birde ögrendim kadarı ile kısa dönemler arama konusunda rahatlık konusunda uzun dönemden daha rahat oluyorlarmış canm genelde uzun dönem olnlar fazla arayamıyor o kadar şanşlısınız k iAynen denemekten bişey olmaz , ama 9:30 dan sonra arama o saatten snra telde gorurlerse sewgilinı skntı olabilr
Ewt cnm sanırm kısa donem olanlar birz daha raht oluyorlarbirde ögrendim kadarı ile kısa dönemler arama konusunda rahatlık konusunda uzun dönemden daha rahat oluyorlarmış canm genelde uzun dönem olnlar fazla arayamıyor o kadar şanşlısınız k i
Aynen bitanem guclu olmak zorundayiz onlar icincanm benm ya ah ah kuzum.. Rabbim sabır versin cok kötü bir haldeyiz napacaz bilmiyorum..
benm askerimde perşembe cumartesi teslim oldu pazar aradı başka arayamadı 2 gün oldu cok kötüyüm içim kan aglyr
yarn olmadı arayacam artık ne yapıyımdayanacaz canm güçlü olacaaz cok zor ama yapmak zorundayız bunu
yaw sewiniym mi uzuleym mi bilemedm, wala birimz knusup birimz konusamayncada olmuo :)Ewt cnm sanırm kısa donem olanlar birz daha raht oluyorlar
herşeyden önce onlar insan. tabi bunları düşünseler şimdi bunları söylüyor olmazdık. Allah bütün askerlerin yardımcısı olsun. iyi insanlarla karşılaştırsınYaa varya su sistemin degismesi lazim komple yaa.. Bu ne rezaletvatani icin gidiyolar o askerler ama bu sacmaliklar askerleri vatanindan devletinden sogutur yaa
Inş. Tatlım telfnlarına kawuşsalarda bizde bu skntıdan kurtlsak ne guzl olurAynen bitanem guclu olmak zorundayiz onlar icindua edicez allaha siginicaz gecicek bugunler usta birliklerinde tlf sokarlar insallah boool boool iletisim kurucaz ozaman:)
Hosgeldin canımmm , ewt hepsinı cok yorularmış yaaCanlarımm kusura bakmayın bugün işlerim yoğundu pek yazamadım .. benide 19:30da aradı 8 dk konuştuk sesi yorgun geliyordu bugün başlamşlar eğitime bağırmışlar baya boğazları ağrımış kıyamam :) Yatmadan yne ara dedim tamam arıycam dedi ama bakalım beklemedeym :)Alışmştık günde 3 kere konuşmaya :)
Amiiin cnm bnm amin.. Rabbim iyi insanlar cikarsin karsilarinaherşeyden önce onlar insan. tabi bunları düşünseler şimdi bunları söylüyor olmazdık. Allah bütün askerlerin yardımcısı olsun. iyi insanlarla karşılaştırsın
Hoşbuldukkk :) Evet sesinden belliydi valla yorulduğuu...Yarın da aşı olacaklrmş 9 da ... 10 da eğitimHosgeldin canımmm , ewt hepsinı cok yorularmış yaa
bizimki daha aşı olmamış. eğitim baya yorucu oluyormuş botlarda çok vurmuşHoşbuldukkk :) Evet sesinden belliydi valla yorulduğuu...Yarın da aşı olacaklrmş 9 da ... 10 da eğitim
Hmm bende bugun sordum asi olayını, burda kimsenin asıdan bahsetti yok dedi :)Hoşbuldukkk :) Evet sesinden belliydi valla yorulduğuu...Yarın da aşı olacaklrmş 9 da ... 10 da eğitim
Ewt ya botlar çok kotuymuş , tabanlıkta almştk ama yinede ck açıtiyor diobizimki daha aşı olmamış. eğitim baya yorucu oluyormuş botlarda çok vurmuş
bir işe yaramıyormuş. alışırlar heralde ya inşEwt ya botlar çok kotuymuş , tabanlıkta almştk ama yinede ck açıtiyor dio
Bide benim yarim botlarn çok ağır olmasndan şikayetcı :)bir işe yaramıyormuş. alışırlar heralde ya inş
Bide benim yarim botlarn çok ağır olmasndan şikayetcı :)[/QUOTE)]
bizimki iri kıyım
Hadi yaa benimki botlar için bişe demedi ama :/ Belkide unutmştr sorayım eğer ararsa yine :/ Saat de geç oldu ama :/bizimki daha aşı olmamış. eğitim baya yorucu oluyormuş botlarda çok vurmuş
benimki baya askerliğe sövmeye başladı ya eğitimler başlayınca bugün çok sinirleri bozulmuştuHadi yaa benimki botlar için bişe demedi ama :/ Belkide unutmştr sorayım eğer ararsa yine :/ Saat de geç oldu ama :/
inşallah tatlım üzme kendini. iyi olsunlarda aramasalarda olurAmiiin cnm bnm amin.. Rabbim iyi insanlar cikarsin karsilarinabnmki arayamadi bugun bu saatten snra aramaz insallah yarin arayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?