunu gttı ıste .. gttgnden berı kendımı alısverıse adadım :)) Gunde 2 kez arıyor canm ama cok kısa konusuyrz 2 3 dak anca.. Alısmaya calısıyor ıste . 9 ocakta yemın torenı olacakmıs 1 gun gelecek o ara gorecem bı oradan ıstanbula .. senın erkek arkadasın nasıl rahat mı yerı
Ayyy o daha yeni mi gitti kızzz:KK14: Eheheh alışır bence daha uzun arıycaktır ileriki günlerdee. Urfa'da 48 günümüz kaldı bizim dee:)

Back