- 25 Ekim 2013
- 1.390
- 462
- 73
hoşbulduk canım hayrdır noldu ?
Aramadı hala benimki deliricem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk canım hayrdır noldu ?
sorma kuzu ya ders çalışıorum vizelerim başlıo salı günü![]()
Bende bakındım biraz ama sarmadı bebeğim :26:
off off cnm cok ıyı calısss smdıden kolay gelsnn
ehe aynen şafak atsa belkı uyurumm sevdicegime günlük yazıpppppppp bugn agzından kaçırdıı oda hergün bana yazıyooomuşş vee sprzleriii varmış cok sprzzz dusunms ordaa ama söylemedi mrk içerisndeym ve cokkk mutlu oldummm![]()
Aramadı hala benimki deliricemAyrıldık mı diye düşünüyorum artık düşün
Hiç bir sorunumuz yoktu da neden aramıyor ki
Son konuşmamızda seni seviyorum diyip kapattık
Sen nasılsın Tuğbacım ?
Allah mutluluğunuzu daim etsin bebeğimBizde ayrıldık mı nedir, Aramıyor
![]()
off off cnm cok ıyı calısss smdıden kolay gelsnn
ehe aynen şafak atsa belkı uyurumm sevdicegime günlük yazıpppppppp bugn agzından kaçırdıı oda hergün bana yazıyooomuşş vee sprzleriii varmış cok sprzzz dusunms ordaa ama söylemedi mrk içerisndeym ve cokkk mutlu oldummm![]()
Tuğba Ekinci - O Şimdi Asker - YouTube her zamanki gibi şarkımızı dinlemeden şafak attırmayalım kızlaaar hadiiii ohh yandaaan![]()
güzelim dur sakin ol mutlaka bi açıklaması vardr ndn ayrılasınız durup dururken sen yarın ara canım acil de iste telefona çağırırlar merak etme sen yarın ara ama mutlaka için rahat etsin üzme kendini görceksin bişey olmcak ben iyiyim canım haftaya ctesi gidiyorum inşallah 5 dk da olsa göreym bakalım ne olcak tatlım
kızlaaaar bi günü daha geride bıraktııık atarsa 154 başka yoook mehtap 5 inşallaaahhh![]()
![]()
İnş. bir açıklaması vardırYarın arayacağım bebeğim
Açıklaması yoksa bitiricem ve birdaha asla açmayacağım bu konuyu.
![]()
vaaaaaaaaaaaaaaay mehtap yapıcaak ılk ınsan tuba'mızzz inş guzl habrlerlede gelicekk![]()
hehehe inşallahhh kızlaaar dualarınız benimle olsuuun![]()
hehehe inşallahhh kızlaaar dualarınız benimle olsuuun![]()
Tuba'nın mehtap'ını 5 görünce içimdeki sevinci anlatamam. Benim mehtapında 5 olduğunu düşündüm bir an![]()
Tuba'nın mehtap'ını 5 görünce içimdeki sevinci anlatamam. Benim mehtapında 5 olduğunu düşündüm bir an![]()
İnş. güzel haberlerle dönersin bebeğim![]()