- 1 Mart 2013
- 2.610
- 295
- 173
yokk bebeğim bana van lazım![]()
ahaha

Van da benimkinin kuzeni var canım seninki oraya mı gidiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yokk bebeğim bana van lazım![]()
Iyiyim canım askerim de iyi usta yeri daha belli değil onu bekliyoruz .. olsun ağrı olsun hayırlısı olsun daİyiyim tatlım çok şükür sen nasılsın pek uğrayamadım bu aralar evdeydim bi kaç gün :) Askerim de iyi çok şükür canım arasın diye bekliyorum işte Ağrı ya gidicek biraz morali bozuldu ama napalım Rabbim hayırlısını nasip etsin bize
Sen napıyosun nasılsın kuzum askerin nasıl bakayım
Aynen tatlım biz de öyle diyoruz artık napalım olduğu kadar herşey :)Iyiyim canım askerim de iyi usta yeri daha belli değil onu bekliyoruz .. olsun ağrı olsun hayırlısı olsun da
canımcım cmrtesi gittiahaha
Van da benimkinin kuzeni var canım seninki oraya mı gidiyor
Kuzuuu ağrı mı çıktı nasıl bi yermiş araştırdınız mı inşallah rahattır ya arkadaşımın sözlüsü de kısa dönem ustada ağrıya gitti. Ama sana uzak olmasına çok üzüldüm canım yaAğrı var olur mu canım![]()
Günübirlik geldim canım .... kalmadım ... sabah 10.30 da aştideydim .. akşam 5 arabasıyla döndümbujum sen günü birlik mi geldin canım, kalmadın mı burda
Aynen tatlışım ya iiyim sağol sen nasılsın .. dün benimkinin yanındaydımm ..şimdi yine özlemekle boğuşuyorum :) Sen naptın?Bujummm napıyosun nasılsın kuzummm görüşemedik bayadır yaa![]()
çok iyi olur bebişim VAN YARENİ aranmaktadır die de bi not ekle hattaGünaydın kızlar
Canlarım ilk sayfamızı güncelleyelim yeni yerleri yazalım ki ilk günlerde olduğu gibi bize yardımı olsun yazmadıklarımdan farkettikleriniz varsa söyler misiniz
canımcım cmrtesi gittiktm de kalıyormuş üç adama bir yatak fln düşüyormuş , çok kötüü .. bir hafta sonra dağıtım olcak ilçelere... aklım devamlı onda acemilikte bi kaç arkadaş vardı yarenlerimiz aynı yerdydi volkan aramasa onlardan haberini alıyordum ama van da kimsenin sevdiceği yok , çok arayamıyor aklım hep onda kalıyor o yüzden van yareni olanı arıyorum
Kuzuuu ağrı mı çıktı nasıl bi yermiş araştırdınız mı inşallah rahattır ya arkadaşımın sözlüsü de kısa dönem ustada ağrıya gitti. Ama sana uzak olmasına çok üzüldüm canım ya
Dağıtım iznine gelecek mi
Direk başlığa yazalım onu kuzu daha çok dikkat çeker
Bende iş başı yaptım canım napayım :) Ohh ne güzel canım inşallah bizde tez zamanda görüşürüz sevdiceklerimizle valla özlem çok fena yaAynen tatlışım ya iiyim sağol sen nasılsın .. dün benimkinin yanındaydımm ..şimdi yine özlemekle boğuşuyorum :) Sen naptın?
Anladım canım , bak daha önceden de söyledim şimdi yine tekrarlayım geldiğinzde bende kalabilirsiniz.. evim müsaitGünübirlik geldim canım .... kalmadım ... sabah 10.30 da aştideydim .. akşam 5 arabasıyla döndüm
hahhaaa , lunna gerçekten volkan kötü durumda iki günde bunalıma girdi , ktm den bi kurtulsaydı ..Direk başlığa yazalım onu kuzu daha çok dikkat çeker![]()
Zaten her zaman diyoruz önemli olan şehri değil birliği. Çok iyi bi yerde olsa bile komutanları diğer askerler hayatı zehir edebiliyor. İnşallah rahat eder orada canım.Bende kuzum ya ama napayım mecbur olunca birşey diyemiyor insanaraştırdım kuzum biraz iyi gibi duruyor ama belli de olmaz yani evet kuzu gelicek 1 hafta burda kalıcak
seninki nasıl sen nasılsın ayrıca görüşmeyeli![]()
Belki yazmışsındır ama tekrar sorayım ne zaman olacak dağıtımı bebeğim.Anladım canım , bak daha önceden de söyledim şimdi yine tekrarlayım geldiğinzde bende kalabilirsiniz.. evim müsait
hahhaaa , lunna gerçekten volkan kötü durumda iki günde bunalıma girdi , ktm den bi kurtulsaydı ..
İNAN ZAMAN NASIL GEÇİYOR ANLAMIYORSUN ÇOK ZOR YA ÇOKahh kuuzm yapma böyle diyicem ama benimde canım 18 geleicek gün aklıp gidecekhayırlıısı napalım canım ...üzme kendini ...
kuzum ne nazlaması ... üç tane 25-30 yaşlarındaki adamı aynı yatakta yatırıyorlar, sabah koğuşu kitleyip akşam altıya kadar açmıyorlar boş olduklarında bile dışarda (van gibi soğuk bir yer ) bekletiyorlar .. ve yarim hala ben iyim merak etme diyor .. ne dieceğimi bilemiyorum, onunla konuşurken nefesim kesiliyorBelki yazmışsındır ama tekrar sorayım ne zaman olacak dağıtımı bebeğim.
O kadarda nazlamayın askerlerinizi azcık sıkıntı çeksinler olacak o kadar
Ama işte yürek dayanmıyor dimi inşallah gittiği yer çok çok çok rahat olur kuzum
Bende iş başı yaptım canım napayım :) Ohh ne güzel canım inşallah bizde tez zamanda görüşürüz sevdiceklerimizle valla özlem çok fena ya
Askerimin gelmesini bekliyorum bende napayım![]()
Anladım canım , bak daha önceden de söyledim şimdi yine tekrarlayım geldiğinzde bende kalabilirsiniz.. evim müsait
Allah yardımcıları olsun canım benim çok zorkuzum ne nazlaması ... üç tane 25-30 yaşlarındaki adamı aynı yatakta yatırıyorlar, sabah koğuşu kitleyip akşam altıya kadar açmıyorlar boş olduklarında bile dışarda (van gibi soğuk bir yer ) bekletiyorlar .. ve yarim hala ben iyim merak etme diyor .. ne dieceğimi bilemiyorum, onunla konuşurken nefesim kesiliyor![]()