aynen canm cok haklsın hadi bakalım.. seninde güzel haberlerni bekliyorum :) :)Sagol cnm benm insallah ALLAH duysun seni:) iste bana dedgi 28inde yemn toreni 65gun snra dagtma gelcez dedi meslege yerlestrmemsler kendsni sanrm ya arasn net soracm tekrar ins dha erken gelr. Sende oyi yapiosn moral vererk inan ardgnda cnm skkn olyr ama telfnu actgmda hc belli etmyrm sanki cok mtlymsm gbi yanstmamak icn en dogrusuda bu
Evt cnm dha fazla kalr derken gunu asmaz gene ayni tarhte gdlr ksmet olrsa ama acmlkten cok ustada kalck ki bu dha iyi bnm arkdsnda svglsi usta brlgndw hergn mesjlsyrlr tel gecrms oyle dha iyi olr hergn msjlsmk:)evet canm öyle ama kafam birşeye takıldı
şimdi acemi birliğinde 21 gün kalmış olacak ya
usta birliğinde daha fazla kalır o zaman değil mi.
aynen canm cok haklsın hadi bakalım.. seninde güzel haberlerni bekliyorum :) :)[/QUOTE
Tamam cnm ardgnda ilk frsatm sana haber vermk olcak insallah arar bugn:)
Sagol cnm bugn ins arar arasn ilk firsatta haber verrm :)aynen canm cok haklsın hadi bakalım.. seninde güzel haberlerni bekliyorum :) :)
Allah yuva kurana yardim eder bebegim:) allahin izniyle sag salim gelsinde hallolur hersey:) biz ozamana kadar ceyizimizi hazirlariz ohhh miss:)bizde askerden sonra evililik düşünüyoruz Allah ksımet ederse
ama iş yok güç yok henüz o konular var
maddiyatsızlıklar var
benm ailemde maddiyata önem verir
beni düşündükleri için bakalm nolacak
evet canm öyle ama kafam birşeye takıldı
şimdi acemi birliğinde 21 gün kalmış olacak ya
usta birliğinde daha fazla kalır o zaman değil mi.
Muhtemelen uzun dönemler bu sıkıntıyı çekiyor canım bizim kısa bir sorun yaşamadık telefon konusunda şuana kadar şükür..2 gündür ben de haber alamıyorum. Heralde Ankara'da uzun dönem askerlik yapanlara yasaklıyolar bu tlfnları da arayamıyooooaşırı sinirlenip üzülüyorum. Ankara'nın disiplinini araşmıştık ama bu kadar olabileceğini düşünmüyodum
2 gündür ben de haber alamıyorum. Heralde Ankara'da uzun dönem askerlik yapanlara yasaklıyolar bu tlfnları da arayamıyooooaşırı sinirlenip üzülüyorum. Ankara'nın disiplinini araşmıştık ama bu kadar olabileceğini düşünmüyodum
Ayy Ayy ayyy kız bunlar nee çok şekerler :) :) :)ben geldiiim ellerim dolu geldiiim :)
Eki Görüntüle 1301280 Eki Görüntüle 1301280 Eki Görüntüle 1301280 Eki Görüntüle 1301281 Eki Görüntüle 1301280 Eki Görüntüle 1301280 Eki Görüntüle 1301281
hihihi :) herşey bi anda olduu hiç aklımızda yoktu bugün bişey almakAyy Ayy ayyy kız bunlar nee çok şekerler :) :) :)
İyi yapmşsınız canım benim gülee güle kullanın pek şirinler :) :)hihihi :) herşey bi anda olduu hiç aklımızda yoktu bugün bişey almakgökhanla gezerken gördük hemen alalım dedim aldı oda sagolsun güzel değilmi normalde istanbul desenli şeylerden sıkılmıstım herkes kullanıyor diye ama hiç olmadıgı için bi kaç tane olsun dedim istanbullu ne olcak :)
inşalah canım benimmm çok sağolİyi yapmşsınız canım benim gülee güle kullanın pek şirinler :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?