- 1 Ağustos 2009
- 7.068
- 1.033
- 198
- 35
İyiydim daha da iyi oldum canımm .Şimdi yarimle konuştumm çok şükür . Sen nasılsınSelam canımm hoşgeldinn nasılsın :) ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiydim daha da iyi oldum canımm .Şimdi yarimle konuştumm çok şükür . Sen nasılsınSelam canımm hoşgeldinn nasılsın :) ?
öyle aklında kalmıştır canım. güzelce dersni çalış kolay gelsinnBenimki sınavım var sanıp aramamış, annesine Periye söyle akşam ararım onu demiş. Gel de sinirlenme. Benim sınavım bugün yok ki. Yarın var. Bunu da günlüğe not ettim. Gelince hesabı sorulacak. Bende saf saf telefon bekliyorum. Neyse gidip ders çalışayım bu sinirle. :)
Canım benim baksana nasıl da düşünüyor seni. Sesini duyamadığın için üzülmen normal ama çok düşünceli bi sevgilin var :)Benimki sınavım var sanıp aramamış, annesine Periye söyle akşam ararım onu demiş. Gel de sinirlenme. Benim sınavım bugün yok ki. Yarın var. Bunu da günlüğe not ettim. Gelince hesabı sorulacak. Bende saf saf telefon bekliyorum. Neyse gidip ders çalışayım bu sinirle. :)
Neden gidemiyosun tam anlamadim kuzucum ama hayirlisi.. Nasip sonucta hersey..Canlarımmm bu sıralar pek sık yazamıyorum izne ayrılacağım için işlerim yoğun. Dün nişanlım sadece 1 kez aramıştı az önce aradı 10 dk konuştuk.
Ama biraz moralim bozuldu yemin törenine gitmiyorum![]()
![]()
Dağıtım izni 5 günmüş. Zaten ordan buraya dönmek 2 günümüzü alacak sonra usta birliğine gitmesi teslim olması derken doğru düzgün konuşamamış olacağız. O yüzden cuma günü evci çıkacak pazartesi içtimaya gidip sonra dağıtıma ayrılacak. Pazartesi de hemen dönecekler bizde 5 gün görüşmüş olacağız. Aslında böyle daha iyi oldu ama gidemeyeceğim için moralim bozuldu![]()
Canlarımmm bu sıralar pek sık yazamıyorum izne ayrılacağım için işlerim yoğun. Dün nişanlım sadece 1 kez aramıştı az önce aradı 10 dk konuştuk.
Ama biraz moralim bozuldu yemin törenine gitmiyorum![]()
![]()
Dağıtım izni 5 günmüş. Zaten ordan buraya dönmek 2 günümüzü alacak sonra usta birliğine gitmesi teslim olması derken doğru düzgün konuşamamış olacağız. O yüzden cuma günü evci çıkacak pazartesi içtimaya gidip sonra dağıtıma ayrılacak. Pazartesi de hemen dönecekler bizde 5 gün görüşmüş olacağız. Aslında böyle daha iyi oldu ama gidemeyeceğim için moralim bozuldu![]()
Bende idare eder canım işlerim yoğun şu ara eskisi gibi yazamıyorum gündüzleri...bugün ararım demişti ama arayamadı akşam arar artık napalım:)İyiydim daha da iyi oldum canımm .Şimdi yarimle konuştumm çok şükür . Sen nasılsın![]()
kolay gelsin canımm .. akşam arar gündüzleri pek boş kalamıyorlar sanıırım telefonlar çok kalabalık oluyormuş bide .Bende idare eder canım işlerim yoğun şu ara eskisi gibi yazamıyorum gündüzleri...bugün ararım demişti ama arayamadı akşam arar artık napalım:)
Sağolasın tatlım aynen ya öyle oluyormuş ama Akşam aramadığı olmadı şükür akşam arasın ben razıyım :)kolay gelsin canımm .. akşam arar gündüzleri pek boş kalamıyorlar sanıırım telefonlar çok kalabalık oluyormuş bide .
aynen kuzummm inşallah habersiz oldugum gün olmaz hiçSağolasın tatlım aynen ya öyle oluyormuş ama Akşam aramadığı olmadı şükür akşam arasın ben razıyım :)
Canım böyle daha çok görüşmüş olacağız o yüzden gitmiyorum kısacasıNeden gidemiyosun tam anlamadim kuzucum ama hayirlisi.. Nasip sonucta hersey..
Evet aslında böylesi daha mantıklı ama yemin törenine heveslenmiştim ondan üzüldüm sanırımCanim bozulmasin moralin ya bak 5 gun beraber olcakmissiniz ne guzell yaa sen o 5 gunu dusun dusun mutlu oll :)
Ya ne guzel dagitim izni 5 gun vermislerr bizimkilerinki 2 gunmus
başınızın gözünüzün sadakası olsuncanım bu kdr sıkma canınıayy kizlar canim cok sikkin ya kapiya bi satici geldi ikbal gurpinarin ekibinden geliyorum falan biseyler dedi bize bi top seklinde makina deterjani bide dandik saati vverdi 50 liramizi aldi gitti. ayrintisina girersem uzar yani kisaca bizim 50 lira uctu gitti kizlar cok sinir oldum nasıl basiretim baglanir boyle dolandirilirim ben yani yediremiyorum kendime yazaten sevgilimde aramadi hala derste calisamadim o adamin yuzunden 2 3 saatim gitti
canım çok sanslısınız yol izninz baya uzunmuş. Bizim kıbrıs oldugu halde 3 günCanım böyle daha çok görüşmüş olacağız o yüzden gitmiyorum kısacası
Evet aslında böylesi daha mantıklı ama yemin törenine heveslenmiştim ondan üzüldüm sanırım
2 gün mü o ne öyle kuzum ya çok az 2 gün zaten yolda geçer konuşmaya fırsat olmaz çok üzüldüm sizin adınıza canım![]()
![]()
Tatlım nasıl dolandırıldın yani anlamadım. Sana başka şey sattılar da bunlar mı çıktı. Yoksa hani bazen ne olduğunu anlamazsın bile bi bakmışsın almışsın olan olmuş öyle bi duruma mı düştünayy kizlar canim cok sikkin ya kapiya bi satici geldi ikbal gurpinarin ekibinden geliyorum falan biseyler dedi bize bi top seklinde makina deterjani bide dandik saati vverdi 50 liramizi aldi gitti. ayrintisina girersem uzar yani kisaca bizim 50 lira uctu gitti kizlar cok sinir oldum nasıl basiretim baglanir boyle dolandirilirim ben yani yediremiyorum kendime yazaten sevgilimde aramadi hala derste calisamadim o adamin yuzunden 2 3 saatim gitti
Canım yol iznimiz 1 gün bu dağıtım iznicanım çok sanslısınız yol izninz baya uzunmuş. Bizim kıbrıs oldugu halde 3 gün![]()
Benımkıde gecen gun nezaman derse gıtceksın askım dedı ne dersı askım dedm:) kafaları yerınde deglkı canm normaldırBenimki sınavım var sanıp aramamış, annesine Periye söyle akşam ararım onu demiş. Gel de sinirlenme. Benim sınavım bugün yok ki. Yarın var. Bunu da günlüğe not ettim. Gelince hesabı sorulacak. Bende saf saf telefon bekliyorum. Neyse gidip ders çalışayım bu sinirle. :)
ha anladım kuzum biz dağıtım izni kullanmıcaz askerlik uzamasın diyeCanım yol iznimiz 1 gün bu dağıtım izni