- 11 Kasım 2014
- 813
- 336
- 48
Günaydın kuzummm inşallah :)Gunaydinlaaaar:) gunumuz aydin olsun tlfnumuz mutlu haberler icin calsin insaAllah:) :) :)
Gunaydin kizlaaarr :) güne sevgilimin sesiyle basladim 12 dakika konustuk cok mutluyum :) artik güne baslayabilirim darisi bütün yarenlere :)
Günaydın kızlarrr :)
Sabah 5 de aradı benimkii sesi iyiydi keyfim yerinde yine
Çok şükür canım inşallah hepimiz güzel haberler alırız sevdikceklerimizden :)Günaydın kuzummm inşallah :)
12 dk oh ne mutlu size :) aminn
Güne erkenden güzel başladın desene ne mutlu canım benim :)
Gunaydinlaaaar:) gunumuz aydin olsun tlfnumuz mutlu haberler icin calsin insaAllah:) :) :)
Gunaydin kizlaaarr :) güne sevgilimin sesiyle basladim 12 dakika konustuk cok mutluyum :) artik güne baslayabilirim darisi bütün yarenlere :)
Günaydın kızlarrr :)
Sabah 5 de aradı benimkii sesi iyiydi keyfim yerinde yine
günadyın kızlar benimkisi hastanelerde olduğu için dün akşam arayamadı meraktan sabahı sabah ettim bugün iş yerinde bitermi vakit hiç bilmiyorum
İnşallahh canım beniimmm inşallahhh ...Ouuuff ne zor şeymiş sadece beklemekKızlar stres mi üzüntü mu hee akşam ağlayarak uyudugum için mi bilmiyorum ama başım catlamak üzereaskerim arasa da ilaç olsa bugün inşallah bol bol telefon alırız hepsindenn
İnşallahh canım beniimmm inşallahhh ...Ouuuff ne zor şeymiş sadece beklemek
Günaydın canım hosgeldin :)günaydın yarenler :)
ufff çok haklısın bebeğim benimde hayatımın en uzun 9 günüydü resmenAynen öyle canım benim 9 gün oldu ama bana 9 yıl gibi geldi
Aynen öyle canım benim 9 gün oldu ama bana 9 yıl gibi geldi
günaydın yarenler :)
hoşbuldum canım benimGünaydın canım hosgeldin :)
günaydınnnn cancağzımmmm :)Aynen canım bizimde 9 gün oldu ama çoooook uzun zaman olmş gibi
Günaydın canımmm hoşgeldn
Ne var ne yok bakalımmm canm:) :) Neler yaptınn :)?günaydınnnn cancağzımmmm :)
ufff çok haklısın bebeğim benimde hayatımın en uzun 9 günüydü resmen
Aynen canım bizimde 9 gün oldu ama çoooook uzun zaman olmuştu gibi
Aminn tatlım .... sen gidicekmisin yemin törenine?Allah hepimize sabır versin
Günaydın canım aynen öyle inşallah darısı sizleree :):)İnşallahhh canımmm inşallahhh :)Günaydınn:)
Ohhhh hadi iyisiniz güne süper başlamışsınız darısı bizlerin başınaaa
Nesi var canımm hayırdır dün pek giremedm de ben haberm yoktu noldu çok geçmiş olsun?
Kızlar stres mi üzüntü mu hee akşam ağlayarak uyudugum için mi bilmiyorum ama başım catlamak üzereaskerim arasa da ilaç olsa bugün inşallah bol bol telefon alırız hepsindenn
Günaydın yarennnnngünaydın yarenler :)
Günaydın kızlar
Insallah yarenlerimizin cooookca arama fırsatı olur bugun.. Bende bekleyenlerdenim@cnacun gecmis olsun Canim Peki yanina sielst fln gidebilixor mu Suan durumubdan haberin var mi? Askeriyenin Sole hatte oluyo muhakkak Binlgi aliniyor Ordan eğer ulasamiyorsan
panzehir121 yalniz degilsin Canim insan özlemden Hasretten bir hal oluyor .. Gun onun sesiyle basliyor resmen, cok iyi anlıyoruz seniii @ugurbocegm24 masallah canım cok şanslısın
Insallah hep boyle uzun uzun arar
Her zamanki gibi canm nolsun orta şekerli... tam iyi olmak mümkün değil malesef :) Sen nasılsın bakalım iyileştinmi?günaydın canlar keyifler nasıl bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?