• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

günaydın yarenler nasılsınız :) cuma akşamı 5-6 gibi kastamonudydım, askeriye ye gittim saat 9 da yarimle çıktık pazar akşamına kadar beraberdik zamnın nasıl geçtiğini anlamadım ,doyamadım sevdiğime :KK43: neyse güzel bi haftasonuydu kısacası , kızlar size söylemeden edemycm 3 gün boyunca askeriyeyi, çarşı izinlerini vs. vs. herşeylerini gördüm , ve emin olun tüm samimiyetimle söylüyorum onlar değil asıl askerliği yapan bizleriz onların keyfi yerinde hiç canınızı sıkmayın...
Canım evci iznine mi çıktı sevdiğin?

tatlım cuma günü gittim pazar günü döndüm ankaraya, başta evci izni için almıştı ama sonradan denetim var ailenden biri gelmeden çıkamazsın dedi komutanı , volkanda nişanlım geldi onu yalnız bırakamam fln die anlatınca tmm izinden iki gün kullan o zamn dedi öylelikle çıkabildi.
Nası yanii ailesinden biri olmadan mı çıkıcaktı evci izninee:KK57:

ayy ne güzel eminim bu çok iyi gelmiştir sana , eee sevdiceğin izni kullandı bitirdi o zamn öyle mi
İyi geldi tabi gelmez mi sıkı sıkı sarılabildim özlediğim elini tutabildim ama yine gitti işte :KK42:
Kuzum haftasonu evci izni kullandı pazartesi dağıtıma ayrıldı 2 günde yol izni vardı izninden 5 gün kullanmış oldu daha 5 gün izni var

Tatlımm hoşgeldinn seninki iznini şimdi mi kullandı ondan mı yoktun .. hoşgeldinn özledikkk :)
Evet bebeğim ondan yoktum
Bende sizi çok özledim kiiii :KK19:
Nasılsın bakalım kuzum
Kızlar ben yokken neler oldu anlatsanıza bi değişiklik var mı simge ne yaptı

Evet bebeğim ondan yoktum
Bende sizi çok özledim kiiii :KK19:
Nasılsın bakalım kuzum
Kızlar ben yokken neler oldu anlatsanıza bi değişiklik var mı simge ne yaptı

Barışmış onlar canım sıkıntı yok :)

Eee şimdik izin hakkı bittimi izin kullanmayacakmı bi daha :/

Valla benimki de yemin töreninden sonra burdaydı 3 gün görüştük canım ama izin kullanmadı ...2 ye bölüp kullanmayı düşünüyor ... 7 gününü bu ay sonunda kullanacak inşallah diğer 6 günü de şubatta kullanmayı düşünüyor ... Telefon soktu hep mesajlaşıyoruz şükür çok rahatız artık :)

evet şart diyor oğlum 3 yaşında daha önce de götürmüştüm hareketli yumurtalık teşisi koymuşlardı yumurtalıkları banyodan sonra ateşliyken keseye iner demişlerdi ama ben keseye hiç inmediğini farkettim o yuzden bugün ürolojiye gittik doktor yukarıda yer yapmış dedi baya uğraştı keseye indiremedi kesin ameliyat olması gerekiyor ne kadar yukarıda kalırsa o kadar hasar görür dedi :KK43: nedir yavrumun başına gelenler bilmiyorum ki :KK43: tırnakları da soyuluyordu onu da gösterdim cildiye bölümüne yönlendirdiler ne kan testi ne başka birşey yapmadılar bakalım bu hafta yine doktordan doktora sürünecez öyle görünüyo :KK43: tam astımı bu sene rahatladı dedik bir sürü sorunlar çıktı :KK43:
Canımmm çoook geçmiş olsuunn Allah acil şifalar versin inşallah :(

Barışmış onlar canım sıkıntı yok :)

Eee şimdik izin hakkı bittimi izin kullanmayacakmı bi daha :/

Valla benimki de yemin töreninden sonra burdaydı 3 gün görüştük canım ama izin kullanmadı ...2 ye bölüp kullanmayı düşünüyor ... 7 gününü bu ay sonunda kullanacak inşallah diğer 6 günü de şubatta kullanmayı düşünüyor ... Telefon soktu hep mesajlaşıyoruz şükür çok rahatız artık :)
İyi hadi sorunlarını çözmelerine sevindim :KK68:
3 günde olsa insana ilaç gibi geliyor kuzum ya ama zaman nasıl geçti ne çabuk geldi gitti hiç anlamadım:cry:
Tatlım izninden 5 gün kullandı daha izni var 2 ay sonra tekrar gelmeyi düşünüyor
Benimki telefonunu dışarda bıraktı baştan bi nabız yoklayacak haftasonu çarşı izninde alacak telefonunu

İyi hadi sorunlarını çözmelerine sevindim :KK68:
3 günde olsa insana ilaç gibi geliyor kuzum ya ama zaman nasıl geçti ne çabuk geldi gitti hiç anlamadım:cry:
Tatlım izninden 5 gün kullandı daha izni var 2 ay sonra tekrar gelmeyi düşünüyor
Benimki telefonunu dışarda bıraktı baştan bi nabız yoklayacak haftasonu çarşı izninde alacak telefonunu
Aynen öle valla çok iyi geldi canım :)) 13 gün onun izni var ... bi iki sefer de ailesi evci iznine çıkaracak ...her ayda ben gidicem 1 sefer artık uzun ayrılık yok inşallah :)) Telefon cidden çok iyi oluyor ama sanki burdaymış gibi istediğinde ulaşabilmek gibisi yok watsap kullanmayı özlemişiz :D :)

Aynen öle valla çok iyi geldi canım :)) 13 gün onun izni var ... bi iki sefer de ailesi evci iznine çıkaracak ...her ayda ben gidicem 1 sefer artık uzun ayrılık yok inşallah :)) Telefon cidden çok iyi oluyor ama sanki burdaymış gibi istediğinde ulaşabilmek gibisi yok watsap kullanmayı özlemişiz :D :)
Oh ne güzel sık sık görüşeceksiniz. Benim öyle bi imkanım yok maalesef kuzum gittği yer 8-9 saat mesafede. Artık telefonla idare edeceğiz yapacak bişey yok:KK43:
Kuzum ustalığın ilk günü ne yapıyolarmış biliyomusun benimki 11 gibi teslim oldu aramadı sonra acaba ne yapıyodur

Oh ne güzel sık sık görüşeceksiniz. Benim öyle bi imkanım yok maalesef kuzum gittği yer 8-9 saat mesafede. Artık telefonla idare edeceğiz yapacak bişey yok:KK43:
Kuzum ustalığın ilk günü ne yapıyolarmış biliyomusun benimki 11 gibi teslim oldu aramadı sonra acaba ne yapıyodur
Hadi ya o kadar sürüyormu :( ... Olsun telefon soksun da en önemlisi o canım .. valla bizde bi değişiklik olmadı henüz çünkü görevleri yeni belli oluyor bu cuma gibi görevlerine başlayacaklar .... atış eğitimindelerdi geçtiğimiz hafta hep jandarma oldukları için

Hııııı anladım tatlım bende şaşırdım evci iznine nası çıkıcak diye.. Yaa keşke nişanlılarıda çıkartabilse evci iznineee ne güzel olurdu dimiii:KK51:
aynen yaa , güzel olurdu ama olmuo malesef hatta biz o gün komutanın birisiyle konuştuk 50 yaşında bekar abin gelse çıkartamaz ama 19 yaşındaki evli kardeşin çıkartır , bu evci izni öyle kolay deil die anlattı bize

Oh hadi hayırlı olsun canım :)) Nasıl bir iş peki napıcaksn ? :)) Son boş vakitlerinin tadını çıkart canım bol boll :))
istanbulda minopolis var canım çocuk şehri koskocaman bir çok marka şirket sponspor olmuş. İçeriyi şehir gibi dekore etmişler. novotel,haribo,best fm,ülker aklıma daha gelmeyen bı cok sirketin simulasyonlar var.. hastane var,itfaiye,polis,güzellik merkezi,bankacı vs vs. Cocuklar buraya gelip istediği meslek alanlarında çalışıyorlar meslegi icra ediyorlar:) karsılıgında minopolis paraları kazanıyorlar.. o paralardada hediye alıyorlar. benim işimde eğitim koçlugu canım herhangı bi istasyonda gelen cocuga işte işi göstermek eglendirmek :)

istanbulda minopolis var canım çocuk şehri koskocaman bir çok marka şirket sponspor olmuş. İçeriyi şehir gibi dekore etmişler. novotel,haribo,best fm,ülker aklıma daha gelmeyen bı cok sirketin simulasyonlar var.. hastane var,itfaiye,polis,güzellik merkezi,bankacı vs vs. Cocuklar buraya gelip istediği meslek alanlarında çalışıyorlar meslegi icra ediyorlar:) karsılıgında minopolis paraları kazanıyorlar.. o paralardada hediye alıyorlar. benim işimde eğitim koçlugu canım herhangı bi istasyonda gelen cocuga işte işi göstermek eglendirmek :)
Ayy ne güzel hem çalışıp hem eğleneceksin yani..inşallah çoook memnun kalırsın tatlım çok sevindim senin adına :))

Hadi ya o kadar sürüyormu :KK43: ... Olsun telefon soksun da en önemlisi o canım .. valla bizde bi değişiklik olmadı henüz çünkü görevleri yeni belli oluyor bu cuma gibi görevlerine başlayacaklar .... atış eğitimindelerdi geçtiğimiz hafta hep jandarma oldukları için
Canlarımmmm mutluluktan havalardayım şuan:KK73::KK73::KK73:
Nişanlım aradı komutan gittiği gibi Türkiyenin en rahat yerine hoş geldin demiş. Komutanların hepsi çok iyiymiş biri de bizim buralıymış hatta nişanlımla aynı mahallede oturmuşlar ama birbirlerini tanımıyolar. İki komutan şakalaşmış nişanlımla biri gel benim postam ol diyomuş diğeri yok yok ben onu yazıcım yapıcam diyomuş. Koğuşu 8 kişiymiş hepsi kısa dönemmiş. Nişanlım gittiğinde biri yatağını yapmış diğeri çay getirmiş çok iyi karşılaşmışlar. Termal içlik almıştık valizden çıkarttırmamışlar napıcaksın onları dışarı çıkmıycaksın ki sen demişler. Hiç nöbetleri olamayacakmış. Orada en ufak kavga çıkaran biri olursa anında başka yere sürüyolarmış sorunlu kimseyi tutmuyolarmış orada:D
Allahımmm ya inanamıyorum ağzım kulaklarımda dolaşıyorum:KK48::KK48:

Back
X