357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

kızlar ustalığın 2. haftasına girdik biz.. eşim resmen değişti bambaşka bi insan oldu gözünün ışığı gitmiş. aramızda resmen duvarlar vardı en son görüştüğümüzde..

çok şaşırdım çok üzüldüm.. eski halinden eser yok tam anlamıyla ne yaşadığını anlatmıyor ama çok zor ve katlanılmaz bi hal aldı bizim için askerlik.. 5 ay nasıl geçer nasıl biter bu çile bilmiyorum. aynı şehirdeyiz her pazar görmeye gidiyorum her gittiğimde onu biraz daha çökmüş halde buluyorum.. hele dün ki hali gözümün önünden gitmiyor.. en sevdiği şeyleri götürdüm bi parça yedi arkadaşlarıma da götüreyim dedi devam etmedi..

korkarım ki çıktığında bambaşka biri olacak..

Cok uzuldum canm neden öyle oldu acaba ya((( Nerede yapıyor askerlık bıde ne guzel aynı sehırdesınız

Ay supermıs canm nerede yapıyor askerlık

Cok uzuldum canm neden öyle oldu acaba ya((( Nerede yapıyor askerlık bıde ne guzel aynı sehırdesınız

kara harp okulunda harbiyelilerin çamaşır bulaşık yemek temizlik her türlü işini askerlere yaptırıyolarmış. çarşıları kitli evci çıkmasına izin yok. hiç tahmin ettiğimiz gibi olmadı..

Kuzum çok üzüldüm ya. Aslında şuan daha rahat olması gerekmez mi sonuçta usta birliğine geçti
Canım inşallah bu gelip geçici bir dönemdir kendini toplar eşin. Sende ona destek ol sakın trip atma güzelim. Rabbim sabır versin inşallah

Ay supermıs canm nerede yapıyor askerlık
İzmir Gaziemir meydan harekat canım :)

Ohhh darısı bızım basımıza :)

merak etme canım döndüğünde herşey yoluna girer, sen sıkma canını

bu günde bitti çok şükür. yoğunluktan bnde ancak girebildim. kızlar bu aralar benimde aşırı duygusallığım üstümde durup durup ağlayasım geliyor. özellikle onunla telde konuştuğumda tutamıyorum kendimi. onada belli etmemeye çalışıyorum üzülmesin diye... çok sulu gözlü bir kız oldum ben

yok sakaryadayım canım...insan ister istemez üzülüyor işteileriye doğru problem olur diye de korkuyorum...Sana da geçmiş olsun canım benimkiler dee grip şu an

van a gidilir mi kız sabredecez hepimiz yapacak birşey yok benimki mardinde 2 ay durup izin kullanırım sonra tamamlar gelirim diyor sizde öyle yaparsınız

Ayy Allah korusun canım ya İnşallah bir sorun yoktur...Belki hastadır yorgundur ondan öyledir..Askerlik adamı değiştiriyor diyorlar bende en çok bundan korkuyorum...

Selam kızlar dün gece askerimi usta birliğine uğurlayıp bugün iş başı yaptım
Nasılsınız ben yokken neler oldu önemli gelişmeleri özet alabilir miyim
lunnaaa hosgeldin canım benim ozlettin kendinii askerin iyi yere gitmiş sanirsam çok sevindim umarım zaman ikinizede suuu gibi geçer çok ihmal etme bizide

Ayy Allah korusun canım ya İnşallah bir sorun yoktur...Belki hastadır yorgundur ondan öyledir..Askerlik adamı değiştiriyor diyorlar bende en çok bundan korkuyorum...
Bi türlü yazamadım .. oğlun için çok geçmiş olsun ya küçük kiyamam Allah şifa versin iyi olur insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…