Kizlaaar askimla konustum ben:):):) evci iznindeyken ictimaya falan gitmesine gerek yokmuuuus:):):)
selamm canım saol iyi olmaya çalışıyorummm , sen nasılsınselam kızlar
nasılsınız
Iyidir cnmmm hamdolsuuun:) sen nasilsin bakalim?selam kızlar
nasılsınız
aynen canm bende öyleyim iyi olmaya çallışorum işte.selamm canım saol iyi olmaya çalışıyorummm , sen nasılsın
bende daha iyiyim canm benm nasl oluyum işte.. askerlerimizden haber var mı bugünIyidir cnmmm hamdolsuuun:) sen nasilsin bakalim?
CANMM cok güzel bir haber bu hadi gözün aydınnn :) :)Kizlaaar askimla konustum ben:):):) evci iznindeyken ictimaya falan gitmesine gerek yokmuuuus:):):)
gelll canım birlikte gidelimmm :)Ay kizlar tunaydin artik hepinize :) su sinavlarim bitse de doya doya dertlesebilsem sizinleee yemin torenine gidecek olanlar cok sanslisiniz ya bende o gun sevdicegimin yaninda olmayi cok isterdim
bu arada benimkinden bugün hiç ses çıkmadı , sen konuşabildin migelll canım birlikte gidelimmm :)
gez canım gez kafan dağılır biraz açılrsın en azındanaynen canm bende öyleyim iyi olmaya çallışorum işte.
bugün tek başıma çarşıya cıkacağim
gezececğim dolaşacağım biraz
işlerimi halledecem belki iyi gelir :)
gez canım gez kafan dağılır biraz açılrsın en azından
yaa öff benim yarimde her sabah arardı ama bu sabah aramadı inş. yemekten sonra ararlarBenımkı aramadı dıcem ama genelde bu saatlerde arıyo:) hadı ınsallah arar :) cok ozledım artık ya
Sabah erken nobeti vardi canim aradi onda cok az konustuk sonra konusmadikbu arada benimkinden bugün hiç ses çıkmadı , sen konuşabildin mi
Aramadı malesf su saatten snrada zaten arayamaz ancak aksamyaa öff benim yarimde her sabah arardı ama bu sabah aramadı inş. yemekten sonra ararlar
Ohhh şükürrrr çok sevindm canımmmmm bende arayınca sorarım tekrar inşallah öledir de gelirler :):)Kizlaaar askimla konustum ben:):):) evci iznindeyken ictimaya falan gitmesine gerek yokmuuuus:):):)
Selam canımm hoşgeldinn nasılsın :) ?kızlarr merhabaa ben geldimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?