Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy cidden mi ben söyliyim askerime canım çok mutlu ettin beni varyapanzehir121 canım ben dün askermşe konuşurken sizin durumu sordm dediki acemi birliğinde askerlik uzatamazlar usta birliği belli olduğu andan itibaren oranın askeri değildir. Eğer komutanla gıcık giderlerse komutan da kıllığına usta birliğine yollarsa ceza dosyasını o zaman yer ceza kesn olrk uzar dedi
Benimki öyle söyledi canm,acemi birlik de askerlik uzamaz dedi. Komutanının insafına kalır o dosya yollamak da eğer iyiyse komutanla genelde yollamazlar eğer ters gidiyolarsa yollar dedi,yollasa da usta da hemen ceza vermezler dedi. Sen dua et canm inş.olmaz öyle bir şeyAyyyy cidden mi ben söyliyim askerime canım çok mutlu ettin beni varya![]()
Inşallah canım benim ya çok saol yine deBenimki öyle söyledi canm,acemi birlik de askerlik uzamaz dedi. Komutanının insafına kalır o dosya yollamak da eğer iyiyse komutanla genelde yollamazlar eğer ters gidiyolarsa yollar dedi,yollasa da usta da hemen ceza vermezler dedi. Sen dua et canm inş.olmaz öyle bir şey
sağol canım sana da geçmiş olsun dikkat etmek lazım vallaeferva çok geçmiş olsun canım ya iyi allah korumuş valla banada geçen gün geri geri gelen araba çarptı neyseki dengemi kaybedip düşmedimde altında kalmadım
olur olur gözün aydın canımmm neler hazırladın bakim kocişine??BUGÜN AKŞAM OLURMU ACABA![]()
iiyim tatlım sen nasılsınn ? :) Çalışıyorum da k bakma geç yazıorum bazen ..Günaydın canim nasılsın![]()
Ahhhh ne güzelll kavuşuyorsunn nihayett :) :)BUGÜN AKŞAM OLURMU ACABA![]()
Ahhhh ne güzelll kavuşuyorsunn nihayett :) :)
olur olur gözün aydın canımmm neler hazırladın bakim kocişine??![]()
iiyim tatlım sen nasılsınn ? :) Çalışıyorum da k bakma geç yazıorum bazen ..
Ona şükür canım benim ne güzel 2 günnn boyu birliktesiniz :) Ben de iiyim tatlım nolsun bidahaki yanına gideceğim günü bekliyorum 4 gözle :)Valla sorma canım nihayet 1.5 ay sonra :) 2 güncük ama olsun şükür edelim ...sen nasılsın kzuuzm..
Ona şükür canım benim ne güzel 2 günnn boyu birliktesiniz :) Ben de iiyim tatlım nolsun bidahaki yanına gideceğim günü bekliyorum 4 gözle :)
Ah canimmmm sen de cook bekledin kuzum benim sonunda kavusuyosunnnhep böyle neşe ile huzurla aşkla sevgi ile geçsin ömrümüz canım beklemek güzel beklenen kişi değerli olduğu için daha bir gzüel Aman ALLAHIM neler yazdırıyor bu özlem bana coştum kızlar tutmayın beni bugün...yar yar içimde ne fırtılar koptu sensiz ahhhh bir görseydin sen bile şaşrdın buna :) Allahımmmmm:)
Bakkk işte ne güzel canım benimmm böle duyguları tatmak ... :) Askerliğin kötü yönleri kadar güzel yönleri de var :)hep böyle neşe ile huzurla aşkla sevgi ile geçsin ömrümüz canım beklemek güzel beklenen kişi değerli olduğu için daha bir gzüel Aman ALLAHIM neler yazdırıyor bu özlem bana coştum kızlar tutmayın beni bugün...yar yar içimde ne fırtılar koptu sensiz ahhhh bir görseydin sen bile şaşrdın buna :) Allahımmmmm:)