Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy nida vallahi terapi gibisin canım yakuzumm benım her birlikte var onlardann hiç sıkma komutanlar zatn onları biliyor hiç bişey yapamazlar hiç doldurma kafanı bunlarla..ayrıca orda sadece kesikler yok turlü türlü insanlar var elbet sorun yasayacaktır adapte olma sorunu vs. zaten bu yuzden sabrı sakin olmayıda ogrenıyorlar orda.
maşallah canım bu ne güzellikişteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:) :) :)
evet canım zaten izin olsaydı da çıkmasını istemezdim ben korkuyorum çünkü bi yandan da onların da hava almaya ihtiyacı var ama ne yapalım mecburaynen canim ama cikipta başlarına bisey gelmesindense cikmamalari dha hayirli bence![]()
maşallah canım bu ne güzellikben hala resim atmaya cesaret edemiyorum benimki görürse oyar diye
![]()
işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:) :) :)
canım benimki face bile açtırmıyor diyorum bi senin karın mı var dünyada yani ne olacak ama adam kıskanç işteevet canım zaten izin olsaydı da çıkmasını istemezdim ben korkuyorum çünkü bi yandan da onların da hava almaya ihtiyacı var ama ne yapalım mecbur
ayy canım ya üzülme erkekler işte zayıf noktalarıyla ilgili bi damarına bastığın zaman dur diyemiyorlar kendilerine o arkadaşı haketmiş aslında ama olan size olmuşKızlar Günaydın benim. Moralim bozuk sevgilim kavga etmiş yumruk falan girismis badisine Allahım biliyordum kaç kere söz verdirttim kimseyle kavga etme diye biliyorum çünkü böyle olacağını .. zaten başımiza ne gelirse bu sinirinden geliyor ve sonuç olarak askerliği yedi gün uzamisneymiş çocuk beni ima ederek küfür etmiş allahım diyorum sinirle herkes hersey söyler neden böyle yapiyosun herkes yerini bilicek diyo
offf
![]()
Yok canim usta ya gidelim yine dovucem onu diyo ya diyorum saçmalama .. sana ne yaparsa yapsın hiç bir şey bu yaptığın davranışı haklı çıkarmaz ayrıca burda seni bekleyenleride uzmene sebep olamaz dedim .. öf tamam diyo belki yazmazlar ben hallederim diyo .. sanki okul orası Askeriye orası yaayy canım ya üzülme erkekler işte zayıf noktalarıyla ilgili bi damarına bastığın zaman dur diyemiyorlar kendilerine o arkadaşı haketmiş aslında ama olan size olmuşüzülme canım 7 gün fazla değil yine o da kendini tutmayı öğrenmiş olur böylece
Kızlar Günaydın be
nim. Moralim bozuk sevgilim kavga etmiş yumruk falan girismis badisine Allahım biliyordum kaç kere söz verdirttim kimseyle kavga etme diye biliyorum çünkü böyle olacağını .. zaten başımiza ne gelirse bu sinirinden geliyor ve sonuç olarak askerliği yedi gün uzamisneymiş çocuk beni ima ederek küfür etmiş allahım diyorum sinirle herkes hersey söyler neden böyle yapiyosun herkes yerini bilicek diyo
offf
![]()
kötü olmuş canım ya sinirlerine hakim olması gerekir yoksa daha da zorlanır. umarım bir daha böyle bir olay bir daha olmazKızlar Günaydın benim. Moralim bozuk sevgilim kavga etmiş yumruk falan girismis badisine Allahım biliyordum kaç kere söz verdirttim kimseyle kavga etme diye biliyorum çünkü böyle olacağını .. zaten başımiza ne gelirse bu sinirinden geliyor ve sonuç olarak askerliği yedi gün uzamisneymiş çocuk beni ima ederek küfür etmiş allahım diyorum sinirle herkes hersey söyler neden böyle yapiyosun herkes yerini bilicek diyo
offf
![]()
Inşallah öğrenir kuzum ya çünkü normal de dışarıda da öyle yani bi gün beraber gume gidicez ne diyim ki üzüldüm ama offAaa canım benim ya keşke kavga etmeseydi.. Biraz sinirlerine hakim olması lazım ama öğrenmesi gerek bunu.Olan size oldu bak hiç yoktan bi hafta daha şafak sayıcaksınızgöze batmamaya çalışsın bundan sonra yoksa zorlanır orda.
Inşallah canim benim ya insan üzülüyor gerçektenkötü olmuş canım ya sinirlerine hakim olması gerekir yoksa daha da zorlanır. umarım bir daha böyle bir olay bir daha olmaz
:) gördüm geçirdim kuzum bildiğim için söylüyorum rahatla :)ayy nida vallahi terapi gibisin canım ya![]()
inşallah kuzum ya çok üzüldüm ciddenInşallah öğrenir kuzum ya çünkü normal de dışarıda da öyle yani bi gün beraber gume gidicez ne diyim ki üzüldüm ama off![]()
kızlarr dogum gunu hediyem nasııl![]()
gökhan yollamış kuzum haftaya bugn dogum gunum bu sabah kargo getirdicanım harika olmuş ...bayıldımm..nerde yaptırdın bunu ?