kızlar ustalığın 2. haftasına girdik biz.. eşim resmen değişti bambaşka bi insan oldu gözünün ışığı gitmiş. aramızda resmen duvarlar vardı en son görüştüğümüzde..
çok şaşırdım çok üzüldüm.. eski halinden eser yok tam anlamıyla ne yaşadığını anlatmıyor ama çok zor ve katlanılmaz bi hal aldı bizim için askerlik.. 5 ay nasıl geçer nasıl biter bu çile bilmiyorum. aynı şehirdeyiz her pazar görmeye gidiyorum her gittiğimde onu biraz daha çökmüş halde buluyorum.. hele dün ki hali gözümün önünden gitmiyor.. en sevdiği şeyleri götürdüm bi parça yedi arkadaşlarıma da götüreyim dedi devam etmedi..
korkarım ki çıktığında bambaşka biri olacak..
Canlarımmmm mutluluktan havalardayım şuan
Nişanlım aradı komutan gittiği gibi Türkiyenin en rahat yerine hoş geldin demiş. Komutanların hepsi çok iyiymiş biri de bizim buralıymış hatta nişanlımla aynı mahallede oturmuşlar ama birbirlerini tanımıyolar. İki komutan şakalaşmış nişanlımla biri gel benim postam ol diyomuş diğeri yok yok ben onu yazıcım yapıcam diyomuş. Koğuşu 8 kişiymiş hepsi kısa dönemmiş. Nişanlım gittiğinde biri yatağını yapmış diğeri çay getirmiş çok iyi karşılaşmışlar. Termal içlik almıştık valizden çıkarttırmamışlar napıcaksın onları dışarı çıkmıycaksın ki sen demişler. Hiç nöbetleri olamayacakmış. Orada en ufak kavga çıkaran biri olursa anında başka yere sürüyolarmış sorunlu kimseyi tutmuyolarmış orada
Allahımmm ya inanamıyorum ağzım kulaklarımda dolaşıyorum
kızlar aslında bugün ben çok mutsuzumoğluşumu ürolojiye götürdüm yumurtalıkları kesede değildi doktor kesin ameliyat diyor
bi meslektaş daha :) ay bu forum sırf anaokulu ogretmenleryle dolu:)
Cok uzuldum canm neden öyle oldu acaba ya((( Nerede yapıyor askerlık bıde ne guzel aynı sehırdesınız
Kuzum çok üzüldüm ya. Aslında şuan daha rahat olması gerekmez mi sonuçta usta birliğine geçtikızlar ustalığın 2. haftasına girdik biz.. eşim resmen değişti bambaşka bi insan oldu gözünün ışığı gitmiş. aramızda resmen duvarlar vardı en son görüştüğümüzde..
çok şaşırdım çok üzüldüm.. eski halinden eser yok tam anlamıyla ne yaşadığını anlatmıyor ama çok zor ve katlanılmaz bi hal aldı bizim için askerlik.. 5 ay nasıl geçer nasıl biter bu çile bilmiyorum. aynı şehirdeyiz her pazar görmeye gidiyorum her gittiğimde onu biraz daha çökmüş halde buluyorum.. hele dün ki hali gözümün önünden gitmiyor.. en sevdiği şeyleri götürdüm bi parça yedi arkadaşlarıma da götüreyim dedi devam etmedi..
İzmir Gaziemir meydan harekat canım :)Ay supermıs canm nerede yapıyor askerlık
kara harp okulundaharbiyelilerin çamaşır bulaşık yemek temizlik her türlü işini askerlere yaptırıyolarmış. çarşıları kitli evci çıkmasına izin yok. hiç tahmin ettiğimiz gibi olmadı..
Kuzum çok üzüldüm ya. Aslında şuan daha rahat olması gerekmez mi sonuçta usta birliğine geçti
Canım inşallah bu gelip geçici bir dönemdir kendini toplar eşin. Sende ona destek ol sakın trip atma güzelim. Rabbim sabır versin inşallah
İzmir Gaziemir meydan harekat canım :)
Amiiiiiiiin bebeğim :) :)Ohhh darısı bızım basımıza :)
merak etme canım döndüğünde herşey yoluna girer, sen sıkma canınıkızlar ustalığın 2. haftasına girdik biz.. eşim resmen değişti bambaşka bi insan oldu gözünün ışığı gitmiş. aramızda resmen duvarlar vardı en son görüştüğümüzde..
yok sakaryadayım canım...insan ister istemez üzülüyor iştesıkma canını kuumz Allhım acil şifalar versin ..yavrun tez zamanda iyleşsin ..çok zor gerçeketen anne olduğum için anlıyorum benim yavrumda bugün hasta okula gitmedi..dün acile götürdük çocuk olunca çok zor ..ama beterin beteri var kuzum yinede buna şükredelim ne hastalılarvar ..amaliyat olsun tez zamanad iyleşşsin yawrun hem yaşıda küçük farkına varmaz bazı olayların...ankaradamıydın sen kzuuzm
van a gidilir mi kız sabredecez hepimiz yapacak birşey yok benimki mardinde 2 ay durup izin kullanırım sonra tamamlar gelirim diyor sizde öyle yaparsınızevet canım küçük bi yer gezebileceğin çok yeri yok, cmrt pazar heryer asker kaynıyordu açıkcası volkan gündüzleri pek dışarı çıkarmadı akşam bi kaç saat dolaştık o kadar, kastamonu yakındı gidip görebildim bakalım van'a gittiğinde napcam , çok uzak hadi uzak oluşunuda geçtim doğu olduğu için o taraflara gitmeye korkarım , nolcak zamn nasıl geçcek hiç bilmiyorum
sağol canım bu konu sarstı bugün beni resmen yemeği bile yaktım anla yaniCanımmm çoook geçmiş olsuunn Allah acil şifalar versin inşallah
sağol canım...Gcemıs olsun canm(
Ayy Allah korusun canım ya İnşallah bir sorun yoktur...Belki hastadır yorgundur ondan öyledir..Askerlik adamı değiştiriyor diyorlar bende en çok bundan korkuyorum...kızlar ustalığın 2. haftasına girdik biz.. eşim resmen değişti bambaşka bi insan oldu gözünün ışığı gitmiş. aramızda resmen duvarlar vardı en son görüştüğümüzde..
lunnaaa hosgeldin canım benim ozlettin kendiniiSelam kızlar dün gece askerimi usta birliğine uğurlayıp bugün iş başı yaptım
Nasılsınız ben yokken neler oldu önemli gelişmeleri özet alabilir miyim
Bi türlü yazamadım .. oğlun için çok geçmiş olsun ya küçük kiyamam Allah şifa versin iyi olur insallahhhAyy Allah korusun canım ya İnşallah bir sorun yoktur...Belki hastadır yorgundur ondan öyledir..Askerlik adamı değiştiriyor diyorlar bende en çok bundan korkuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?