- 11 Kasım 2014
- 813
- 336
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ne gibi degisme oldu sormasi ayip ?kızlar ustalığın 2. haftasına girdik biz.. eşim resmen değişti bambaşka bi insan oldu gözünün ışığı gitmiş. aramızda resmen duvarlar vardı en son görüştüğümüzde..
çok şaşırdım çok üzüldüm.. eski halinden eser yok tam anlamıyla ne yaşadığını anlatmıyor ama çok zor ve katlanılmaz bi hal aldı bizim için askerlik.. 5 ay nasıl geçer nasıl biter bu çile bilmiyorum. aynı şehirdeyiz her pazar görmeye gidiyorum her gittiğimde onu biraz daha çökmüş halde buluyorum.. hele dün ki hali gözümün önünden gitmiyor.. en sevdiği şeyleri götürdüm bi parça yedi arkadaşlarıma da götüreyim dedi devam etmedi..
korkarım ki çıktığında bambaşka biri olacak..![]()
Ooo nidakusum çok güzeller sen baya baya gelin oluyosunnnnnbornoz takımı,yatak örtüsü gelinlik.. vs vs.. her kızın çeyizinde olan şeyler![]()
Hiiiiic guzel degiillbornoz takımı,yatak örtüsü gelinlik.. vs vs.. her kızın çeyizinde olan şeyler![]()
hiç yokmuşşş gibi geliyor hala bana biliyomusun balımOoo nidakusum çok güzeller sen baya baya gelin oluyosunnnnn
hahahahaHiiiiic guzel degiill(cok kiskandi). Allah guzellikle kullanmayi nasip etsin
![]()
Ayyyyy insallaaahhahahahasagol canım amiiin . Daha güzelleri senin olsun
![]()
basladınmı canımm çeyize?Ayyyyy insallaaah![]()
Canim ben daha cok kucuguuum subyanim benbasladınmı canımm çeyize?
Du gü n için ne dusunuyorsunuz peki canım benimhiç yokmuşşş gibi geliyor hala bana biliyomusun balımgerçi cok eksik var bakma kalabalık gorundugune.. Gökhan gelene kadar hızlandırıcaz insallah.. Oluyorumm evetttt
![]()
aa o nedemek kızCanim ben daha cok kucuguuum subyanim beninsallah allah banada nasip eder
1 sene sonra canım allah nasip ederse..Du gü n için ne dusunuyorsunuz peki canım benim
Inşallah kuzum1 sene sonra canım allah nasip ederse..![]()
sağol canım İnşallah bakalım başka doktorlara da gösterecem öyle hemen ameliyat ettirmek istemiyorum bir kaç doktor daha baksın ona göre hareket edecez artık...Bi türlü yazamadım .. oğlun için çok geçmiş olsun ya küçük kiyamam Allah şifa versin iyi olur insallahhh
ooooooooooooooooooo kız bunlar ne düğün yaklaştıkça birikir artık çeyizlerbornoz takımı,yatak örtüsü gelinlik.. vs vs.. her kızın çeyizinde olan şeyler![]()
teskkr ederm bebegm ınsallah o zamana kadarr eve sıgmayacak ceyizler :) canım bu arada ooglun için allahtan bol şifa diliyorum üzüldüm.. umarım bunları kısa suırede atlatırsınız..ooooooooooooooooooo kız bunlar ne düğün yaklaştıkça birikir artık çeyizler
güle güle kullan şekerimm :)
18 yasindayim ben canm var daha evlenmeme ama yinede her kizin hayali gercegini degistirmezaa o nedemek kızkaç yasındasın ki canıım
![]()
tabi kuzum ömür geçiyor valalhi.. cokta kucuk sayılmazsın ben 16 falan diceksin sandım sübyan flan dıyınce18 yasindayim ben canm var daha evlenmeme ama yinede her kizin hayali gercegini degistirmez![]()