• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

İyiyim tatlım çok şükür sen nasılsın pek uğrayamadım bu aralar evdeydim bi kaç gün :) Askerim de iyi çok şükür canım arasın diye bekliyorum işte Ağrı ya gidicek biraz morali bozuldu ama napalım Rabbim hayırlısını nasip etsin bize o_O
Sen napıyosun nasılsın kuzum askerin nasıl bakayım
Iyiyim canım askerim de iyi usta yeri daha belli değil onu bekliyoruz .. olsun ağrı olsun hayırlısı olsun da

ahaha :KK45::KK45:

Van da benimkinin kuzeni var canım seninki oraya mı gidiyor
canımcım cmrtesi gitti :mad: ktm de kalıyormuş üç adama bir yatak fln düşüyormuş , çok kötüü .. bir hafta sonra dağıtım olcak ilçelere... aklım devamlı onda acemilikte bi kaç arkadaş vardı yarenlerimiz aynı yerdydi volkan aramasa onlardan haberini alıyordum ama van da kimsenin sevdiceği yok , çok arayamıyor aklım hep onda kalıyor o yüzden van yareni olanı arıyorum

Günaydın kızlar
Canlarım ilk sayfamızı güncelleyelim yeni yerleri yazalım ki ilk günlerde olduğu gibi bize yardımı olsun yazmadıklarımdan farkettikleriniz varsa söyler misiniz

canımcım cmrtesi gitti :mad: ktm de kalıyormuş üç adama bir yatak fln düşüyormuş , çok kötüü .. bir hafta sonra dağıtım olcak ilçelere... aklım devamlı onda acemilikte bi kaç arkadaş vardı yarenlerimiz aynı yerdydi volkan aramasa onlardan haberini alıyordum ama van da kimsenin sevdiceği yok , çok arayamıyor aklım hep onda kalıyor o yüzden van yareni olanı arıyorum

hmm anladım canım kötüymüş ktm deki durum ama geneli de iyi değil ki sen sıkma canını o_O
dağıtımdan sonra rahat olur canım bi hafta sık dişini o_Oo_O
Kuzuuu ağrı mı çıktı nasıl bi yermiş araştırdınız mı inşallah rahattır ya arkadaşımın sözlüsü de kısa dönem ustada ağrıya gitti. Ama sana uzak olmasına çok üzüldüm canım ya:KK43:
Dağıtım iznine gelecek mi

Bende kuzum ya ama napayım mecbur olunca birşey diyemiyor insan o_O araştırdım kuzum biraz iyi gibi duruyor ama belli de olmaz yani evet kuzu gelicek 1 hafta burda kalıcak :KK51:
seninki nasıl sen nasılsın ayrıca görüşmeyeli :KK15:

Aynen tatlışım ya iiyim sağol sen nasılsın .. dün benimkinin yanındaydımm ..şimdi yine özlemekle boğuşuyorum :) Sen naptın?
Bende iş başı yaptım canım napayım :) Ohh ne güzel canım inşallah bizde tez zamanda görüşürüz sevdiceklerimizle valla özlem çok fena ya :KK17:
Askerimin gelmesini bekliyorum bende napayım :KK22:

Günübirlik geldim canım .... kalmadım ... sabah 10.30 da aştideydim .. akşam 5 arabasıyla döndüm
Anladım canım , bak daha önceden de söyledim şimdi yine tekrarlayım geldiğinzde bende kalabilirsiniz.. evim müsait
Direk başlığa yazalım onu kuzu daha çok dikkat çeker :KK48::KK48::KK48::KK48:
hahhaaa , lunna gerçekten volkan kötü durumda iki günde bunalıma girdi , ktm den bi kurtulsaydı ..

Bende kuzum ya ama napayım mecbur olunca birşey diyemiyor insan o_O araştırdım kuzum biraz iyi gibi duruyor ama belli de olmaz yani evet kuzu gelicek 1 hafta burda kalıcak :KK51:
seninki nasıl sen nasılsın ayrıca görüşmeyeli :KK15:
Zaten her zaman diyoruz önemli olan şehri değil birliği. Çok iyi bi yerde olsa bile komutanları diğer askerler hayatı zehir edebiliyor. İnşallah rahat eder orada canım.
Bende iyiym tatlım ne olsun uykumu açamadım daha. Askerimde telefon soktu içeriye mesajlaşabiliyoruz :KK68::KK68:
Sen bugün başladın dimi işe adresi verde hayırlı olsun çiçeği göndereyim havan olsun:cool::cool:

Anladım canım , bak daha önceden de söyledim şimdi yine tekrarlayım geldiğinzde bende kalabilirsiniz.. evim müsait

hahhaaa , lunna gerçekten volkan kötü durumda iki günde bunalıma girdi , ktm den bi kurtulsaydı ..
Belki yazmışsındır ama tekrar sorayım ne zaman olacak dağıtımı bebeğim.
O kadarda nazlamayın askerlerinizi azcık sıkıntı çeksinler olacak o kadar:KK20:
Ama işte yürek dayanmıyor dimi inşallah gittiği yer çok çok çok rahat olur kuzum

Belki yazmışsındır ama tekrar sorayım ne zaman olacak dağıtımı bebeğim.
O kadarda nazlamayın askerlerinizi azcık sıkıntı çeksinler olacak o kadar:KK20:
Ama işte yürek dayanmıyor dimi inşallah gittiği yer çok çok çok rahat olur kuzum
kuzum ne nazlaması ... üç tane 25-30 yaşlarındaki adamı aynı yatakta yatırıyorlar, sabah koğuşu kitleyip akşam altıya kadar açmıyorlar boş olduklarında bile dışarda (van gibi soğuk bir yer ) bekletiyorlar .. ve yarim hala ben iyim merak etme diyor .. ne dieceğimi bilemiyorum, onunla konuşurken nefesim kesiliyor :KK43:

Bende iş başı yaptım canım napayım :) Ohh ne güzel canım inşallah bizde tez zamanda görüşürüz sevdiceklerimizle valla özlem çok fena ya :KK17:
Askerimin gelmesini bekliyorum bende napayım :KK22:

İnşallah canım benimm :) Sorma iş başı olayı da çok can sıkıcı .. özlem yetmiormuş gibi :)

Çook sağol tatlım benim bunu bilmek çok güzel :)

kuzum ne nazlaması ... üç tane 25-30 yaşlarındaki adamı aynı yatakta yatırıyorlar, sabah koğuşu kitleyip akşam altıya kadar açmıyorlar boş olduklarında bile dışarda (van gibi soğuk bir yer ) bekletiyorlar .. ve yarim hala ben iyim merak etme diyor .. ne dieceğimi bilemiyorum, onunla konuşurken nefesim kesiliyor :KK43:
Allah yardımcıları olsun canım benim çok zor :( o koğuş kitleme kuralı bencede çok saçma... bizimkinin komutanı insaflıymış Allahtan yemekhanede çalışanlara izin veriyormuş koğuşta dinlenmelerine ... çünkü kahvaltıyı hazırladıkları için 4.30 kalkıyormuş :(

Back