• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

kuzumm benım her birlikte var onlardann hiç sıkma komutanlar zatn onları biliyor hiç bişey yapamazlar hiç doldurma kafanı bunlarla..ayrıca orda sadece kesikler yok turlü türlü insanlar var elbet sorun yasayacaktır adapte olma sorunu vs. zaten bu yuzden sabrı sakin olmayıda ogrenıyorlar orda.
ayy nida vallahi terapi gibisin canım ya:KK68:

evet canım zaten izin olsaydı da çıkmasını istemezdim ben korkuyorum çünkü bi yandan da onların da hava almaya ihtiyacı var ama ne yapalım mecbur
canım benimki face bile açtırmıyor diyorum bi senin karın mı var dünyada yani ne olacak ama adam kıskanç işte:KK53:

Kızlar Günaydın benim. Moralim bozuk sevgilim kavga etmiş yumruk falan girismis badisine Allahım biliyordum kaç kere söz verdirttim kimseyle kavga etme diye biliyorum çünkü böyle olacağını .. zaten başımiza ne gelirse bu sinirinden geliyor ve sonuç olarak askerliği yedi gün uzamis :cry: neymiş çocuk beni ima ederek küfür etmiş allahım diyorum sinirle herkes hersey söyler neden böyle yapiyosun herkes yerini bilicek diyo :cry: offf :cry:

Kızlar Günaydın benim. Moralim bozuk sevgilim kavga etmiş yumruk falan girismis badisine Allahım biliyordum kaç kere söz verdirttim kimseyle kavga etme diye biliyorum çünkü böyle olacağını .. zaten başımiza ne gelirse bu sinirinden geliyor ve sonuç olarak askerliği yedi gün uzamis :cry: neymiş çocuk beni ima ederek küfür etmiş allahım diyorum sinirle herkes hersey söyler neden böyle yapiyosun herkes yerini bilicek diyo :cry: offf :cry:
ayy canım ya üzülme erkekler işte zayıf noktalarıyla ilgili bi damarına bastığın zaman dur diyemiyorlar kendilerine o arkadaşı haketmiş aslında ama olan size olmuş:( üzülme canım 7 gün fazla değil yine o da kendini tutmayı öğrenmiş olur böylece

ayy canım ya üzülme erkekler işte zayıf noktalarıyla ilgili bi damarına bastığın zaman dur diyemiyorlar kendilerine o arkadaşı haketmiş aslında ama olan size olmuş:KK43: üzülme canım 7 gün fazla değil yine o da kendini tutmayı öğrenmiş olur böylece
Yok canim usta ya gidelim yine dovucem onu diyo ya diyorum saçmalama .. sana ne yaparsa yapsın hiç bir şey bu yaptığın davranışı haklı çıkarmaz ayrıca burda seni bekleyenleride uzmene sebep olamaz dedim .. öf tamam diyo belki yazmazlar ben hallederim diyo .. sanki okul orası Askeriye orası ya

Kızlar Günaydın be
nim. Moralim bozuk sevgilim kavga etmiş yumruk falan girismis badisine Allahım biliyordum kaç kere söz verdirttim kimseyle kavga etme diye biliyorum çünkü böyle olacağını .. zaten başımiza ne gelirse bu sinirinden geliyor ve sonuç olarak askerliği yedi gün uzamis :cry: neymiş çocuk beni ima ederek küfür etmiş allahım diyorum sinirle herkes hersey söyler neden böyle yapiyosun herkes yerini bilicek diyo :cry: offf :cry:

Aaa canım benim ya keşke kavga etmeseydi.. Biraz sinirlerine hakim olması lazım ama öğrenmesi gerek bunu.Olan size oldu bak hiç yoktan bi hafta daha şafak sayıcaksınız o_Oo_O göze batmamaya çalışsın bundan sonra yoksa zorlanır orda.

kötü olmuş canım ya sinirlerine hakim olması gerekir yoksa daha da zorlanır. umarım bir daha böyle bir olay bir daha olmaz

Aaa canım benim ya keşke kavga etmeseydi.. Biraz sinirlerine hakim olması lazım ama öğrenmesi gerek bunu.Olan size oldu bak hiç yoktan bi hafta daha şafak sayıcaksınız o_Oo_O göze batmamaya çalışsın bundan sonra yoksa zorlanır orda.
Inşallah öğrenir kuzum ya çünkü normal de dışarıda da öyle yani bi gün beraber gume gidicez ne diyim ki üzüldüm ama off o_O

kızlarr dogum gunu hediyem nasııl :KK68:

Eklentiler

• 1621884_676320145818915_179526858726103448_n.webp
    1621884_676320145818915_179526858726103448_n.webp
    86,6 KB · Görüntüleme: 73
canım bir anlık sinir öfke insanalara neler yaptırıyor ..kimbilir nasıl kışkırtıcı kelimeler kullandı ...7 günde geçer güzelim hiç sıkma canını ..inşallh birdaha olmaz canım...

Back